Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (4 760)

plakát

Naked (2017) 

Sakra, Marlon jak stárne, tak měkne rychleji než Adam Sandler. To bych nečekal. 2.5 *

plakát

Climax (2018) 

Noé je blázen. Ale blázen dle mého gusta. Climax je naprosté psycho, divoké večírky z toho temnějšího pohledu.

plakát

Dostanu tě, syčáku (1988) 

Předávkování zlatem... no ty krávo... Ale jo, starší Wayansovi bráchové se rozjížděli, než to vezmou ti mladší. Soutěž gangů a pasáků jsou parádní.

plakát

Lupiči paní domácí (2004) 

Hanks a Wayans parádní. Bába k zabití pokaždé, když otevřela hubu.

plakát

Sám proti všem (1998) 

Až misantropní příběh jednoho řezníka, kterého od naprosté tragédie zachrání láska. Ten film vás skoro přiměje pochopit lidi, které pochopit nelze.

plakát

Love (2015) 

Můj Gaspar mi rozumí. Nejen vizuálně zajímavě pojatý příběh o muži, který jebal, jebal, až to dojebal úplně všechno. Příběh vyprávěný tak zvláštním tempem, že je pocitově tak o hodinu delší než ve skutečnosti, ale v tomhle konkrétním případě to vůbec nevadí. Výborná hudba, skvělá kamera, zajímaví herci. A ten zvuk padající vody, doprovázející dějové "teď" je naprosto úžasný nápad. Tohle není porno s příběhem, tohle je příběh s pornem.

plakát

Solange: Teror v dívčí škole (1972) 

Zpočátku velmi zajímavé giallo plné neotřelého a originálního způsobu vraždění hezkých mladých dívek, zajímavých postava a výtečné Morriconeho hudby, které však v poslední třetině výrazně ztratí dech.

plakát

Úplně debilní zprávy (2018) (pořad) 

Jestli Sonia ukáže ňadra dmoucí nebo ne je mi u prdele. Já jsem dolňák. Místy to je ale docela vtipné a i se u toho člověk zasměje. Občasná trapnost je tak nějak asi nezbytná daň z humoru.

plakát

Dívka s kaméliemi (1992) 

Mno, po všem tom, co jsem o tom slyšel a četl, jsem to čekal trochu... Trochu jiné. Animace super, první půlka parádní, určité scény ve své bizarnosti úžasné. Ale jako celek jsem to čekal... prostě trochu... jen trochu...

plakát

Kokosy na sněhu (1993) 

Příjemně zábavné. Z dnešního pohledu už takové retro-retro.