Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 764)

plakát

Šibenice (2017) 

Proč mám dojem, že vidím tři různé filmy??Škoda, teď již na férovku zestárlý Al, trochu nabraný Karl Urban, který je ovšem stále fešák, a jedna nesympatická novinářka, která se vlastně protekčně vecpala do vyšetřování sériových vražd. Což ovšem neměla ve finále dêlat a důchodce Al též. No, škoda, že nebyla předloha lépe zpracována, více hvězd to nebude ani náhodou.

plakát

Odsouzení (2010) 

Jakožto film je to věc jedna, jakožto skutečný příběh věc druhá. Zkuste si představit, že by se to stalo ve vaší rodině. Zbývá jen smeknout před pevným sourozeneckým poutem, před uběhlým životem, co se prosypal mezi prsty jako pouštní písek. Skvělý Sam Rockwell, Hilary, která nedokázala být v té životní mašinérii krásná, a ráda jsem viděla tu vždy pro mne zvláštní, Minnie Driver. Slušný film.

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

Je radost najít ve filmu nenásilný černý humor, tak trochu to připomíná jihokorejské filmy, a ty mohu. Ten rádoby děda s obrovitým sněžným pluhem je pořád frajer, když se sakra naštve. Tom Bateman se svým kouzlem, kdy jedna neví, jestli má dostat něžný polibek, nebo mu ji natáhnout nejlépe titanovou pánví č ik čímkoliv jiným těžkým. A dům, ten skleněný zázrak, ten mi dostal, nádhera sama. Tudíž, dobře jsem se bavila a čtyři hvězdičky dám ráda.

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) 

Dle mého, viděla jsem důstojné zakončení epické ságy úžasného díla, které nemělo bombastický závěr, jak spoustu lidí očekávalo, ale přesto po něm zůstala spousta nostalgie a množství odvedené práce celého výrobního štábu. Samozřejmě, ten jeden díl chyběl, v něm mohly být detaily, nemuselo být tolik zkratkovitosti. Jenže je to jak to je a musíme se s tím smířit, s tou láskou, nenávistí, hnutím myslí, žalem i nadějí. A s výbornou hudbou, která nás provázela.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Musím uznat, že ač jsem k filmu přistupovala velmi nedůvěřivě, brzy mne převálcoval jako parní válec dešťovku Rami Malek. Spolu s dalšími výborně obsazenými herci a geniální hudbou. Co se týká věrnosti děje, autobiografii jsem neočekávala, tudíž nebudu lkát nad tím, že cokoliv mohlo být jinak. Jako zážitek skvělé.

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Tak tohle bylo skvělé. Řádící mocná královna, které se pod rukama všechno rozpadá a ona zkrátka exploduje, jako kterákoliv jiná žena. Jen má k tomu víc prostředků. Která z nás by občas nezatoužila pronést - dracarys... Jinak nechápu nenávistnou hysterii, co se kolem každého dílu šíří, je to jen seriál, proboha. Pokud se mi něco nelíbí, mám možnost to vypnout. No, těším se na poslední díl, v tom nejlepším slova smyslu.

plakát

Hra o trůny - Poslední ze Starků (2019) (epizoda) 

Bude to ještě paráda, tvůrci už nakročili, a já doma uvažuji, co všechno se může stát. A že může být zápletka ještě hodně drsná, o tom nepochybuji, těším se.

plakát

Hannibal - The Wrath of the Lamb (2015) (epizoda) 

Tak tohle bylo fenomenální zakončení všech řad seriálu pro otrlé, klobouk dolů před všemi herci, režíí, kamerou a hudbou, všechno precizně zapadalo.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Dle mého nejlepší z celé trilogie, i když celkově jsem očekávala od opičí ságy ještě malinko více.

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

Perfektní bitva, kterou jsem si užila a kecy o tom, že byla ve tmě, mě nechávají v absolutním klidu. Budu se těšit dál.