Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (172)

plakát

Penelope (2006) 

Kouzelný film. A co mi uvízlo v paměti? Krásná šála, ještě hezčí vybavení pokoje a oblečení Christiny, bezprostřední Reese, nečekané sympatie k Peteru Dinklage a velmi čekané sympatie k odzbrojujícímu úsměvu Jamese McAvoye..

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Nezapomeňte ohodnotit na csfd.cz.... Na to se zapomenout nedá. Pro mě za plný počet. Do kina jsem šla s pocitem, že jdu na Tarantina s Pittem, ale z kina jsem odešla s pocitem, že jsem byla na Christophu Waltzovi.. Jeho Hans Landa byl, dle mého názoru, perfektní. V reálu bych ho potkat nechtěla. Možná až na scénu s jablečným štrůdlem :) Excelentní kamera podtrhla mé nadšení z filmu. Už se těším, až půjdu znovu do kina..

plakát

Jeff Dunham: Spark of Insanity (2007) (pořad) 

I když uvidím Achmeda po x-tý, pokaždý budu brečet smíchy. Hellooooo! I'm Lindsay Lohaaaan! GOD DAMNED! Oh, I meant ALLAH DAMNED!

plakát

Lilja (2002) 

Další z filmů, po kterém vám zůstane pocit hořkosti z příběhu a slzí zároveň..

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Pařba ve Vegas je pro mě definicí komedie. Jedna postava sympatičtější než druhá, žádná hluchá místa, děj se nevleče, naopak, nápadité akce... Opravdu jsem se bavila! Ten je jak Gremlin, taky je k němu spousta instrukcí!

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Sonda do let, které jsem ?naštěstí? těsně minula (ale modrý kalhotky s bílým tričkem na tělák mě bohužel neminuly). Nikol a boty z Itálie ve mě sice vzbuzují úsměv, ale ve finále je to úplně jedno, protože ty slečny řeší tytéž problémy, co jsme řešily my. A Radim Dochleba byl svého času můj veliký oblíbenec :D

plakát

Hrad bude můj (2003) 

Ten film jsem viděla náhodou tak před rokem. A teď jsem si na něj náhodou zase vzpomněla. A to se málokdy stává. Bill Nighy je klasik, děj se ke konci zbytečně zamotává, ale už proto, že jsem si na ten film vzpomněla je jasné, že mě něčím musel oslovit. Minimálně životem na středověkém hradu.

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Ačkoliv žánr sci-fi nepatří mezi mé favority, tenhle film je klasickou výjimkou potvrzující pravidlo. Magické symboly, jiné světy a především démonický Jaye Davidson v roli boha Ra způsobili, že tenhle film je už nadobro vystaven na mém pomyslném filmovém piedestalu.

plakát

Buď v klidu (2005) 

Hodně příjemná komedie milé deja vu při taneční scéně Johna Travolty s Umou Thurman.

plakát

Lotrando a Zubejda (1996) 

"Není to náhodou práce?" "A co jinýho by to bylo??" "Tak to já bohužel nesmím.." Jedna z mých nejoblíbenějších novodobějších pohádek. Nesmělý Jirka strach, vtipný Pavel Zedníček a do toho krásné písničky.