Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 934)

plakát

Cesta do pekel (2009) 

Pan scénárista určitě pročítal příručky jak udělat neo-noir snadno a rychle a přitom u toho moc nepřemýšlet. Máme tady dekadentního hrdinu, femme fatale, megalomanského záporáká a pár odkazů na staré žánrovky. Logiku ve filmech moc neřeší, důležité je, když se bavím. Jenže tady není logického opravdu vůbec nic a tvůrcům to nijak nevadí, hlavně když Thomas Jane vypustí nějakou rádoby hahaha hlášku, Elsa Pataky vyšpulí zlamlované rty a Doug Hutchison si zahraje na Ledgerova Jokera. Ani jedno z toho nepůsobí věrohodně a když to končilo, radoval jsem se. Jako fake trailer k nějakému filmu možná, ale jako celovečerňák ne.

plakát

Faktótum (2005) 

Cudné podání Chinaskiho historek. Přesto úsměvné a náramně povedené.

plakát

Nebezpečná posedlost (2008) odpad!

Jasně, hororové prvky v pěti minutách = tma, ticho, najednou světlo a hudba, wau, to není ten za koho se vydává. Thriller v tomhle případě = předívdatelná nuda, která nedonutí diváka přemýšlet ani za boha. Dramatické bylo vydržet vůbec u takovýhle sračky. Amen.

plakát

Čtvrtý druh (2009) odpad!

Nemám rád, když někdo dělá z diváka lacinou děvku.

plakát

Bez soucitu (2010) 

Mega nááááááááááááááááááááářez! Největší akční jízda za poslední léta! Taken byla syrová a propracovaná mlátička. From paris With Love je vtipná, naprosto nelogická jednohubka, kterou fuckující a hláškující Travolta (nejstylovější, nejcoolovější a nejlepší role pro něj) a Jonathan "from zero to hero" Rhys Meyers dostává na úplně jiný level! Má to úroveň i styl. Lus Besson na svém koleni vždycky "zprasí" ta nejleší akční béčka!

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Má to prostě svoje kouzlo. Z Belly uz neni smucka, ale kocka. Lautnerova muskulatura je obdivuhodna, Patizon je porad sympatak.

plakát

Cesta z města (2000) 

Satirický film plný nadhledu a perfektních hlášek.

plakát

Třináctka (2003) odpad!

Ou. Kdyz Tracy byla ve srackach, sla do koupelny a rizla se. Ja bych si musel tu ruku useknout, kdybych mel vyjadrit sve pocity o filmu timhle zpusobem. Debilita. ___ Mattyho komentář je boží. ___ A krasnej duvod, proc nemit decko!

plakát

Informátor! (2009) odpad!

nenopsatelně mám chuť si kleknout na Matta Damona a začít mu sadit jeden granát po druhým do xichtu až bude celej od krve! Tohle vážně nemá obdoby, mega trash!

plakát

Pokrevní bratři 2 (2009) 

Proč se Tor Duffy snaží kopírovat jedničku? proč je to tak dlouhé? Proč je to rozuzlení nezajímavé? Proč je tam Julia Benz tak SEXY? :-)