Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (215)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Výsměch všem fandům. Film pro burany. Film bez děje, bez zajímavých lokací, jen haldy tupých monologů jaké kdo z postav měl kdysi zásluhy a kde všude byl. A mimochodem věděli jste , že kosmickou loď vrcholného predátora galaxie lze sestřelit samopalem drženého v jedné ruce ? Ne ? Tahle pičovina je totiž stěžejním okamžikem téhle béčkové blbiny , která se může zařadit do nočního vysílání kanadských hororů večer na Nově.

plakát

Kandidát (2013) 

V podstatě jednoduchý příběh se zajímavým dějem hodně moc dobře řemeslně natočený s výbornýma hereckýma výkonama a dobrou režií ve stylu amerických akčňáků. Jen tak dál !

plakát

Nadia Comaneciová - diktátor a gymnastka (2016) (TV film) 

Propagandistický dokument s cílem idealizovat postavu této sportovkyně. Comaneciová sama v dokumentu vůbec nehovoří , mluví a to pouze v dobrém jiní, kteří ji idealizují a následně staví do pozice oběti. Pouze náznakem , je ve filmu zmíněn obecně známý fakt, že Comaneciová v roce 1989 utekla do USA ne před Ceauceskovým režimem, ale protože buďto vycítila nebo dostala informace o konci komunistického režimu, jehož byla výstavní skříní. Pravděpodobně by sní revoluční dny velmi zle naložili i z důvodu , že byla milenkou Ceauceskova syna. Záhadné bylo i její ilegální překročení rumunsko-maďarské hranice , které byla v té době hermeticky neprodyšná rumunskými pohraničními strážemi. Zdroje říkají , že stráže o jejím přechodu věděli a díky podplacení nepotkala celá její skupina ani jednu hlídku. Film i přes tuto nevyváženost informací stojí zato shlédnout.

plakát

Svatyně zla (2013) 

Nenechal jsem se odradit pseudo-televizním zpracováním a udělal jsem dobře. Skvělé režijní vedení herců, kteří hrají své role skvěle, děj je prostinký , ale skvěle gradovaný a s lehkou nevtíravou podmalbou hudby. Velká spokojenost.

plakát

Pepa (2018) 

levná spekulativní vražda, divákovy inteligence.

plakát

Poklad hraběte Chamaré (1984) 

Je v souvislosti s dnešní Troškovou tvorbou až neuvěřitelné jak kvalitní režiji i kvalitní scénář uměl Troška vytvořit a zpracovat. Bohužel jeho talent podlehl tlaku trhu a ztratil vše co měl.

plakát

Bába z ledu (2017) 

... a tohle má být nejlepší český film 2017 ? To jsme na tom (my všichni, kteří jsme ten film zaplatili) hodně špatně.