Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (654)

plakát

Sarkofág pro královnu (2019) 

Škoda, že detailně nezobrazili i proces tvorby návrhu Bjørna Nørgaarda, mohli potom vynechat tu poněkud otravnou "hudební" složku a dokument by byl i o to zajímavější (a s mezinárodním potenciálem) a za plný počet hvězd.

plakát

Sexuální výchova - Série 2 (2020) (série) 

Řekl bych, že je to o něco slabší než předchozí série, ale o to více drží pohromadě a je v ní o něco méně epizodičnosti. V každém díle jsem našel něco co bylo skvělé i něco co mne dost štvalo, proto nakonec jenom tři hvězdy, i když sí myslím, že to docela stojí za to to vidět.

plakát

This Time with Alan Partridge (2019) (seriál) 

Chvílemi hodně šílené a chvílemi možná až příliš. Ale ta scénka s Irama ve čtvrtém díle byla naprosto skvělá.

plakát

Muž z Vysokého zámku - Série 4 (2019) (série) 

Sice jsem se stále chvílemi docela bavil, ale této sérii něco chybělo. Kido a další se snažili, ale Tagomiho to bohužel nenahradilo. Smith mne také už nebavil tolik jako předtím (možná je to tou celou paralelní linkou). Škoda doufal jsem ve víc.

plakát

Tajemství Pravdy - Denna (2009) (epizoda) odpad!

Možná jsem příliš naivní, ale čekal jsem možnost, že vše se v dobré obrátí, resp. že to nebude taková tragédie jako obvykle. Nicméně, potenciálně jeden ze nejlepších dílů, byl totálně zprasen a už se nedá čekat, že by to Mord-Sithé nějak dokázali zvrátit. Takhle odepsat jednu z podstatných složek příběhu, to už chce odvahu. Není nad to když do děje nacpou spoustu nepůvodních a nelogických nesmyslů a následně odfláknou podstatnou část původního děje jako se to stalo v tomto případě.

plakát

Tajemství Pravdy - Elixer (2008) (epizoda) odpad!

Slo-mo opět v nejvyšší kvalitě. Porcování melounu bylo epické. Nicméně takto vsunout do děje Rada´Han a Quillion to je slušnej výkon.