Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 236)

plakát

Boj sněžného pluhu s mafií (2014) 

Skvělá severská vyvražďovačka ve stylu Coenových Farga se stylovým parte po každé jedné popravě. Chladný přístup všech přítomných, bez ohledu na jejich původ proložený zemitým humorem v prostředí věčného sněhu v situacích ad absurdum naservírovaný stejně přirozeně jak jej život běžně nabízí, získává na hodnotě a staví snímek hodně vysoko!

plakát

Byla to divoká noc (2015) 

Solidně zhulená komedie. Nej scény - Jamesovo péro v cizím mobilu a půlnoční v kostele... Seth ! 😂 👏 Dej si RedBull 😜

plakát

Spotlight (2015) 

Nebudu zde hýřít hvězdami, když hvězdný tým maximálně nevyužije potenciál, jaký takto citlivé téma nabízelo. Souhlasím plně s uživatelem Slasherem, že se citrón dal vymáčknout až do těžce stravitelné a ultra kyselé slupky ..

plakát

Dárek (2015) 

Psychotrillery mám ráda, a když se to umí, je to veliká radost. Joel se mi zalíbil už minule v Black Mass jako dokonalý slizoun, kdežto tady byl nejen na opačné straně spektra, ale i kamery a scénáře. Závěr mě nemile dostal a jen doufám, že bylo účelem vyvolat ve viníkovi z minulosti intenzivní pocity ponížení podobné oběti. Každopádně herecky velmi dobře zvládnuté, včetně výběru skvělého castingu.

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

Velmi emotivní film a potvrzuji zdejší názor, že vyvolal v divákovi sympatie opačné polarity, s čímž se už nedá nic dál dělat. ;-) Třetí "koukatelný" film Deppa, asi ne náhodou, se stejnou tématikou (Kokain, Krycí jméno DB), i když u herce na samé špici žebříčku je to žalostně málo. Holt co člověk, to názor, alespoň v tomto případě o nic závažného nejde.

plakát

Cena moci (2015) 

Nick je holt šik. Vůbec jsem se nenudila, takže není co řešit. ;-) Podrobně bych se o filmu vyjádřila přesně jako uživatel mzss1, a to doslova.

plakát

Trans (2013) 

Snímek jednoznačně vyčnívající z řady, navíc s jedinečným soundtrackem, takže je rozhodnuto. Oblíbené téma manipulace, vědomí, nevědomí, aj. psychopraktik je prakticky bezbřehé jak neuchopitelné.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Tom Hardy není vůbec takový tvrďák jak se jmenuje a vypadá, momentálně je jedním z nejproduktivnějších herců vůbec. Nebýt děravého scénáře, což bylo možná záměrem, jak dokreslit autentičnost doby, filmu by nebylo co vytknout. Rapace sice nikdy nebude módní ikonou, ale o to víc umí zahrát. A nejen investigativní vyšetřovatelku, doufám, určitě bude mít ještě dost příležitostí se předvést.

plakát

Room (2015) 

Silné dráma o jedné nešťastné události, která bohužel není ani první ani poslední. První půlka téměř nudná ukázka trávení veškerého ,volného' času v nedobrovolném zajetí v minimálním prostoru, přesto díky vzájemné blízkosti dvou milujících osob, dostačujícím pro normální fungování. Druhá půlka již nejen nastavuje pravé realitě mnohdy nepříjemné zrcadlo, ale zároveň dává podnět k zamyšlení, která z realit je lepší a co jsou pravé hodnoty v životě člověka bez ohledu na cokoliv.

plakát

Brooklyn (2015) 

Nádherný pomalu plynoucí příběh o hodnotách, jež jsou téměř zapomenuty. For me v této prokleté době jako balzám na duši. Saoirse je přesný typ děvčete z 50. let minulého století a navíc hraje velmi přesvědčivě. Spokojenost.