Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (113)

plakát

Milenec nebo vrah (1996) 

Film jsem shlédl v tv naprostou náhodou a byl jsem velmi překvapen. Nechybělo tomu napětí a hlavně Wahlberg i Witherspoonová jsou tady vážně super.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Na naše poměry, ale nejom na ně, velmi slušný seriál, i když to je prakticky cokoliv, co není totálně vymazaná sračka. Člověk se u toho pobaví, zasmějeme, odpočine si a dokonce ani na chvíli netrpí hanbou za to, že by zas do televize pustili něco ve stylu "Uwe Boll je noob, peklo vypadá takhle", což je většina české produkce. Třeba svítá na lepší časy.

plakát

Samotáři (2000) 

Macháček a Trojan jsou prostě česká herecká špička a tady to dávají najevo. Přidejte si scénař, který se nejenom tady v té naší středoevropské kotlině jen tak nevidí a vyjde vám z toho sakramentsky parádní film. Důkazem budiž, že hlášky z něj jsou samozřejmou součástí dnešní popkultury a bez: "Lidi tady prostě málo hulej" už bych ani nedokázal ve škole popsat problémy moderní společnosti :)

plakát

Pelíšky (1999) 

Spousta českých filmů se dá popsat jako nějaká rádoby hořkosladká psychologická patlanina, ve které se za minulého režimu prochází lidi a mluví. Na první pohled jsou Pelíšky něco hodně podobného, ale vážně jen na ten první. Protože se stačí dívat trochu dýl a dostanete jeden ze skutečných filmových klenotů, který prostě nestárne. Budete se smát, občas možná někdo brečet a zvlášť u jedné konkrétní scény z konce budete jen velmi potichu sedět a obdivovat tu nesmírnou perfekci, kterou vám Hřebejk naservíroval.

plakát

Záměna (1983) 

Jak se, proboha, od téhle geniální komedie dostal Murphy k těm sračkám z posledních let ? Tenhle film vyloženě nemá chyby nebo slabé místa. Je tu rádoby černej Bruce Lee, maniodepresivní Santa v provedení skvělého Aykroyda, sexy Jamie Lee Curtis se tady svlíká, je tu andělsý prach a prostě úplně všechno, co byste jen dokázali do těch necelých dvou hodin nacpat. Na tohle si aspoň minimálně jednou do roka čas vždycky udělám.

plakát

Hádej kdo? (2005) 

Taková obyčejná, místy nudná- místy zábavná komedie pro širší obecenstvo. Neurazilo a občas i slušně pobavilo.

plakát

Hele vole, kde mám káru? (2000) 

Připadává tom ubohé, nechutné, debilní a já nevím co ? Ono to taky je, ale současně je to úžasně vtipné a i když jsem viděl neskutečně mockrát, vžydycky se zasměju.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Jdu sice za čtyři, ale jsem zklamaný. Tohle není Die Hard a tohle není John. Jedná se sice o parádní akční film, ale s původní sérií to má prd společnýho. To samozřejmě není důvod pro zavrhnutí celého snímku, bavil jsem se dobře, ale i tak mi to prostě bylo trochu líto.

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

Série si pořád drží nasazené tempo a i když už to není tak docela ono, pořád je to ten starý dobrý John McClane jak ho známe a máme rádi. Nový parťák tomu nijak neublížil a "Yippee ki-yay, motherfucker!" jsem si užil stejně jako u předchozích dvou dílů.