Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Obsahy (13)

American Horror Story - Asylum

American Horror Story - Asylum (2012) (série)

Příběh se odehrává v roce 1964 v Briarcliffu, ústavu pro duševně choré zločince. Zde vládně pevnou rukou sestra Jude (Jessica Lange), společně se zakladatelem instituce, Monsignorem Timothy Howardem (Joseph Fiennes) a jejich podřízená, sestra Mary (Lily Rabe). Lečbou pacientů v Briarcliffu je pověřený psychiatr Dr. Oliver Thredson (Zachary Quinto) a sadistický vědec Dr. Arthur Arden (James Cromwell). Do ústavu se pod falešnou záminkou dostává novinářka Lana Wintersová (Sarah Paulson), aby napsala článek o údajném seriovém vrahovi, který měl být do Briarcliffu převezen. Lana ale ke své smůle odhalí mnohem závažnější události a záhady, které se v ústavu odehrávají, což by jí mohlo být osudné.

American Horror Story - Murder House

American Horror Story - Murder House (2011) (série)

Psychiatr Ben Harmon (Dylan McDermott), jeho žena Vivien (Connie Britton) a dcera Violet (Taíssa Farmiga) zažívají rodinnou krizi poté, co Vivien potratí a navíc zjistí, že Ben má poměr. Krizi se tedy pokoušejí zahnat stěhováním z Bostonu do Los Angeles, kde se jim naskytla možnost koupit za skvělou cenu renovovaný opuštěný dům, ve kterém by si mohl Ben otevřít ordinaci a pracovat z domova. I když na první pohled vypadá vše idylicky, brzy začne rodina Harmonových odhalovat temnou minulost jejich domu a zjistí, že s domem není něco tak, jak by mělo být.

Pařba v Bangkoku

Pařba v Bangkoku (2011)

Přátelé Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) a Doug (Justin Bartha) se po velice divoké a nezapomenutelné rozlučce se svobodou v Las vegas, kterou přátelé pro Douga připravili, vydávají do Bangkoku tentokrát na Stuovu svatbu. Stu by ji rád prožil v klidu a pohodě, což mu samozřejmé jeho kamarádi nedopřejí a svatba nakonec dopadne tak, že vedle ní bude Las Vegas vypadat jako výlet do Disneylandu.

Velká vánoční jízda

Velká vánoční jízda (2011)

Arthur má veledůležitý úkol, který musí být splněn do vánočního rána a který má dát odpověď na nejstarší dětskou otázku, jakou jen lidstvo zná: Jak Santa dokáže za jedinou noc doručit dárky všem dětem na světě?

Dragon Ball Kai

Dragon Ball Kai (2009) (seriál)

Jedná se o re-run původní série DRAGON BALL Z, která je nově upravena, sestříhána a je zvětšena kvalita obrazu. Z původních 291 dílů byl sestříhán pouze na 100. Goku je zpět, nyní už je ženatý a má malého syna Gohana. Už by se rád usadil a žil si klidně rodinou, ale takový život mu jeho osud nedopřeje a sotva se začne usazovat, objeví se nová hrozba, odhalující pravdu o jeho původu. Nyní je potřeba aby Goku trénoval mnohem více než dříve, překonal všechny své hranice a mohl se postavit tváří v tvář novým a mocnějším nepřátelům, protože to, co je v ohrožení, je svět sám.

Kenan & Kel

Kenan & Kel (1996) (seriál)

Kenan se svou bláznivou rodinou a ještě bláznivějším vedoucím prodejny, v níž Kenan pracuje a Kel, jehož neoddělitelnou částí je i jeho milovná oranžáda, bez které nedá ani ránu, jsou střelení středoškoláci, kteří zažívají všelijaká možná a často i nemožná dobrodružství.

Dragon Ball Z: Kiken na futari! Super senši wa nemurenai

Dragon Ball Z: Kiken na futari! Super senši wa nemurenai (1994)

Vyšetřování cizí vesmírné lodi, která havarovala na Zemi se hodně brzy změní v krutý boj. Hrozba je nyní tak silná, že ani největší hrdinové žijící na plateně Zemi by nemuseli být dost silní na to, aby hrozbu zažehnali. Broly, jedna z největších hrozeb ve vesmíru, proti které se i Goku zdá být bezmocný, se vrátil. Broly se zřejmě nenávistí pomátl a jeho jedinou starostí je, aby celý vesmír trpěl. Jediní kdo mají alespoň malou šanci na výhru jsou synové největšího Brolyho soupeře.

Dragon Ball Z: Čósenši gekiha!! Kacu no wa ore da

Dragon Ball Z: Čósenši gekiha!! Kacu no wa ore da (1994)

Nejmodernější technologie a zlo s korupcí se spojily, aby přivedly zpět na svět největší zlo, které kdy existovalo. Broly je zpět a je ještě mocnější než dříve. To ale není vše. Z tajného experimentu, při kterém se stala nehoda, unikla tajemná hmota získávající energii ze všeho s čím přijde do kontaktu. Když se hmota dostane až k Brolymu, vznikne kombinace, která by mohla zničit celý svět.

Dragon Ball Z: Gekitocu!! Hjakuoku Power no senšitači

Dragon Ball Z: Gekitocu!! Hjakuoku Power no senšitači (1992)

Starý nepřítel Cooler sám sebe vzkřísil jako robota a vyslal ohromnou armádu proti lidu ze země Nový Namek. Proto se tato rozhodne obrátit se na Goka a jeho přátele, aby ji pomohli ochránit, a ti přicházejí s plánem. Naštěstí ale přispěchají na pomoc i obránci Cycolpian a tak není vše ztraceno.

Dragon Ball Z: Super Saijadžin da Son Gokú

Dragon Ball Z: Super Saijadžin da Son Gokú (1991)

Na planetu Zemi dopadá asteroid, který ji téměř zničí. Z jeho nitra se vynořila kosmická loď, v níž je ukrutný a nelítostný Lord Slug, který se doslechl o dragon ballech a jejich schopnosti splnit přání. Slug tedy posílá své posly, aby mu dragon bally přinesli a on si mohl vrátit zpět své mládí. Piccolo a Goku se tedy co nejdříve vydávají záchránit Gohana a zastavit Lorda Sluga.

Dragon Ball Z: Tobikkiri no saikjó tai saikjó

Dragon Ball Z: Tobikkiri no saikjó tai saikjó (1991)

Po porážce Friezy se Goku vrací zpět na Zemi a chystá se vyrazit na výlet s Gohanem Krillinem. Vše probíhá v klidu a pohodě dokud Cooler, Friezinův bratr, nepošle tři své stoupence, aby Goka zabili. Následuje krvelačný a drsný souboj, ve kterém se Cooler změní do své mocnější podoby a zdá se, že je vše ztraceno. Naštěstí ale ani Goku nezůstává se schopnostmi pozadu, i on se chystá využít svou ohromnou sílu.

Dragon Ball Z (1989)

Dragon Ball Z (1989) (1989)

Přímo z hlubin zla přichází nový zloduch Garlic Jr., který se snaží nashromáždit všech sedm dračích koulí, aby mohl vyvolat draka, který by mu splnil jeho přání stát se nesmrtelným a podmanit si celou lidskou rasu, která bude už navěky trpět za smrt Garlicova otce. Goku spěchá zachránit Gohana a přichází na pevninu zrovna v době, kdy Garlic vyvolává draka. Krillin a Piccolo se pokoušejí Gokovi pomoci, ale jejich síla je oproti Garlicově příliž malá a Garlic již vytváří mrtvou zónu, aby navždy pohltila našeho hrdinu. V tu chvíli začíná Gohan objevovat své skryté síly a schopnosti.

Donald and the Wheel

Donald and the Wheel (1961)

Dva duchové pokroku se snaží najít osobu, která by díky jejich radám a pomoci vynalezla kolo, které by v budoucnosti mělo za následek ohromný pokrok. Tím vyvoleným má být Kačer Donald, který ale z jejich rozhodnutí není zrovna šťastný.

Reklama