Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Podle mne jeden z netalentovanějších mladých herců v Hollywoodu. DiCaprio už dávno není takový ten slavný mladík z Titaniku, ale nyní hraje i drsné a charakterní chlapíky. Filmy v kterých hraje si umí opravdu skvěle vybírat a zatím jsem ho snad neviděl v žádné špatném snímku. Pro mně jsou Top tři filmy s Leonardem DiCapriem PROKLETÝ OSTROV, POČÁTEK a SKRYTÁ IDENTITA.

Clint Eastwood

Skvělý herec, kterému drsné postavy opravdu sednou. Jeho westernové postavy s ním dostali realističtější a mnohem drsnější charakter, než u různých jeho westernovích kolegů. V poslední době už sice moc neraje, ale za to skvěle režíruje. Pro mně jsou Top tři filmy s Clintem Eastwoodem HODNÝ, ZLÝ A OŠKLIVÝ, GRAN TORINO a MILLION DOLLAR BABY.

Robert Downey Jr.

Výborný herec, který se v obecnou známost dostal až v posledních letech. Většinou hraje frajery což mu,  ale jde opravdu dobře. Filmy v kterých hraje by bez něj určitě byli o dost horší, protože právě postavy které ztvárnuje mají díky němu veliké charisma. Pro mně jsou Top tři filmy s Robertem Downey Jr. IRON MAN, SHERLOCK HOLMES a AVENGRS

Bruce Willis

Bruce je jeden z klasických představitelů akčních filmů, který se ale na rozdíl od svých akčních kolegů dokázal prosadit i v rolích jiných žánrů. Ve své kariéře měl skvělý čich na výběr rolí, které mu skvěle sedli, v dnes již legendárních  snímcích. Bohužel v poslední době čím dál tím víc hraje i v horších filmech, ale to zatím nijak nezahanbuje jeho předešlou skvělou kariéru. Právě velká různorodost žánrů, pro kterou se Bruce vždy dakázal přizpůsobit, dělají z tohle herce jednoho z mích nejoblíbenějších. Pro mně jsou Top tři filmy s Brucem Willisem SMROTONOSNÁ PAST, ŠESTÝ SMYSL a PULP FICTION.