Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (511)

plakát

Plačící muž (2014) 

Režisér filmu Muž odnikud, převedl svůj talent do dalšího filmu a vyplatilo se to. Ke konci tam jsou opravdu dost intenzivní scénky a krev jenom teče a teče. Za mě bohužel 4****, někomu to stačí někomu zase ne, prostě mi tam chybělo více boj. scének.

plakát

Mezi náhrobními kameny (2014) 

Akční? To už zas trochu přehání. Akční to nebylo vůbec, ale film nezklamal. Udržovla si stejné tempo, které nenudilo ale zase nefascinovalo něčím obvyklým. Ke konci tempo rychlí a samotný konec a zejména rozhovor mezi Neesonem a Harbour byl opravdu špička celého filmu. Začátek velmi slibný a zejména SPOILER( když našel svoji ženu rozkrájenou v balíčcích, tak to pro mě byl docela šok).

plakát

Špinavý prachy (2014) 

Tom Hardy je klasa, kdykoliv se objeví v jakýmkoliv filmu, tak ten film prostě stojí za to. The Drop je těžce "klidný" film, kde se toho moc neděje, ale přesto diváka nenechá vydechnout. Nejsem zrovna fanoušek, takových to filmů, ale dnes mi to sedlo.

plakát

Interview (2014) 

Nebudu se vyjadřovat k aktuálnímu dění v Severní Koreji, každý ví co se tam děje. Film byl pojat v humorném smyslu, což se mi velmi líbilo, protože James Franco nikdy nezklame. Ale musim řící, že moje nejoblíbenější část filmu bylo to samotné "interview" ačkoli to režie podala komediálním způsobem, něco mi furt neustále tuká do hlavy, že tohle je krutá realita.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Will you follow me, one last time? Smíšené pocity. Jsem šťastný a zároveň smutný, že neskutečná epická cesta Pána prstenů a Hobbita dospěla do konce. Bohužel vše musí jednou skončit. Abych byl upřímný, snad nejlepší díl z trilogie Hobbita, už od samého začátku "to" do vás šije neskutečné grády a vy jenom vykulujete oči. Nádherné efekty,které dodávají filmu šťávu. Film podle očekávání,nebo-li podle traileru sliboval velkolepou bitvu,která zakončí tuhle epickou ságu. Jsem spokojený, co jsem viděl, ale že by to bylo něco co mi zůstane v paměti? To nejspíš ne. Hold někdy ani efekty nedokážou nahradit "old school" jakožto u LOTRa. Nicméně bitva byla dokonale zpracovaná a především zvuky rohů a hudba,která hrála na pozadí, když jednotlivé armády vstupovali na dějiště.. naprosto uchvátné až mrazící. Přicházeli tam momenty,které opravdu byly trošičku už na hranici lidského chápání. Ukřičené dcery Drakobijce, zpracování některých skřetů mi bylo někdy až do breku a predevším scénka s Legolasem? WTF. Abych tu jen nekritizoval, myslím si, že se jedná o jeden z nejlépe natočených filmů roku 2014. Klobouk dolů Jacksone. Někteří tu nadáváte, že to bylo blbé rozhodnutí rozdělit jednu knížku na 3 filmy. Moje odpověď zní ne. Proč si neprodloužit pobyt ve Středozemi. Už jako dítě jsem se zamiloval do Pána prstenů a rád přídám do kolekce i Hobbita. Bude mi to chybět a jsem rád,že někdo na světě se našel a natočil tak bravůrní ságu. Ano, jsem smutný,až mi je do breku, ale jak už to tak bývá. Vše jednou končí. Děkuji Jacksonovi za dobře odvedenou práci, která mě doprovázelá mým dětstvím. Snad se jednou dočkáme možného pokračování či nějakého filmu navazujicí s Hobbitem či LOTRem. #OneLastTime.

plakát

Sinsegye (2013) 

Snad nejlepší gangsterka 2013. Neuvěřitelné prostě fascinujicí. Korejci uměji točit filmy a dokazujou to čím dál častěji. Ačkoli musím vytknout to, že začátek byl opravdu poměrně dost pomalý a místy i nudný, ale poté se to vše stupnovalo a film měl grády. Naprosto geniální a místy až děsivé! Původně jsem chtěl dát jen 4****, ale dávám plný počet, kvůli něuvěřitelnému zvratu v ději, který nikdo nečekal, nebo se snad pletu?