Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 838)

plakát

Kravaťáci - Série 7 (2017) (série) 

Konec série mi přišel povedený, jsem ráda, že po odchodu Meghan se jí nerozhodli zabít nebo rozejít jí s Mikem, ale odešli spolu dělat něco dobrého. Mike se ještě pořád může sem tam vrátit, což je fajn. I odchod Jessicy byl vcelku fajn a líbí se mi ta fúze se Zanem, bude to zajímavé, i když bez Mikea nevím jak to bude dobrý.

plakát

Zázračná záchrana bílých hřebců (1963) 

Moc jsem nepochopila co se tvůrci snažili divákům říct. O čem že byl ten film? Rozhodně to bude jeden z těch filmů, které si za týden nebudu ani pamatovat, protože to ve mě nedokázalo vyvolat žádné pocity, prostě nic. Nemastné, neslané a dvouhodinové, myslím, že naprosto zbytečné. Pokud se to takhle opravdu stalo, tak jsem ráda, že jsem si trochu obohatila znalosti, ale jinak vážně film k ničemu.

plakát

Prázdné místo (2015) (seriál) 

Za mě je to obrovské zklamání. Před pár dny jsem dočetla knižní předlohu, která je na začátku trochu pomalejší, ale pak je to jeden šokující moment za druhým a nechápu, jak JK mohla souhlasit s touhle patlaninou, která nedodržela ani konec? Spoustu důležitého toho vynechali, úplně odstranili jednu postavu, Sukhvinder, která je v knize tak důležitá, tady skoro zneviditelnili a nedali jí vůbec žádný prostor. Konec je pro mě asi největším zklamáním, v knize mi to dokázalo vehnat slzy do očí, tady jsem jen kroutila hlavou. Kdyby se drželi knihy a klidně ten seriál natáhli na vícero dílů, bylo by to o 100% lepší.

plakát

Kravaťáci - Série 6 (2016) (série) 

Už se to téma docela opakuje a začíná mi to lehce připomínat nějakou telenovelu. Když se zdá, že je všechno v pohodě, vždycky se objeví něco, co tu pohodu náhle shodí dolů a nejhorší je, že za tím většinou stojí rozhodnutí některého z protagonistů, takže si při sledování ťukám na čelo. Ale i když to má hodně mínusů, tak to stále dost baví.

plakát

Dvojí hra (2009) 

Tvůrci se snažili, aby to bylo odlehčené, zábavné a v tomhle smyslu se jim to docela povedlo, ale dlouho netušíme po čem dva hlavní protagonisté vlastně jdou a když se to dozvíme, je to pak hodně úsměvné. Věřím, že by se dal vymyslet jiný produkt, než šampon na vlasy a celkově konec je docela úsměvný sám o sobě. Julia a Clive mi ale k sobě šli a ladilo jim to, jen je škoda scénáře, který nebyl vůbec povedený a hodně scén a nápadu bylo k smíchu.

plakát

Greenberg (2010) 

Zatím tři ze čtyř filmů, které Noah Baumbach natočil a napsal se mi vůbec nelíbily. Jedinou výjimkou je Manželská historie, která byla skvělá, ale předchozí snímky, co jsem viděla včetně tohoto šli naprosto mimo mě. Obsazení super, Ben Stiller byl správně divný a neurotický, bylo zajímavé ho vidět v jiné než komediální roli, ale zvládá to, jen škoda, že to bylo zrovna v tak nepovedeném filmu. Šílená nuda, vadilo mi snad všechno kromě herců.

plakát

Snowden (2016) 

Když se tohle všechno dělo, tak to šlo nějak mimo mě nebo jsem se spíše o to vůbec nezajímala. Tím víc mě to bavilo, že to bylo podle skutečné události a konec, kde se objeví skutečný Snowden mě potěšil. Postavila bych se samozřejmě na jeho stranu, přijde mi nezákonné a podlé sledovat občany bez jejich vědomí, možná proto si od této chvíle budu raději zalepovat kameru na notebooku, i když asi k ničemu, protože pořád máme mobily. Na jednu stranu fajn drama, ale na druhou stranu šíleně dlouhá stopáž, takže místy mě film vůbec nebavil.

plakát

Kravaťáci - Série 5 (2015) (série) 

Moc se mi tahle série líbila, vězení bylo skvělým osvěžením i dějová linka byla fajn, zase něco jiného. Nicméně možná bych uvítala, kdyby seriál tímto skončil, bojím se, že po odchodu Jessicy už to nebude ono. Ale chápu, že je tu stále nějaká možnost jak z Mikea udělat právníka a tím se seriál bude hlavně zabývat.

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Dlouho jsem se tak nepobavila. S bratry Coenovými jsem jak na houpačce. Jednou se mi jejich film líbí, pak zase vůbec, tohle patří naštěstí do té první kategorie. Je to vtipný, film krásně utíká a herecky skvěle zahrané. Opravdu jsem se bavila a navíc se mi líbí, že si Coenovi pohráli s Homerovou Oddysseou a přetvořili do to komediální moderní podoby, která se nemá za co stydět.

plakát

Alex Strangelove (2018) 

Čekala jsem pořádnou dávku romantiky, což jsem svým způsobem dostala, ale spíše bych film označila za drama a docela povedené. Líbí se mi, že téma je aktuální a ukazuje, že dospívající děti to nemají vůbec snadné hlavně co se sexuální orientace týká. Pořád existují předsudky a dítě se pak může stydět za to jaký je. Líbí se mi, že se tvůrci nebáli do takového tématu jít. Nicméně herecky je to slabší. Je z toho hodně cítit, že herci jsou nezkušení, takže je těžké jim uvěřit pocity, nebo jakoukoliv vypjatou scénu.