Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 870)

plakát

Na prahu temnot (1987) 

Jedeme z kopce. Jakože fakt. Dostanu chuť na pana Paxtona, vidím gif z Near Dark, kde stopuje tak noblesně, že bych si kvůli němu snad i udělala řidičák, takže si Apačův roky odkládaný klenot konečně nelegálně stáhnu a pustím. Hned zkraje krmí mé hormony pan Pasdar s lebkou Adonise a vlhkou atmosféru víc než vhodně dokresluje Tangerine Dream. Pak něco něco, dobrý, Paxton ♥, něco míň dobrý, něco nedobrý, špatný, moc špatný. Celou dobu to bylo takový mile neáčkový, že jsem odpouštěla i největší kraviny, ale vocaďpocaď. Jakože málokterej závěr umí celek srazit rovnou o 2*, ale tady se to povedlo s přehledem. Tak ještěže mi ty aktivované nízké pudy nedovolí sundat víc než 1*.

plakát

Čas zabíjet (1996) 

Negrovi jsem sice fandila, ale dát (nejen) za objímací záběr s vlajkou 3* a víc by mocinky bolelo.

plakát

Monty Python živě (převážně) (2014) 

(viděno 12. 8. 2014 v malym sále Světozoru, první řada, dojetí, slzičky a tak, zapomněla jsem, co jsem tehdy chtěla napsat, třeba si časem vzpomenu, asi něco o plesnivejch dědcích, který TO v sobě pořád ještě maj)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Jestli je to Iñárritova sofistikovaná parodie na všechna pathosklišé, tak mi to nedošlo a jsem úplně blbá. Jestli to myslel vážně, tak mu to nedošlo a je úplně blbej. "Duchovno". Hovno. Sestříhat jako dokumentární záběry přírody beze slov a je to za 4*.

plakát

Keoma (1976) 

V mlžném oparu novoroční kocoviny naprosto magický zážitek. Sice jsem se probudila do poslední cca třetiny, ale na rozsekání stačilo. Pesničky! Záběry! Nejlepší kocovina.

plakát

Macaulay Culkin Eating a Slice of Pizza (2013) 

Na Mekalyho se kouká nesrovnatelně líp + na rozdíl od Warhola přidaná i nějaká hodnota v podobě lovely cheese pizza. Doufám, že se tohle božské stvoření mumifikuje jako Keith Richards a bude žít věčně ♥ (poznámka: až Richards chcípne, smazat a vymyslet jiný veselý bonmot)

plakát

RoboCop (1987) 

(ty 2* tady doteď byly asi z dob, kdy jsem na filmy kladla nějaký nároky; 3,5* za efekti)