Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 153)

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Už se to nějak moc míchá. No staří dobří X meni. Ale I tak okej. Není to zase úplně k zahození.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Tak se nám rodí konkurence Avangers a X-menů. Nějak se nám s těmi superhrdiny roztrhl pytel. Začíná to tu všude skákat, jak blechy. Za mych mladých let, byl proste jen Superman a Batman. V dnešní době jichje tři prdele. No škoda, že už malí kluci si vybírat, čím by chtěli být, už nebudou. Doba je plná jiných zajímavějších věcí, než jsou superhrdinové. Možná proto jich užje tolik a ještě k tomu v jednom filmu. Ale proč ne. Pokud to pořád má smysl a je to o něčem, budiž. Podání hrdinů takto, se mi začíná libit. Díky za to. Jsem zvědav na Flashe, Aquamana a Ligu spravedlivých.

plakát

Sinister 2 (2015) odpad!

Nezajimave, nemastne, neslane a tim padem uplne zbytecne. Nic co by dokazalo vydesit. Absolutni ztrata casu sledovat tento film.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Tak jako každý úspěšný film si žádá pokračování, tak se dočkal i Conjurning. Po skvělé jedničce, přichází ještě lepší dvojka. Pustil jsem si film hezky večer. Ležel jsem a ani nedýchal, jak hutná byla ta atmosféra. Někdo na mě z pod postele v tu chvíli máknout, tak jsem se zaručeně posral. James Wan je novým Mistrem děsu. Opět totiž ukazuje, že umí. A když se vydařil první díl, proč ne druhý. A když je druhý lepší než první, stává se to velmi mocným. Za pár let to bude legendární počin, stejně jako mnoho snímků předtím. Kde pokračování, bylo lepší než původní film. Je to mysteriozní, je to brutální, je to děsivé, je to nervy drásající a tak temné. A vlastně naprosto dokonalé.

plakát

Predestination (2014) 

Film docela krásný, dost mysteriózní. Jen mi asi někde unikla celá pointa toho příběhu, proč to tak bylo. Jak píše Xmilden. Je to celé na hlavu. Plus byl soundtrack a v každém případě krásná Sarah Snook. Samozřejmě že v ženském provedení.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Na Warcraft jsem čekal velmi dlouho a čekání se vyplatilo. Moc se mi ten film líbil. Příběh super, masky super. To že v tom někdo vidí nějaké podobnosti, ať už Narnie, či Pán prstenů. No a? Je to fantasy filmy, je. Jak jinak to natočit? Za mě to je výborné a to ve všech směrech.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Já nevím no. Myslím si, že všechno má své meze. Když tehdy vznikl film jednotlivě o každém, tak ok. Když se to spoji v jednom filmu...jednou...ok. Když už je to vícekrát, už to smrdí. A když už je to pořád, je to na hovno. Tak co to je? Avengers, nebo Captain America? A ještě Spiderman. Za chvíli přijde ještě Batman a Superman. A bude už jen chybět Terminátor a Robocop a je vymalováno. Budeme mít pěkně sračkový guláš, všech možných hoven. Spíš mi to přijde jako X-men uz. Já v podstatě nevím na co jsem koukal. Ale už je tu zase Heil Hydra. No dost prostě. Tvle, co je to za píčoviny? Tohle přece nejde. Když vidím ten seznam vlevo, už to ani dál vidět nechci. Fakt tohle hraní na vojáčky, svět plný superhrdinů, začíná to smrdět hovnama a těžkýma. Hvězda - akce, hvězda - za sexy bábovky. Hvězda - za Iron Mana a finální boj. Že se nedal. To rozuzleni se povedlo. To palec nahoru. America, přesně jako chování, jako americka vláda. Dělá si co chce. A prej ve jménu dobra. Sráč je to. Jinak opravdu. Nemělo by se to přehánět. Byl film Ant-man a najednou už je v Avengers. Stejně tak i Spiderman. Teď přijde na radu Black Panter. Fakt je to už přehnané. Je to jak serial Tak jde čas.

plakát

The Old Republic: Rescue Mission (2015) 

Tak přesně jak zmínil Oxik, je X SW fan filmů z lesa. To je mínus. Herečka byla fakt taková nemastná, neslaná. Žádná energie z ní neproudila. Dost mě nudilo i to žvanění okolo. To je docela častým problémem fan filmů. Snaží se dokola mlejt o Temné straně Síly. A ono to mnohdy bývá nudné. Zase přítomnost Revana mě mile potěšila. Jeho hlas byl dobře udělaný, maska rovněž. Pořád se držám toho, že jsem velký fanda Star Wars, takže si toho cením, i když může být kvalita mizernější, než bych očekával. Vžívám se do situace oněch fanoušků. Sám bych to třeba lépe nedokázal. Film jsem viděl bez titulků v angličtině, no a musím uznat, že s překladem jsem měl velké problémy. Mnohdy jsem ani nerozuměl té výslovnosti, takže mi velká část příběhu unikla. Ale ok. Za Temnou stranu a Revana 5 hvězd.

plakát

Deadpool (2016) 

Film je to pekny. Hodne jsem se nasmal. Jen to proste do X-menu nezapada. Tato osoba byla spatrena v X-men Wolverine, kde "Deadpool" byl. Ale dej je ze 70. let a ten dotycny uz schopnosti mel a svuj ksicht taky. Navic mnohem vice zmutoval a pak zemrel. Osoba v tom filmu se ale rozchazi s tim co jsem videl. A i casove. Nevadi. I tvurci delaji chyby a za to hvezda dolu. Jinak fajn