Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (852)

plakát

Příjezd vlaku na nádraží v La Ciotat (1896) 

Není na tom moc co hodnotit. Jako film je to úplné nic a dávám zlatý střed jen z důvodu, že je to tak starý snímek a na tu dobu to má alespoň nějakou obstojnou kvalitu a docela i dějově to dává smysl. Snímek má určitě jinou váhu v té době a v dnešní době.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Nejstupidnější vývoj děje jaký snad mohl být. Jediné co je stalé skvělé jsou efekty, akce a občas nějakej slušnej soundtrack. Nečekal sem od tohohle filmu nikdy nějaký extra děj a nebo propracované dialogy, ale u tohohle dílu platí co je moc to je příliš. V závěrečném boji si tam lámou každou vteřinu nějaký kosti a nebo zastavují srdce a přitom tam všichni stále bojují jak v judu na olympiádě. Určitě nejslabší díl celé téhle série.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Když se chce někdo podívat na pořádnou akční střílečku i s trochou napětí a nějakejma zajímavejma bossama, tak tohle můžu vřele doporučit. Celkově všechny filmy Resident Evil jsou tak nějak na jedno brdo a o příběhu se dá mluvit snad jen u 1. dílu, který se dal ještě jakž takž brát vážně. Díl od dílu nacházíme nové záporáky a prodírame se k dalším bossům, kteří mají kontrolu nad těmi minulými a je to vlastně jako si stáhnout např. hru Call of duty, tu taky zahrajeme jednou, projdeme si rychlý stručný příběh a využijeme si grafiku a herní možnosti. No jsem velice zvědavý, kam se dostaneme v dalších dílech.

plakát

Resident Evil: Zánik (2007) 

Když trochu uberu na tom závěru, který mi opět nesedl, stejně jako v předchozím dílu, tak tady byla aspoň po celý film mrazivá atmosféra a spousta lekacích momentů, které jsem tak nějak očekával, ale stejně jsem se lekl. No na 1. díl to stejně nemá, ale určitě je to lepší jako 2. díl.

plakát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

Stále spousta akce, ale to napětí už trochu pokleslo a snaha na nahnání u lekacích momentů to moc nevynahradí. Za závěr, který byl opět udělaný přez velké oči, že co všechno bude do dalšího dílu mi moc nesedl a že by už zabíjela Alice i jen pohledem přez kameru? No už to není ani tak zombie filmeček, jako spíš takový druhý styl MATRIXU. 1. díl o poznání lepší.

plakát

Smrt jí sluší (1992) 

Tak nevím nevím jestli se u téhle komedie někdo zasmál, protože dle mého názoru tu nebyl žádný moment ani k lehkému pousmání. Celkově se z toho témata tak nějak málo vyždímalo a abych pravdu řekl tak tohle byl pro mě takový ten klasický film, co mi vůbec nic nepřinesl a nic ve mně nezanechal. Nebyly zde ani nějaké skvělé herecké výkony a za zmínku stojí snad jen vizuální efekty chodících mrtvol a jedna písnička jak z hororu.

plakát

The Divide (2011) 

Po hudební stránce se tohle vůbec nebojím srovnat s filmem Fontána, naprosto skvělá hudba, která tu utvořila velkou část filmu. Co se týče několika nejasností, jako např. v závěru, že tam utekla záchodem, který byl v tom úkrytu, ale tam žádnej nebyl když jim to tam Majk ukazoval. No to hodím za hlavu, protože to byl už jen malý detail a oproti těm hereckým výkonům a co se vlastně z těch lidí stalo to je opravdu nepatrná nejasnost. Závěr skvělě promyšlený a můžeme jen doufat, že se z toho nestane něco jako Resident Evil a nebude to mít několik dalších pokračování.

plakát

Němý film (1976) 

Strašně moc zpívání a zbytečné natahování nudných scén. Semtam zde proběhl nějaký slušný vtip, jako např. xichty Martyho Feldmana, hraní tenisu na lékařském přístroji a nebo honička s Paulem Newmanem, ale to zdaleka nestačilo k tomu, aby se u toho člověk nenudil, natož si to pustil někdy ještě jednou. Taková slabší komedie.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Citová vydíračka až do poslední kapky. Neskutečně dobře propracované dialogy a jednoduchý, ale skvěle zvládnutý děj. Colin Farrell v tomhle filmu předvedl opravdu úžasný výkon. Není vždy třeba točit v 10. zemích a přidávat spoustu efektů a akce, aby se natočil skvělý thriller a tenhle film je toho důkazem.

plakát

Sebastian's Voodoo (2008) 

Skvělá hudba a trochu toho hrdinského činu. Animace nestály za moc a celkově kromě té hudby a trochu atmosféry a činu tu není moc o čem vykládat.