Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (448)

plakát

Zázrak v New Yorku (1947) 

Příjemný a neškodný vánoční film. Možná kdyby tam místo Santy byl Ježíšek, tak bych tu patou přidal ;-)

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Terapie nabízí neuvěřitelnou škálu emocí. Pláč, smích, smutek, štěstí, to vše je v nabídce. Když k tomu všemu přidáte přirozený a propracovaný scénář a skvělého Rodena s Hejlíkem(ovšem ani ostatní se neztrácí, zvlášť Štěpnička potěšil), vznikne něco, kde vás nezamrzí obětovaný čas. A ne, není nutné používat frázi "na české poměry".

plakát

Czech Made Man (2011) 

Bezchybný Budař(nominace na Lva je jasná), stylový vizuál a povedeně blbý humor spolu s nejmladším režisérem ČR tvoří film, který představuje v našich končinách něco výjmečného, ale zárověň zopakovatelného.

plakát

Nepřítel státu (1998) 

Chytré, akční a hlavně(!) filmové. Nepřítel státu představuje zábavu pro ty, co nebaží po stále stejném stupidním blábolu.

plakát

Ratatouille (2007) 

Nejkulervoucnější animák všech dob! Důvod, proč Pixar vládne je hlavně to, že do naprosto animované a "umělé" formy vloží lidský příběh a emoce. A právě Ratatouille v tomhle vládne naprosto nejvíc(no, v těch emocích se mu možná ještě vyrovná Up). Remy je bezkonkurečně a ultimátně nejinspirativnější krysa na světě.

plakát

50/50 (2011) 

Strašně potěšující záležitost, která zase o něco zvyšuje reputaci mladých herců a filmařů. Levine je talent a z Josepha se pomalu a jistě stává pan herec.

plakát

Warrior (2011) 

Warrior je jako balónek, který se postupně naplňuje vzduchem a nakonec přijde monstrózní výbuch emocí. Gavin O'Connor se může považovat za současného krále sportovních dramat a radil bych mu ať se u nich drží ;-) PS: Nejen, že je Hardy namakaný jako prase, ale hlavně skvěle hraje(možná až oscarově). Klobouk dolů.

plakát

Vendeta (2011) 

Sice potěší, že dneska v ČR vznikne něco tak ambiciozního, ale fakt, že se tam prakticky nic neděje a že na vás ani na chvilku nedýchne ani trochu nějaká atmosféra, sráží tento film dolů... Vetchý a Kaiser to, ale stále hrají dost dobře. Ondruš je ovšem možný příslib do budoucnosti(jen by se už tolik neměl dívat na Amadea ;-) a už se těším na jeho další projekty. Jen by to chtělo nějaký námět, který vydrží zaujmout po celých 90 minut.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Strašně příjemný film o jednom bezmezném romantikovi. Zatímco ve vztahové linii Allen moc neboduje, ve všem ostatnim už ano. Owen Wilson tady podává jeden z nejpřiřozenějších výkonů a je to určitě jeho nejlepší role.

plakát

Konkurenti (1992) 

Skvěle napsaný, solidně zrealizovaný a hlavně sprostý herecký koncert s nezvykle hvězdným obsazením.