Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (2 678)

plakát

Valentýnská pomsta (1981) 

Velmi zručně natočený shlaser. Není divu, že mistr filmu Tarantino ho má nejraději. Málo shlasheru je tak kvalitní jako tento. Pátku třináctého trvalo do 6 a 7 dílu, až to začínalo nabírat na vyšší kvalitě. Když si vzpomenu na originální texaský masakr, tak je právě Blood Valentine kvalitou asi nejblíže.

plakát

S ledovým klidem (2012) 

Hvězdně obsazený, ale bohužel velmi slabý thriller. Bohužel ani hvězdné obsazení nepomáhá a Cavil jakoby se to sám snažil utáhnout, ale nejde to.

plakát

Dějiny násilí (2005) 

Zvlaštní Cronenberg, i tak výborný. Z počátku čekáte, že to bude obrovská záležitost ve stylu Tarantintinovek a ona v závěru téměř je. William Hurt neuvěřitelně magický a Viggo Mortensen v jedné z životních rolí.

plakát

Sexy Jexi (2019) 

Poučný film. I při tom, když jde o hroznou vykrádačku "Her", tak to je téma, které unese více zpracování. Tohle je sice místy trapné, ale baví a rychle uteče.

plakát

Zakladatel (2016) 

Obrovské překvapení a kvalitativně na úrovni Sociální sítě.

plakát

Kostka (1997) 

Silně psychologický a klaustrofobický horor.

plakát

Úniková hra (2019) 

Zajímavá variace na Kostku smíchanou se Saw.

plakát

3 from Hell (2019) 

"Jatka" nijak jinak se to nedá označit. Rob zde zakombinoval masky ze svého animáku "Superbastardo" a to mě posadilo na prdel. Je to sice béčko až céčko, ale je to prostě pohodáv gore zábava.

plakát

Manželská historie (2019) 

Jakoby remake Kramerová vs. Kramer, i když je fakt, že jsem zapomněl jaké to bylo tam. Matně si ale vzpomínám, že podoba snímku tam byla. ale scénář byl jiný. Kouzlo mezi oběma manželi bylo neskutečné. Neodtrhl jsem oči. Rok 2019 nabídl spoustu skvělých snímků.

plakát

Klaus (2019) 

Naprosto úžasná krásná vánoční pohádka. Vše se tu drží reality a při zemi, až na tu kouzelnost. Lepší "ORIGIN" by si Santa Klaus nezasloužil.