Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (15)

Sbal prachy a jeď

Sbal prachy a jeď (2014)

V asi 22. minutě Simon Keller (John Cusack) a Peter Roberts (Thomas Jane) ujíždějí žoldákům přes přístaviště. Ke konci honičky auto pronásledovatelů narazí do kontejneru a převrátí se. V následujícím obraze je záběr do auta, ale obraz je zrcadlový, protože z ničeho nic je volat v autě nalevo a i oba herci sedí obráceně (tj. Keller vpravo, Roberts vlevo).

Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

Před bitvou v Helmově žlebu říká Gríma (Brad Dourif) Sarumanovi (Christopher Lee), že existuje malý otvor v hradbách, kudy odtéká voda, přičemž následuje záběr na stoku a otvor. Přitom při útoku tam je jen malé jezírko a žádná stoka.

Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

Ve scéně, kdy Aragorn (Viggo Mortensen) vyráží s ostatními na koních z Helmova žlebu vstříc skurutům a jedou již z hlavní brány ven po mostě, je vidět, jak jedním koněm (bojovník úplně vpředu vpravo na bílém koni) proběhne skurut. Je to ve chvíli, kdy tento jezdec začne dohánět toho, co jede v čele. Zadní bojovníci máchají meči naprázdno.

Chalupáři

Chalupáři (1975) (seriál)

V čtvrtém díle Sokové, kolem 7. minuty, opře pan Císař (Josef Kemr) při příjezdu k chalupě své kolo značky Stadion o zeď domu. O necelé 3 minuty později, když se jde Císař schovat na hajzlík, tak je Stadion stále opřen o dům, ale v následjícím záběru, když pan Huml (Jiří Sovák) s paní Fuksovou (Jiřina Bohdalová) vycházejí z chalupy a jdou k brance, je Stadion opřený mezi plotem a domem.

Tom Yum Goong 2

Tom Yum Goong 2 (2013)

Při souboji v podzemce, mezi Khamem (Tony Jaa) a Číslem 2 (Marrese Crump), když příjíždí vlak směrem od Čísla 2, tak Kham chytne Číslo 2 a skloní se před vlakem mezi koleje. Když vlak odjíždí, tak Kham a Číslo 2 mají místa prohozená (vlak odjíždí Číslu 2 za zády).

Na život a na smrt

Na život a na smrt (2013)

V 53:12, když jde Taylor Kitch (Michael Murphy) na "dvouminutový průzkum" a stoupá na vrcholek kopce, tak je na chvilku na jeho zádech vidět stín kameramana

Nevyřízený účet

Nevyřízený účet (2013)

Při závěrečné honičce v docích je možné si několikrát všimnout stínu vozu s kamerou

Machete zabíjí

Machete zabíjí (2013)

Poté, co Machete (Danny Trejo) během boje s klony usekne třetímu z nich hlavu, není jeho mačeta od krve.

Machete zabíjí

Machete zabíjí (2013)

Ve scéně v 59. minutě, kdy se Machete (Danny Trejo) probere v "lázních" Voze (Mel Gibson), "leží" ve vode a horní část těla má nad hladinou, ale v dalším sníku, kdy se probouzí, je najednou ponořený zcela a liší se i hloubka vody.

Poslední dny na Marsu

Poslední dny na Marsu (2013)

Ve scéně, kdy umírá kapitán a říká: "You never see home," na klíční kosti jsou jen krvavé obvazy. V další scéně jsou však čisté a jinak poskládané.

Zmizení

Zmizení (2013)

Detektiv Loki (Jake Gyllenhaal) má na malíčku levé ruky zlatý prsten s vyrytým znakem svobodných zednářů.

Po zániku Země

Po zániku Země (2013)

V závěru ve scéně, kdy Kitai (Jaden Smith) probíhá džunglí k vulkánu, je ve spodní části obrazu vidět stín kamerového jeřábu.

Reklama