Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Renée Zellweger

Moje nej herečka. Renée má okouzlující hlas. Hláška jedné členky výpravy filmu Příběh žraloka: "Mohla bych ji poslouchat, i kdyby četla třeba telefonní seznam". Co víc dodat. 

Nejvíc jí sedí role Bridget v Deníku Bridget Jones - zábavný příběh 30leté trhlé ženské, které tikají biologické hodiny. Pokouší se shodit přebytečná kila, získat dobrou práci a hlavně tu pravou lásku. Jak typické pro nás ženy - přitahují nás chlapi typu Hugh Grant, ale stejně si nakonec vybereme slušňáka typu Colin Firth. To je role pro Renée - působí obyčejně, jako normální ženská, ano, není sice nejkrásnější herečka, ale ve skutečnosti si jí člověk zamiluje. Dnešní trendy spíše dávají příležitost vychrtlým krasavicím typu Angelina Jolie, spousta lidí chce vypadat krásně. Není to ale povrchní? Já vsázím na kvalitu osobnosti, sympatii. Mám ji ráda takovou, jaká je.  

Helena Růžičková

Tato dáma má můj obdiv. Označila bych ji  nejen jako nejlepší českou herečku, ale i jako velkou optimistickou bojovnici.

Marně přemýšlím, pátrám v paměti, ale asi neznám film, kde by se mi její herecký výkon nelíbil. Bez ní by Slunce,seno,.. nebylo tak úspěšné a zábavné. Nejvíce se mi líbila ve Vlaku dětství a naděje.

Meg Ryan

Velice sympatická herečka. Modrooká blondýna, co víc si přát. Ve svých rolích působí přirozeně. Daleko lépe ne ni kouká, než na Jennifer Aniston. Je zárukou romantické komedie, minimálně průměrné. Nej role - Když Harry potkal Sally a Láska přes internet. 

Meryl Streep

Charismatická žena, perfekcionistická multižánrová herečka, ve svých letech stále krásná, vkusná, sympatická, milá,.. + ještě k tomu umí zpívat. Originální. Originál je jen jeden, každá její role je jedinečná. 

Keira Knightley

Ač je reklamou na hlad, její úsměv a výraz mají v sobě něco milého a zajímavého. Doufám, že  ji čeká spousta kvalitních filmů.

Barbora Hrzánová

Báječná ženská... jedna z nej kulturních událostí v mém životě - Hrdý Budžes, live představení v Ostravě. To prostě nemělo chybu. Tleskám a směju se ještě teď.