Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

Requiem za sen (2000) 

NO DOPRDELE...nikdy bych nevěřil, že se emoce dají takhle přesunout na plátno a pak vás vtáhnout totálně do sebe.

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

Příjemný oživení v podobě Samuela, padouši stále dobře obsazovaní a McClane, je McClane, i když tenhle díl mi spíš připomíná Posledního Skauta...Ale stále téměř skvělé tempo a kvalita. Na to že je to trojka, tak 4*

plakát

Znamení (2002) 

První půlka mi přijde trochu jako pomalejší rozjezd...naštěstí graduje všechno v druhý půlce. Akorát mi vadí asi hlavní myšlenka filmu-ta otázka jestli věřit nebo ne no...Jinak samozřejmě kvalitní drámo.:-)

plakát

Smrtonosná past 2 (1990) 

Jo, minimálně se mi to líbilo stejně jako jednička...sice na konci, jak se perou na křídle letadla je to trochu divný...ta runaway by musela mít pěknejch pár kilometrů.:-D Ale jinak vtip i akce na jedničku. Bruce je zase kvalitně dobitej, ale všem nakope prdel.:-)

plakát

Smrtonosná past (1988) 

No jo, těžko tomu uvěřit, že už je to přes třicet let, co je tahle kultovní záležitost na světě a pořád nabírá svoje nové a nové fanoušky...klasika žánru ohodnocená příslušně tomu, co ve světové kinematografii znamená. Akční zábava za 5*.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Tim Burton je asi fakt úchyl.:-) Ten jeho dospěláckej pohádkovej svět je dost jak po LSD...jinak pěkným způsobem popsaný morální hodnoty člověka. Ale jinak nejsem asi naladěnej moc na Burtona, tak jen 3*.

plakát

Zodiac (2007) 

Teda, to musel bejt ale dlouhej scénář...někdy je těžký se v ději a mezi podezřelými neztratit, ale film má napětí opět od začátku do konce a myslím, že tohle je krásná Fincherova práce. Tajemný a neidentifikovatelný vrah Zodiac nahání hrůzu... 4*

plakát

Gothika (2003) 

Ale jo...po první půlce jsem to pomalu vkládal do odpadu, ale naštěstí to vynahradila druhá půlka. Není to teda nic extra, ale normální čistej průměr. Občas mě teda vytáčela hysterická Halle Berry, ale dalo se to chvíli přežít. Jen by mě zajímalo, proč tvůrci zvolili název gothika...?

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Hodně silně emotivní film, to určitě. Kvalitní scénář i režie...závažný téma, jen nevím, jestli opravdu zpracovaný moc dobře...nevím, jak moc se to liší od skutečnosti v americe, ale řekl bych, že asi moc ne. O to je to snad i horší. Protože už ti nic jinýho nezbyde, protože bílý se bojí chodit po vlastní čtvrti nebo protože víš, že svině jsou i bílý. Svině dokážou bejt všichni lidi...Každopádně tenhle film vás donutí o tom přemejšlet daleko víc a už jen za to si dovoluju dát 5* a budu doufat, že to každej uvidí.

plakát

Barbar Conan (1982) 

Teda jediná věc, která mi asi trochu vadila na tomhle kvalitně syrovým fantasy příběhu z dávných časů narvanej super hudbou a, je to, že bych to tak o půl hoďky možná zkrátil. Jinak jsem byl naprosto spokojenej, tajemstvé oceli, pomsta, krutost, magie a mystika.:-)