Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (880)

plakát

Zpráva (2019) 

Nebýt Adama Drivera, tak to nemá takový drajv! A já říkám pořád, že je to pan Herec!!!

plakát

Had (2021) (seriál) 

Po trochu rozpačitém začátku to nasadilo tempo brutální a krásné i když občas to bylo až vtipné, že vše na poslední chvíli se vyřešilo, nebo se zrovna v tu stejnou dobu potkali ti a ti lidi. Bylo to hezky přehledné to skákání v čase a řekl bych, že to bylo i dost srozumitelně vysvětlené. V životě jsem o tomto sériovém vrahovi neslyšel, ale byl to dost dobrej manipulativní magor teda, respektive je že jo

plakát

Ochránce (2021) (seriál) 

Snad každý ví, jak je tady v háji školství, teda oproti jiným státům se ještě docela držíme! Tento seriál teda jako klobouk dolu, ještě že máme čt, protože tam je kvalitní tvorba zaručená, to je pořád jediný důvod proč koukám na televizi. A ten herecký koncert tady byl fámozní!!! A ta hudba samozřejmě také!

plakát

Croodsovi: Nový věk (2020) 

Snad asi lepší než jednička, ne určitě lepší než jednička. Rozhodně animák roku z americké tvorby :-)

plakát

Tlapková patrola ve filmu (2021) 

Ono si to asi 3 hvězdičky nezaslouží, ale to jak to ty děti žerou je neskutečný, mezi ně patří mé neteře a synovec! No tak se mi povedlo s nejmladší neteří na to kouknout a musím uznat, že vizuál a animace jsou suprové. Humor a celkový koncept je už horší, ale je to fakt pro děti a těm se to líbí takže buďme hodní :-)

plakát

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) 

Budu ještě hodný a dám tomu zlatý střední průměr, ale pro mne zatím nejhorší Marvelovka, od té doby, co jsem je začal brát vážně a to začíná prvním Iron Manem. Boje byli úžasné, tomu se nedá nic vytknout, to samé efekty, ale proboha ten digibordel byl hrozný, to samé čínská mytologie a kdejaké sračkoidní povídání, které mě fakt dost uspávalo, to samé závěrečná bitva. Jen si to vemte jo, před třemi roky jsme tu měli Avengers: Endgame a tam žádný digibordel, závěrečná bitva natočena bravurně a s daleko více lidmi a dalo se na to krásně koukat, ale tohle, TOHLE byla katastrofa. Ano Číňani se radují, ale zbytek světa pláče, nebo alespoň já, protože jako říkám v nějakých částech a že spíš převažují katastrofa! A ano jsem takový sebetríznitel že se kouknu na dvojku. Jsou ojedinělé případy, kdy jsou dvojky daleko lepší a já věřím, že ty časy ještě nejsou pryč! Musí se, ale nechat, že na to jak v trailerech vypadal hlavní hrdina žalostně, tak ve filmu je super :-)

plakát

Meky (2020) 

Vždycky se divím, kolik znám písniček. Když to srovnám s Karlem, tak je to podstatně slabší dokument, ALE přesto byl Meky taky charakter! Ještě větší šok je, když se vrátíte z kina z Karla a první zpráva co na vás doma vyskočí, že Meky podlehl zápalu plic, je to smutné je to život a nikdo tu nebudeme věčně. Klobouk před tvou tvorbou!!! Meky ať ti to zpívá v tom hudebním nebi tak jako tady!

plakát

Karel (2020) 

"Někdy se ví, co Bůh chystá. A že se nedaj stihnout všechna místa!" Karel byl, je a bude jen jeden. Nepatřím mezi posluchače, přesto některé písničky patří i do mého playlistu! Ale přesto každý Karla znal! Být tak vřelý a hodný člověk jsem až překvapen jak on to dokázal! Měl obrovské srdce a fakticky otevřenost ke všem a vždy! A všechna čest teda, že i když už měl velké bolesti, tak stále vystupoval! Kájo ať ti to pořád tak parádně zpívá v tom hudebním nebi!!!!

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

6 sérií naprosté závislosti :-) akorát si mohli trochu odpustit úplný závěr 3. série no. Jinak asi nejemotivnější a jeden z nejlepších dílů pro mne byl 9. díl 3. série, nejzajímavější a také hodně emotivní a jeden z nejlepších dílů je 9. díl 4. série. A na to že 3. série byla v covidové době, tak bych jí taky řadil mezi jednu z nejlepších, protože ty nasnímané záběry a hudba byli prostě fantastické. Ovšem všech 6 sérií je nekompromisně na plné hodnocení! Tohle se ti Netflixi povedlo na jedničku a zatím tvá nejlepší tvorba ;-) Ta hudba je super ve všech sériích! Úplně nejoblíbenější jezdec pro mne: Lewis Hamilton ale potom taky Checo Perréz, Daniel Ricciardo, Geroge Russell, Carlos Sainz, Charles Leclerc, Valterri Bottas, Lando Norris Nejvíc nesympatický jezdec a nenáviděný: Max Verrstappen!!! Hodně oblíbený šéf stáje a férový hodně: Toto Wolff Nejvíc nesympatický a fakt jako falešný šéf stáje: Christian Horner!!! V roce 2021 nejkontroverznější a jako sice zajímavý závěr sezóny a poslední závod a je pravda, že za to Max úplně nemůže, ale titul byl předán prostě zadarmo a nefér! Pořád je to nářez :-)!!!

plakát

Duna (2021) 

Naprosto velkolepé ultimátní scifi!!! Tohle tady bylo potřeba! Chybělo to tu strašně dlouho a je to tu. Bylo tu Star Wars, byl tu Pán Prstenů, no a teď, teď je tu konečně Duna! Čekání bylo dlouhé, ale sakra!!!! Toto bylo prostě úžasné po všech stránkách a nevěřím tomu, že by se dvojka měla zkazit, protože jak u Nolana tak tady, mne tento režisér Denis Villeneuve zatím nezklamal! A Hans Zimmer! Tam už je většinou zaručená kvalita úžasného snímku a já si prozatím troufám říct, že je to jeho nejlepší hudební doprovod k filmu!!! Já prostě smekám a jdu si ještě užívat kinozážitek a husinu :-)