Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (99)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Já nevim no, Jim je vpoho, ať už dělá jakýkoli píčoviny, v jedničce se člověk občas zasměje, ale dvojku jsem úplně nedokoukal a během sledování jsem spíš dělal jiný věci, abych se nenudil, no a trojku jsem po stažení smazal, aniž bych se snažil na ní vůbec koukat, takže s Carrym bych se držel krapet jiných filmů. :)

plakát

Osm hrozných (2015) 

Bezva krutopřísná mrazivá rasistická koule ustřelující krev zvracející Tarantínovská večerní oddechovka natáčená s velmi klidnou grácií, jako když se motýlek snáší lehce na poupátko jarního kvítku.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Mattýř Démon se tímto snímkem doslova projžvejkal, proto filmek nedoporučuji lidem se sklony k epilepsiím, páč frekvence mastikace v určitých momentech dosahovala závratných hodnot, až se divím, že při tom ten týpeček ještě dokázal hrát, mluvit a dýchat.

plakát

V srdci moře (2015) 

Poutavý příběh, který opravdu pořádně chytne za srdce, ideální film pro ty, kteří vyhledávají dobrodružství a vzrušení.

plakát

Rallye smrti: Peklo na zemi (2012) 

Za absenci Mustanga oproti předchozím dílů strhávám jednu hvězdičku, je mi líto, ale to auto je tak úžasný, že mi tam hrozně chybělo (koment pouze pro milovníky automobilismu).

plakát

Město andělů (1998) 

Hrůza, odpornost, sračka.....ale né, kecám. :) Moc jsem si film užil, zprvu jsem ani nečekal, co se z toho vyklube a ani jsem v to moc nevěřil, ale postupem času to opravdu nabralo na originalitě a zajímavosti. Konec se mnou teda zamával nejvíc a popravdě mě uvedl do lehkých rozpaků a údivu, ale bez toho by to nebyl přece ten pravý filmový požitek. :)

plakát

Interstellar (2014) 

Páni, nevím, co na to říct, tenhle film zase o kousek posunul dimenze u tvorby filmů. Popravdě jsem velmi zmatený, děj je tak zvláštně spletitý, že doufám, až se na film kouknu znova, že pochopím zase o trochu víc, ale závěr filmu je tak rozvolněný, že ponechává plné pole působnosti pro divákovu představivost a fantazii. Není třeba slov, Jarray to jedinou větou vystihl trefně. :)

plakát

Odpočítávání (2010) 

Páni, tohle je možná morálně nejvyhrocenější film, co jsem viděl. Téma ani problematika děje mě sice až tak nevzrušuje, ale i přesto jsem byl u obrazovky strnulej jako šutr a s napětím jsem čekal, jak se to všechno semele.....supr feeling.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Po skvělý jedničce a o trochu slabší dvojce mě trojka docela zklamala. Především proto, že se hlavní myšlenka v podobě prochlastaný a zdrogovaný noci, po který maj všichni okno a mega kocovinu nějak proměnila v zdlouhavý nahánění Čaua propletený řešením Allanovi nevyzrálosti...prostě ta klasika, na kterou jsem byl zvyklej, zmizela a to je škoda.