Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 024)

plakát

Velmi křehké vztahy (2007) (seriál) odpad!

Nevím proč to přejmenovali. Mohli jsme mít alespoň o jeden debilní seriál méně. Ještě větší shit, než úvodní Rodinná pouta, a to fakt nevím proč, když je to vlastně to samé. Někdy si říkám, že to je snad ještě větší sračka, než Zázraky života. Otravné a nudné výkony herců, scény a zbytečně debilní aféry, díky kterým je seriál udělán stojí za hovno. Nic pro mě tenhle seriál.

plakát

Rodinná pouta (2004) (seriál) 

Nevím ani proč ta hvězdička. Seriál si to vůbec nezaslouží. Možná, za nějaké dobré epizody, ale seriál si zaslouží odpad. Takhle velkou sračku jsem dlouho neviděl. Takhle filmy a seriály nerad hodnotím, jako sračka, ale tenhle seriál není nadarmo v žebříčku prvních třiceti nejhorších seriálů.

plakát

TOP STAR magazín (2008) (pořad) 

Je to o Hanychové a jejich trapných skandálech, a nebo o nevěře celebrit, a nebo o trapných příbězích celebrit, které jsou dnes hlavním zásahem a terčem novinářů? Ať, či onak je to jen zbytečný pořad... aspoň pro dnešní dobu ano. To co můžeme vidět v tomto pořadu mohu každý den číst v Blesku a dočtu se tam ještě daleko větších a trapnějších provokativních článků.

plakát

Jsi chytřejší než páťák? (2007) (pořad) 

No chvíli jsem to sledoval, s tím, že to je solidní vědomostní pořad provázený duem docela solidních moderátorů, u kterého se zasměji. Tyhle pořady však bohužel po čase zklamou a stanou se odpadem a pořadem na kterou se už nikdo nikdy nepodívá a která postupem času ztratí veškeré aktivní i neaktivní diváky. A to nemluvím jen o tomto, takhle na tom jsou úplně všechny pořady... Ano, jsem chytřejší než páťák.

plakát

O mé rodině a jiných mrtvolách (2011) (seriál) 

Český humor této doby nestojí za nic a celý tento "vtipný seriál" byla jen snůžka debilních keců a nevtipných vtipů. Vypadalo to jako solidní humorný seriál, bohužel přišlo opět zklamání. Comeback asi bude navždy nejlepší sitcom české kinematografie.

plakát

Helena (2012) (seriál) 

Těšil jsem se, ale už po prvním dílu jsem věděl, že to nebude nic pro mě. Ivo Macharáček už teď opravdu potvrzuje svou režisérskou neschopnost. Ještě se divím, že se seriál pořád natáčí a sleduje.

plakát

Zázraky života (2010) (seriál) odpad!

Vrchol stupidity českých seriálů. Zlatá Ordinace v růžové zahradě, zlatá Ulice, zlaté Cesty domů. Nejhorší seriál české kinematografie a pro mě bonus: nejhorší seriál vůbec. Horší seriál jsme už snad opravdu natočit nemohli. A to těch "na hovno" seriálů máme mraky. Epizody se skoro pořád točili jen kolem jedné postavy, poté přišly zvraty a na pár minut se zas objevila jiná postava, a pak zase přišla ta stejná postava. Scénář a příběh filmu totální "Mision Failed" a to, že by se mi mohla alespoň nějaká scénka líbit byla "Mision Immpossible".

plakát

Cesty domů (2010) (seriál) 

Zpočátku jsem tenhle seriál sledoval každé pondělí a každou středu, až tak do začátku podzimu 2012, takže jsem tomu věnoval skoro dva roku, protože někdy jsem to také přestal sledovat, ale poté jsem se zase dívat začal. Nevím, proč už ten seriál nesleduji a už se mi nelíbí a nudím se u něj. Možná, že už mě to prostě přešlo, stejně jako u Ordinace, které jsem chvíli také věnoval pozornost, ale určitě jsou Cesty Domů nejlepší seriál, který byl za poslední dva roky natočen.

plakát

Panic je nanic (2006) 

Abych byl upřímný, tak se mi tahle česká teen komedie líbila. Docela mě proto překvapilo to hodnocení zde. Možná, že mám na tyhle filmy buňky a líbí se mi. Možná, že je to má krevní skupina a je to konečně česká komedie 21. století, která se mi konečně líbila! Je to teda blbost to uznávám a shodnu se na tom s vámi, ale komedie takové už jsou a obzvlášť tyto. Jak to, že se vám teda líbilo American Pie a nebo trošku s jiným příběhem Project X. Ano, Project X a American Pie byly přeci jen lepší komedie, než tahle, ale příběh to má úplně stejný. Hold má každý jiný názor a vkus, to dokážu přijmout.

plakát

Discopříběh 2 (1991) 

Discopříběh je film, který nikdy nebudu mít rád a který také vždy budu považovat za jeden z nejpodprůměrnějších československých filmů, jaké jsem kdy viděl. Ještě větší trapas, než jednička. Naprosto zbytečný film, který jsem viděl jednou, k smrti jsem se nudil a už o něm nikdy nechci slyšet. Možná to není zrovna má krevní skupina, jak muzikály, tak i tyhle československé párty. Komunismus jsem už nezažil, takže nevím, jak frčely discotéky za nich, a tak jsem tomu filmu ani nemusel rozumět, ale co v tomhle filmu bylo za složitost?.. No vůbec nic. Mě bylo už asi jasné, že tohle mě nebude bavit, už jsem to chtěl odsuzovat, ještě dřív, než jsem to viděl, ale v televizi hold dávají hovno a tenhle film byl pro mě ponaučení, že buď se podívám na televizi jen při opravdu solidních filmech, které by mě mohly bavit, a nebo televize zůstane vypnutá... aspoň bych ušetřil na elektrice.