Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (876)

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

První půlkou seriálu jsem byla nadšená. Hravé odkrývání vodnického světa mě bavilo, bavila mě tupá pipina Báry Polákové, krásná vodnice Kristýna Boková-Lišková, jeziny a Jiří Langmajer. Pak odešla Johana, odhalilo se, kdo je Krysa a celé to začalo směřovat...kam vlastně? K politické satiře? A co ten neuzavřený konec?! Očekávaly se snad další série? I kdyby ano, stejně to bylo nekonzistentní. Škoda.

plakát

Wilsonov (2015) 

Nemůžu si pomoct, ale jediný, kdo mě bavil, byl americký rasista v podání Jiřího Macháčka (moje právo na alkohol je zakotveno v Ústavě!). A to magické číslo Vojty Dyka se stejně nedozvíme...takže jen 2*.

plakát

Benjamin aneb Deník panice (1968) 

Film o tom, jak si jeden ošklivej Francouz chtěl vrznout a pak potkal Catherine Denevue, která jako jediná neukázala prsa. Nuda.

plakát

Netvor (2011) 

Vanessa Hudgensová je povýšená káča, ale přitom měla být obyčejná milá holka. Alex Pettyfer měl být krásnej a charismatickej a přitom byl divnej a tupej. Petera Krause je tamm zatraceně málo a celá story krásky a zvířete je prostě nuda. Ani klasické závěrečné drama nevyvolá napětí, protože není! No tak tohle byla vážně ztráta času.

plakát

Až tam nezbyl žádný (2015) (seriál) 

Skvělé zpracování, skvělý herci (známí i neznámí), úžasné prostředí a tajemná atmosféra...jen teda "deset malých vojáčků" už je i na mě příliš politicky korektní.

plakát

Lydia Bennet!!, The (2012) (seriál) 

Lydia je kouzelná, vtipná a bezprostřední. A krásná. Její videoblog je sice jen střípek z toho sestřina (Lizzie Bennet Diary), ale to vůbec nevadí. Oproti knižní předloze je blogová Lydia propracovanější, není to jen naivní, hloupá a sebestředná holka. A to, že se nechala okouzlit Wichamem...no viděli jste díl s "bez trička" na Lizzie Bennet Diary? To vysvětluje všechno.

plakát

Smrt přichází do Pemberley (2013) (TV film) 

Tak tohle bylo krásné pokračování Pýchy a předsudku. Jenna Coleman je skvělá Lydia - krásná a nesnesitelná. To Anna Maxwell Martin je na Lízu moc stará, vypadala dokonce o pár let starší nez M. Rhys (Darcy)! Škoda. A Wickham! Och ano, tomu bych to svádění neviňátek věřila. Krásná kamera, příroda, Pemberley...adaptace se moc povedla.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Spatlanina většiny superhrdinů se všemi klišé, které se k tomu vážou. Zrada v rodině, smrt rodiče, těžká minulost, milostný trojúhelník, úhlavní nepřítel a trapně sentimentální hlášky o Dobru a Zlu. Prostě všechno to zlé, co si lze představit pod názvem "americký seriál". Jedna hvězdička je za Olivera a jeho posilování, ten chlap je prostě krásnej. Druhá je za...ani nevím, asi že jsem zvládla dokoukat celou první sérii. A přirovnávat Arrow ke Ztraceným? To jako vážně? Jen proto, že je Oliver pět let na ostrově? Kde se všechno vysvětlí? To je teda úlet...

plakát

Padesát odstínů černé (2016) 

Konečně reálné vysvětlení Christianova bohatství...a Anastazie ehm Hannah byla chytřejší než její předobraz. A to přesto, že si přivřela ve výtahu hlavu. Opakovaně.