Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (399)

plakát

Jurský svět (2015) 

Takový lepší průměr. Na klasiku to nemá, ale chytí to, baví to. Občas tam bylo něco kýčovitého, jako např. cestovní koule apod., to mi tam moc nesedělo. V závěrečném souboji jsem se ztrácela. Možná zlepším hodnocení po dalším zhlédnutí. :)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Nemám moc ráda tématiku zombíků, ale od World War Z se to trošku změnilo. Navíc mám ráda apokalyptické filmy a seriály, tak jsem si řekla, že na základě hodnocení tomu dám šanci. A jsem nadšená. Je to hodně kvalitní seriál se skvělými herci. Jeho kvalita vůbec zatím neklesá a to teď dokoukávám pátou sérii. A určitě se budu těšit na šestou. Občas je nějaký díl slabší, ale ten další to většinou zase hned napraví. Prostě pecka zatím.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Přistupovala jsem k filmu tak, aby se moje averze vůči knize, kde jsem více jak 50 stran nebyla schopná přečíst, protože tyhle harlequinky fakt nemusím, nepromítla. Bohužel musím konstatovat, že jsem byla dost znechucená. Stupidní dialogy byly asi na špici. Nesympatická Dakota mi připomínala T. Vilhemovou, kterou nemusím a Jamie vůbec není typ chlapa, co by se mi líbil, takže za mě se nebylo na co dívat. Erotické scény byly spíš nudné, je spousta filmů, kde to je tak tisíckrát lepší a víc vzrušující. Za mě je tenhle film jedna velká nuda. Jediná scéna, co se mi líbila, byla ta v zasedačce při projednávání smlouvy. Toť vše. Už nikdy více.

plakát

My Mad Fat Diary (2013) (seriál) 

Skvělý seriál - úžasná hudba, super obsazení, kvalitní humor. Je to fajn oddychovka. Možná trošku pro mladší, ale nevadí. Já jsem si to užila. Navíc to má i hlubší myšlenky a místy je to opravdu k zamyšlení. Buď se smějete nebo se vám chce brečet. Má to oboje. Za zhlédnutí to fakt stojí, vracet se k tomu asi nebudu, na to už nejsem dostatečný teenager. :)

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Tak to byl fakt mazec. Naprosto perfektní seriál, při kterém jsem měla husí kůži neustále, protože to je podle skutečné události. To je úplně šílené, že se tohle fakt stalo. Natočeno je to fakt skvěle, obsazení naprosto excelentní. Strašně se mi líbila i hudba. Tohle hodnocení si fakt zaslouží. 10/10

plakát

Čas probuzení (1990) 

Krásný dojemný film s excelentními výkony hlavních představitelů. Moc se mi to líbilo. 8/10

plakát

Bubliňák (2001) 

Překvapivě milý a úsměvný film.

plakát

Hartova válka (2002) 

Neobvyklý příběh z druhé světové války. Líbilo se mi to hodně, nenudila jsem se ani chvíli. Občas jsem přemýšlela, zda to opravdu v takovém táboře mohlo takhle probíhat. Myslím, že ve skutečnosti by to tam bylo přísnější, ale kdo ví, možná i mezi nepřáteli může být někdo, kdo má trošku víc lidskosti než ostatní. Svojí rolí mě dost příjemně překvapil Colin, který byl tahoun celého filmu. Ráda si tu ještě někdy pustím.

plakát

Hodná holka (2002) 

Takový ten pocit, když si pouštíte romantickou komedii a dostanete depresivní psychárnu s debilníni dialogy bez špetky inteligetního humoru. Hrozný film.

plakát

Enderova hra (2013) 

Hodně jsem váhala mezi 3 a 4 hvězdičkami. Ale vzhledem k tomu, že si tohle už určitě nepustím, tak jsem zvolila lepší trojku. Kdyby mi bylo 12 let, tak věřím, že si film parádně užiju. Ale tím mladším pohledem se mi na to nedařilo dívat a místy to bylo trapný, prostě pro děti. Na druhou stranu mě velmi mile překvapilo to odhalení a pak závěr. To jsem fakt nečekala a mělo to hloubku. Kvůli tomu závěru jsem právě přemýšlela, zda tomu nedat 4 hvězdy. Jinak hudba byla super, grafika taky fajn. Představitel chlapce v hlavní roli se mi taky zamlouval a hrozně mi připomínal Sheldona (že by ho mohl hrát jako jeho dětskou podobu). Takže celkově je to dobrý film, co si zaslouží takové hodnocení jaké má, ale není něco úplně pro mě a můj vkus.