Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (483)

plakát

Geissenovi: Těžký život milionářů (2011) (pořad) 

Proč ty odpady? Já se bavím. Aneb jak začít sledovat reality show na chatě, kde nechytáte nic jiného. Robert a Carmen jsou tak vtipná kombinace, že je tohle pro mě vždycky nejzábavnější hodinka dne. Samozřejmě z většiny za to může asi slovenský dabing, ten se hodně povedl. Nicméně nebudu si na nic hrát, baví mě sledovat ty dva magory, baví mě jejich problémy a je to příjemné odreagování od problémů nás obyčejných smrtelníků.

plakát

The Whispers (2015) (seriál) 

Seriál se strašně snaží vypadat hororově a mysteriózně, nicméně moc se mu to nedaří. Prvních 5 dílů slušný, dalších 5 dílů průměr a končím první sérií. Dál nezajímavé.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Začala jsem sledovat s nadšením, že to zase bude něco jiného, ale ne. Až na začátek první série je to tuctová show s tak stupidními dějovými linkami, že se mi chtělo brečet. Finále první řady byl pro mě konec všeho a ani první díl druhé série to nespravil, ba naopak.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Jděte někam s tím, že už předem je to "teen seriál" a proto je to odsouzeno k 3 a míň hvězdičkám. Má to svoje nedostatky, tak jako každá věc, ale zaslouží si mnohem víc respektu. První série byla docela tragická, nicméně poté, co CW zjistilo, že seriál se druhou sérií spravil o 100% a získal pořádnou fanouškovskou základnu, začali do Stovky investovat a vyplatilo se. V druhé sérii je mnohem více lokací, svět se dost rozšířil a počet postav mnohonásobně zvýšil. Nemluvě o morálním rozhodování, na kterém dle mě stojí celý úspěch, spolu s entuziastickými tvůrci. Třetí sérií to šlo do kytek, touto sérií končím. Tak špatné linky už jsem dlouho neviděla, navíc větší shitstorm na internetu také ne :D 1. série - 6/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10

plakát

V oku tornáda (2014) 

Na to, že katastrofické filmy nemusím, dobrý. Žádné vládní složky analyzující situaci, což je velké plus. Pak sice plno klasických nereálných scén, ale já se bavila.

plakát

The Devil's Hand (2014) 

Asi jsem se ještě nikdy na konci hororu z plna hrdla nesmála. Zhlédnuto pouze kvůli Alycii - spokojenost.

plakát

Pod černou vlajkou (2014) (seriál) 

A mě se to líbí! První série utekla jako voda, ke konci trošku utahanější, ale pořád dobrá nedělní zábava. Nové postavy v druhé sérii to trochu víc oživily, ale přestávám sledovat. Pořád to stejné dokola, děj už mě absolutně přestal zajímat.

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Svět trestanců mi nebyl moc po chuti, ale zase to mělo svoje kouzlo jako každý díl a jsem ráda, že bylo upuštěno od té extrémní akce!

plakát

Vetřelci (1986) 

Zde je logicky víc vsazeno na akčnost, nicméně pořád si to drží svou kvalitu.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Za skoro 3 hodiny se tam v podstatě nic neudálo, kromě nasrání draka a zamilování elfky do trpaslíka. Taky se mi vůbec nelíbí ta předigitalizovanost, rovnou to mohl Jackson udělat animovaný. Jediná pozitivní věc byla, že ta skoro tří hodinka docela rychle utekla.