Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (151)

plakát

Znovu se zamilovat (2023) 

Zdá se mi to nebo takových připitomělých love komedií přibylo? Priyanka je sexy ženská, ale její protějšek no name mě nebavil ani trochu. A ten příběh se Celine Dion? Proč? Tady byla dobrá snad jen hudba Celine Dion. Ne..Nuda.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Film nebyl ve všech ohledech špatný. Řekněme si nejprve plus: nostalgie, vizuální stránka a celkově mě příběh udržel po celou dobu v příjemném rytmu a zájmu. Co mi ale strašně chybělo, bylo rozvinutí postav. Nějak bylo všech moc a vlastně nikdo se úplně neměl prostor projevit / krom Pheobe. Některé postavy byly až zbytečné. Také konec byl jaksi zrychlený, krocení ducha vecpat do 5 minut a najednou je konec? Chtělo tam trochu více napětí.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

4 série se zdá být nejslabší, podle hodnocení, ale ne pro mě. Řekla bych, že je stejně dobrá jako třetí. Ta krásná atmosféra Aljašky, herecky super zvládnuté. Na Jodie Foster jsem se hodně těšila, ale nakonec se mi víc líbila postava Kali Reis. Neuvěřitelně mě bavila tématika. Jen škoda, že je nejkratší, ještě mi tam něco chybělo, co by mě vtáhlo víc do děje. Čekala jsem i víc hororovějších scén. Ale na konci je všechno vysvětlené a za to díky, nemám ráda otevřené konce.

plakát

Temný případ - Série 3 (2019) (série) 

3 série byla skoro tak dobrá jako první. Zase prolínání časových momentů. Až jsem měla trochu problém rozlišit, ve kterém se zrovna nachází. Na začátku hodně temná, občas díl, který byl slabší, ale ve výsledku lepší než druhá série.

plakát

Temný případ - Série 2 (2015) (série) 

2 série mě bavila tak napůl. 1 díl nic moc, až jsem si říkala, že to bude slabota. Mám ráda moc gangsterky. Některé díly jsem vyloženě prozívala, ale nakonec jsem z druhé série měla dobrý pocit. Vince Vaughn a Rachel McAdams jsou boží. Colin Farrell mě nudí vždycky. Asi zatím nejslabší série.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Rozhodně nejlepší série. Trochu pokulhávala asi ve 4 nebo 5 dílu, kdy jsem přemýšlela, kam se to bude odvíjet, ale pak se to zase rozjede. Seriály nemusím, ale tenhle mě pohltil. Nejlepší herci.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Nenadchlo ani neurazilo. Spousta, spousta dialogů a citových výlevů. Krajina a prostředí naprosto perfektní, tam chci žít.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Tohle nechceš nikdy zažít, silný příběh. Mrzla jsem jen při tom pohledu na sníh.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Nebylo to špatné, někdy humor zbytečně vyhrocený, až to vtipné nebylo, ale některé scény byly vtipné, akce bylo dost, efekty super. Od DC celkem povedené, příběh zajímavý. Amber jen v momentech. Lehká oddechovka na sobotní kinovečer.

plakát

Čas (2021) 

Horor? Tak to ani náhodou. Zajímavý námět, ale to provedení..no řekněme, že některé pasáže byly opravdu úsměvné a ujeté. Jednou stačilo.