Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Zajímavosti k filmům (42)

Kámoši až na dno lahve

Kámoši až na dno lahve (2013)

Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat.

Contracted

Contracted (2013)

Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé.

Očista

Očista (2013)

Námět na film se zrodil v hlavě Jamese DeMonaca poté, co mu manželka připomněla incident, který se jim stal během jízdy autem, když je málem zabil opilý a agresivní řidič, který režiséra vyprovokoval ke rvačce. Jeho manželka to pak okomentovala slovy, jak by bylo skvělé mít jednu beztrestnou vraždu ročně.

Já, padouch 2

Já, padouch 2 (2013)

Nejedná-li se o chybu, ve filmu jsou minimálně dva mimoni se jménem Kevin. V prvním díle má Kevin jedno oko, v díle druhém má Kevin oči dvě a je vyšší.

Dvojník

Dvojník (2013)

Již v roce 1996 mělo proběhnout filmové zpracování Dvojníka v hlavní roli s Johnem Travoltou pod taktovkou Romana Polanskiho. První klapka měla padnout v Paříži, nicméně pár dní před začátkem filmování Travolta od projektu odstoupil. Důvodem byla hádka mezi ním a režisérem ohledně údajných změn ve scénáři. Z filmu sešlo úplně krátce poté.

Já, padouch 2

Já, padouch 2 (2013)

Jeden z mimoňů vysává a následně otevírá dveře, které se otevřou dovnitř. Později, když Gru (Steve Carell) sedí na verandě a Agnes (Elsie Fisher) vychází ven s deštníkem, dveře jsou otevřeny směrem ven.

Já, padouch 2

Já, padouch 2 (2013)

Když je nám poprvé představen Eduardo/El Macho (Benjamin Bratt), objedná si koláčky s mexickou vlajkou. Poté si rozepíná košili, aby ukázal své tetování téže vlajky. Ke konci filmu, když si oblékne svůj kostým padoucha, většina jeho hrudníku je vidět, ale už bez známky tetování.

Hannibal

Hannibal (2013) (seriál)

V první epizodě Will Graham (Hugh Dancy) řekne: "Don't psychoanalyze me, you wouldn't like me when I'm psychoanalyzed," čímž odkazuje komiksovou postavu Hulka a jeho slavný výrok: "Don't make me angry..."

Bezpečný přístav

Bezpečný přístav (2013)

Po požáru, kdy shořela celá stavba, je vidět hned vedle prakticky nedotčená palma.

Stoker

Stoker (2013)

Do jedné z hlavních rolí měla být původně obsazena Jodie Foster, která byla nakonec nahrazena Nicole Kidman. Naopak ve filmu Úkryt (2002) měla být do hlavní role obsazena Nicole Kidman, které byla ale nahrazena Jodie Foster.

Stoker

Stoker (2013)

V jedné scéně, kdy šerif (Ralph Brown) opouští dům, India (Mia Wasikowska) a Charlie (Matthew Goode) řeknou: "Goodbye sheriff," a vlasy Indie se během záběru změní z upravených na rozcuchané.

Compulsion

Compulsion (2013)

Carrie-Anne Moss četla scénář několik let před tím, než začala produkce filmu.

Dávám tomu rok

Dávám tomu rok (2013)

Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený.

Chained

Chained (2012)

V původním scénáři měl Bob (Vincent D'Onofrio) uchovávat kusy svých obětí v nádobách a uříznout Rabbitovi (Eamon Farren) palce u ruky. Když se ale projektu ujala Jennifer Lynch, provedla několik změn, aby tak snížila násilí ve filmu.

Reklama