Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (3 822)

plakát

Inkognito (2006) (pořad) 

Krátkou dobu to byl fajn pořad, na který navázalo Hádej, kdo jsem. Nyní (2021) se Inkognito vrací s novým moderátorem a  novými hadači.

plakát

Love Island After (2021) (pořad) 

Kdo jakkoliv sledoval Love Island, určitě ocení i tento cyklus, který ukazuje život účinkujících po návratu domů. Jestliže Love Island byl nenáročnou podívanou, takovou pro absolutní vypnutí, tohle je prakticky totéž, jen už méně poutavé.

plakát

Devadesátky - Kleopatra (2022) (epizoda) 

Pro mě zatím nejlepší díl, který navíc přislibuje ještě lepší podívanou v příštím (?) pokračování. "Tak já si jdu koupit šnorchl..." :)

plakát

Hitlerovi mladiství zabijáci (2020) (TV film) 

Rozhodně další ze zajímavých dokumentů o 2. sv. v. Výpovědi aktérů jsou zajímavé, stejně jako záběry, z nichž mnohé nejsou (minimálně pro mě) známé z jiných počinů.

plakát

V karavanu po Česku - Olomoucký kraj (2022) (epizoda) 

Díl by musel mít alespoň hodinu, aby mohl představit olomoucký kraj podrobněji. Javořičské jeskyně jsou krásné a v kouzelné lokalitě (nedaleko majestátní hrad Bouzov), jen škoda, že tvůrci nezmínili obec Javořícko a její tragický osud. Rychlebské hory jsou půvabné, Lázně Jeseník znám velmi důvěrně, stejně jako olomoucký kraj celkově, takže sledování tohoto putování potěšilo, stejně jako hanáčtina v Příkazech.

plakát

The Grand Tour - Funeral for a Ford (2019) (epizoda) 

Nejen Funeral for Ford, ale také pro show jako takovou. Při finálním sestřihu si divák uvědomí, jak dlouhou dobu tu Clarkson, Hammond a May s námi byli a co vše prožili. Leckdo, nejen Jeremy, zamáčkne slzu, aby se vzápětí smál vzpomínkovým záběrům. Těším se na další speciály, ale okruh, Upovídaná ulice a stan mi chybět do jisté míry budou.

plakát

The Grand Tour - Survival of the Fattest (2019) (epizoda) 

Pro mě jde o jeden z těch top speciálů. Vlastnoručně postavené auti, rozmanitá příroda Mongolska, trio, které víc než kdy jindy táhne za jeden provaz, vtipné momenty k tomu...

plakát

Jan Werich: Když už člověk jednou je… (2021) 

Vynikající průřez kariérou a životem Jana Wericha, mého oblíbence. Každou vteřinu tohoto dokumentu jsem hltal a byť pro mne mnoho řečeného nebylo novum, užil jsem si jej na maximum. Zajímavé byly i vzpomínky Z. Svěráka, J. Suchého či Jiřiny Bohdalové, případně Werichovy vnučky. Čtení z korespondence podtrhlo dobře odvedenou práci tvůrců. A souhlasím, že při záběru na herecké persony během podpisové akce Anticharty, byly oči Ladislava Peška hodně výmluvné. V současné situaci ohledně covidu, kultury, oteplování, atd. se hodí na závěr tohoto komentáře přidat obligátní otázku pana Škutiny: "Tak co tomu říkáte, pane Werichu?", leč odpovědi se už nedočkáme.

plakát

The Grand Tour - Sea to Unsalty Sea (2019) (epizoda) 

Závod se třemi moderními GT (Aston Martin, Bentley, BMW) vs. starý a Abbie řízený Renault stál za to. Celkově super epizoda, minispeciál. V paměti jistě utkví i Stalinova socha a muzeum v jeho rodném domě.