Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) odpad!

Telenovela která mě nikdy nezaujala jako každá tahle srajda. Něco prostě nezachrání ani pěkné modelky :D 0% :D

plakát

Divoši (2012) 

Divoši je tak trošku bláznivý filmek, který asi všichni neskousnou. Mě osobně se ve filmu líbí akce, která je parádně natočená. Místy mi film přišel nudnější, místy parádní. Příběh je jednoduchý, ale mě se líbil. Herecké obsazení a jednotlivé postavy jsou zvolené dobře. Hudba filmu sedne. Škoda, že film není svižnější, ale i tak to je nadprůměrný filmek, kterému dávám 75% :)

plakát

Dlouhý víkend (2005) 

Průměrná komedie s nějakým tím vtipným momentem, kterou mám sice rád a rád se na ní podívám, ale už mě moc nerozesměje. 60% :)

plakát

Dluh (2010) 

Flmek o agentech Mossadu a jejich honu za nacistyckým válečným zločincem. Filmek má pěkné herecké obsazení a celkem zajímavý příběh, který je vyprávěn pomalejším tempem. Za mě 60% :)

plakát

DNA - Stvoření netvora (1997) 

Alespoň jedna hvězdička za Marka Dacascose, jinak to byla fakt hrůza. Za mě 5% :)

plakát

Dnes neumírej (2002) 

Poslední Pierceova Bondovka je opět parádní akční jízda, s místy přehnanými pasážemi (což mě osobně vůbec nevadí), které filmu sedí a mají své kouzlo. Pierce je ve skvělé formě a klidně mohl jako agent 007 pokračovat ve stejném stylu, ale bohužel už se tak nestane. Opět je to skvěle obsazené, má to parádní záporáky a krásné Bondgirl. Do vozového parku 007 se opět vrací Aston, našlapaný vychytávkami. Efekty jsou hodně povedené a akce je doplněná pěkným soundtrackem. Příběh se mi taky líbí a nenudí. Úvodní píseň opět skvělá jako u Zlatého oka. Pro mě je to druhá nejoblíbenější Bondovka a dávám 100% :)

plakát

Doba ledová (2002) 

Parádní pohádka na kterou se vždy rád podívám. Poprvé jsem jí viděl v kině a od té doby na ní nedám dopustit. Technicky je pěkně vytvořená, má skvělý hudební doprovod a jednoduchý příběh. Vtípky, které skupina při svém putování říká i předvádí jsou super. Šavlozubá veverka a její žalud jsou krásně vloženy do příběhu a jsou hodně vtipné. Za mě 100% :)

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Opět povedená pohádka, která má pěkný nápad a chytlavý příběh. Ke staré partě se přidá nápadník mamutí slečny a jeden starý známý. Pohádka má svižné tempo a nenudí. Opět je zde spousta vtípků, které ocení spíše dospělejší diváci. Veverka zde opět hraje výraznou roli. Za mě 80% :)

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Druhá Doba ledová je pěkná pohádka, plná vtipných situací, hlášek a hlavně veverky honící se za žaludem. Opět je zde hlavní trojice Manny, Sid a Diego, ke kterým se přidá mamutice Ellie a dva vačičáci. Technicky je pohádka opět parádní a hudba je podobná jako u jedničky. Mě se pohádka hodně líbí, i když je jednička pro mě nepřekonaná. Za mě 85% :)

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Třetí doba ledová nás dovede na ztracené místo plné dinosaurů, kam se vydá známá partička zachránit uneseného kamaráda Sida. Ten si našel 3 vajíčka, ze kterých se vylíhli malý tyranosauři, pro které si přišla jejich máma a vzala s nima i Sida. Příběh je opravdu povedený, opět plný parádních vtípků (u kterých ze mnohdy zasmějou i dospělý diváci). Vizuálně je to asi nejhezčí Doba ledová, hlavně díky změně prostředí. Kromě starých známých je zde nová postava zvaná Back, která je trošku vyšinutá, ale pomáhá partě Sida najít. Opět zde příběhem proskakuje šavlozubá verka která se honí za žaludem, ale tentokrát neni sama :) Pro mě skvělá pohádka, které dávám 100% :)