Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

4teens (2011) (seriál) 

Zvědavost mi nedala a na první díl tohoto ČT výtvoru jsem se podíval. Nevím proč, ale napadlo mě přirovnání komixáka Ghosta k na Upper East Side žijící vševidoucí GG, takže originalita také nic moc.

plakát

Harry Brown (2009) 

Atmosféra hustá že by se dala krájet a ten hudební doprovod, prostě paráda.

plakát

Rande na jednu noc (2008) 

Rád dávám plné hodnocení a tady s tím nemám problém. Ale upozorňuji, že je třeba mít správnou náladu. "Proč na sobě nemáte kalhoty, ministrante?"

plakát

Klub sráčů (2000) 

Film který má více hodnocení než například Princezna Mononoke nemůže být odpadem, zvláště když se podíváte na polaritu hodnocení. Já na tomhle geniálním braku vyrostl. Celou střední jsme hláškovali a můžu říct že moje matka je taky pěkně vostrá svině a moje genialita nebyla světem objevena.

plakát

Travička zelená (2008) 

Znal jsem pár huličů a tohle mi je připomnělo, ty hlášky stojí za to.

plakát

To byl zítra flám (2010) 

U tohohle filmu jsem se pobavil ještě víc než minulý týden u Kick-ass, ale to bude asi i tím, že jsem šel tentokrát sám (chlapi neberte s sebou na dobrý filmy ženskou, stojí to pak za prd). Od začátku do konce padá jeden fór za druhým, jedna bláznivina střídá druhou a vy jen čekáte kdy ten pikolík Phil konečně přijde o ruku. Přímočaré vtipy, kupa hezkých holek, to je balzám na špatnou náladu.

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Mám rád tyhle half happy endy a hodnotím naprosto objektivně, prototže jsem předlohu nečetl, takže to samozřejmě nikomu nepředhazuju.

plakát

Pokušení (2009) 

Prsa Amandy Seyfried na 100 způsobů (což je docela fajn), ale vadilo mi, že už od poloviny filmu bylo jasné jak to dopadne. Chybělo mi tam nějaké překvapení. komentář který stojí za povšimnutí: verbal111

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Normálně tenhle druh filmů běží v kině až v létě, kdy mají lidi přehřáté mozky. Původní film který jsem viděl v dětství mě vždy bavil a baví mě i dnes, když si ho pustím. Tahle novinka je sice čistá práce, ale bez duše, chybí jí to kouzlo co měli Titáni z roku 1981. Tvůrci tu pokazili na co sáhli: bohové jimž měla božskost přinést jakási blyštivost, byli nezajímaví až směšní; Pegas v tmavém mě zklamal, džinové?,souboj s Medůzou by měl být o napětí a ne o akci, náboženská angažovanost a závěrečné sblížení otce se synem (Perseus a Zeus). Do poslední chvíle jsem v titulcích hledal jméno Jerryho Bruckheimera leč marně, protože mi to až nápadně připomínalo Transformers bez robotů a to hlavně hudebním doprovodem. Normálně bych téhle oddechovce dal 2**, ale za sprznění mých dětských vzpomínek je to sotva 1*.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Tenhle film dostal 6 Oskarů? Jestli na něm našel někdo něco víc než jen další film o tom jak je těžké vrátit se z války do civilu, tak tleskám. Nemám nic proti Kathryn Bigelow a vím, že letošní konkurence moc veliká nebyla, ale nápadně mi to připomíná poslední volby prezidenta v USA. Opravdu Akademie potřebovala vyzdvyhnout film co natočila režisérka? Na druhou stranu kdy jindy, když ne letos (já věřil ve vítězství Quentina). Je to řemeslně natočený film a na to že má přes 2 hodiny jsem se nenudil. Však něco tomu prostě chybí.