Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Pořady (10)

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Francouzský originál, jehož legendární průvodce či čaroděj ve věži jsou prostě nezapomenutelní a citelně mi chybějí v novějším britském podání. Soutěžní pořad z mých dětských let se mi nesmazatelně zapsal do paměti společně s takovými klenoty jako Pago Pago, Xapatan nebo Hry bez hranic - Francouzi tehdy prostě uměli.

Partička

Partička (2011)

Česká verze Who's Line Is It Anyway, která překvapivě nedělá svému předchůdci žádnou hanbu (na rozdíl od Krausových show). Je to také pořad, který mě přesvědčil o tom, že Suchánek s Genzerem nemusí dělat jen lacinou estrádní Tele Tele zábavu.

Kufr

Kufr (1992)

Jedna z nejlepších domácích soutěží, možná ta vůbec nejlepší. Zajímavá, zábavná, svěží.

Hodina pravdy

Hodina pravdy (2002)

Velmi kvalitní a napínavá soutěž z domácí produkce, což se tak často nevidí. Úkoly bohužel bývají svou složitostí velice rozdílné, takže pokud někdo chytí zrovna nějakou nešťastně náročnou úlohu, má smůlu. Každopádně jde o jeden z velmi mála světlých záblesků televizní zábavy od dob Kufru.

Pago Pago

Pago Pago (1993)

Srovnatelná zábava s Pevností Boyard či Xapatanem - podobně exotické prostředí a zajímavě napínavé úkoly, Francouzi prostě tehdy uměli. Ještě spolu s dalším francouzským dílem Hrami bez hranic tvoří klenoty soutěžních pořadů z mého dětství.

Takešiho hrad

Takešiho hrad (1986)

Poprvé a pak ještě několikrát viděno na dovolené v Rakousku v originálním znění, takže to ještě byla zábava. Jakmile se to však dostalo k nám, český voiceover to parádně zabil. Občas mám chutě sledovat to radši bez zvuku, než poslouchat ty inteligentní komentáře v češtině.