Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní

Obsahy (52)

Nezapomenutelní

Nezapomenutelní (2014) (pořad)

Zpočátku průkopníci dnes již legendy "pranků" na českém internetu potulující se ulicemi Prahy s jediným cílem - dostat Vás do nezapomenutelných situací a ukázat všem naši rozmanitou českou povahu. Skrytá kamera, dvojsmysly, troufalé výroky, tak lze popsat již dvou sériový pořad, který budete buď milovat nebo nenávidět. Vysílá internetová televize Stream.cz

Swajp

Swajp (2015) (pořad)

Chytré telefony nejsou jen na volání a smsky. Mobilní aplikace vám mohou usnadnit a zpříjemnit život. A nebo vás prostě jen dobře pobavit. Ty nejvíc nejlepší appky vám ukážeme ve Swajpu.

Výleťák

Výleťák (2015) (pořad)

Doporučení na rodinný výlet s tipy na sportovní, kulturně-vzdělávací a zábavní vyžití v místě. Kam vzít děti, aby se nenudily? Kde se najíst, ubytovat? Co v místě rozhodně stojí za vidění a co nepropásnout? A kolik to bude celé stát?... Dušan Krejdl za vás každý výlet vyzkoušel na vlastní kůži.

Kulatá pohádka

Kulatá pohádka (2014)

Kreslené příběhy plné laskavého humoru vypráví svým podmanivým hlasem, jemuž se zaujetím naslouchá už několik generací, Josef Somr. Zimní vyprávění zavede malé i velké diváky do předvánoční zasněžené Prahy, kde pejsek, dědeček a papoušek zažívají různá dobrodružství. A o napínavé historky s pohádkovým koncem nebude mít nerozlučná trojice nouzi ani v létě. V druhé sérii spolu mimo jiné oslaví Den dětí, absolvují pražských maraton nebo navštíví letní kino.

Homemade

Homemade (2015) (pořad)

Alena Thomas názorně předvádí, jak si doma snadno vyrábět věci, které si běžně kupujeme. Dává skvělé tipy třeba na kosmetiku, čisticí prostředky... Zkrátka je spousta věcí, které si člověk může snadno doma vyrobit sám a ještě tím sobě nebo někomu blízkému udělat radost.

Dělníci smrti

Dělníci smrti (2015) (pořad)

Zavedeme vás na místa, která souvisí se smrtí a umíráním. A ukážeme vám je tak, jak jste je ještě neviděli. Zároveň vám představíme lidi, kteří o smrti a umírání vědí takřka všechno. Dívejte se na Dělníky smrti - a rozhodněte si o vlastním konci. Protože - dobrý konec, všechno dobré.

Praha vs. prachy

Praha vs. prachy (2015) (pořad)

Tak dlouho Janka Rubeše štvalo, co se v Praze děje, až vzal do ruky kameru a šel natočit ty největší nekalosti, které se v ní odehrávají.

Temná zóna

Temná zóna (2014) (pořad)

Mirek Vaňura v zákulisí bezejmenných hrdinů současnosti! Policie, armáda, hasiči, záchranka, horská služba a mnoho dalších. Nikdy nezveřejněné záběry. Vyřešené zločiny a zachráněné lidské životy! Každý pátek na internetové televizi Stream.cz

Menu podle Koko

Menu podle Koko (2014) (pořad)

Svým nápaditým, hravým přístupem a nadšením pro gastronomii si Koko získala nejen řadu fanoušků, ale vysloužila si za ně i ocenění Blogerka roku 2013 v kategorii FOOD a Foodblog roku 2013. A právě rostoucí přízeň diváků ji přiměla vydat kuchařku plnou videí Menu podle Koko, kterou doprovází stejnojmenný pořad.

Vši ve škole

Vši ve škole (2014) (pořad)

Vítek Březka a Ivana Málková ze sdružení EDUin.cz poukazují stručnou a srozumitelnou formou na věci, které se ve škole dělají špatně. Jak vnímají děti zkostnatělé, stále nepřekonané stereotypy ve škole (např. způsob hodnocení, psaní dikátů, atd.)? Co a jak se dá změnit proto, aby děti chodily do školy rády a cítily se jako motivované a respektované bytosti? Vši ve škole by měly oslovit především aktivní rodiče, kteří budou lépe vědět, co po své škole vlastně chtít.

Pizza Boy

Pizza Boy (2015) (seriál)

Pizza Boy nemá rád problémy. Chce jenom včas dovézt objednávku a dostat slušný dýško. Jenže Praha je plná magorů.

Games TV

Games TV (2014) (pořad)

Pořad internetové televize Stream, který připravují redaktoři webu Games.cz a časopisu LEVEL. Každý týden představuje v rychlém přehledu nejzajímavější novinky ze světa videoher a podrobně recenzuje jednu vybranou hru. Games TV se nevyhýbá žádné herní platformě ani žánru a snaží se přitom mluvit jasně a srozumitelně. Pořadem provází Lukáš Grygar.

Underground Comedy

Underground Comedy (2014) (pořad)

Žádné scénky, žádné připravené skeče, ale pravá stand-up comedy show tak jak ji znáte z amerických a britských televizí. Naši komici mluví o sobě, svých životech, světě kolem nás, a samozřejmě o věcech, o kterých se běžně nemluví. Od září vysílá internetová televize Stream.cz.

Operace Izrael

Operace Izrael (2014) (pořad)

My natáčíme, vy cvičíte. Internetová televize Stream.cz přenáší 10 dní toho nejtvrdšího military výcviku krav maga přímo z Izraele. I ti nejzdatnější si sáhnou na dno svých sil, ale bude to stát za to – čeká je trénink, který běžně absolvují jen profesionální vojáci a agenti tajných služeb. Pod vedením nejlepších instruktorů Krav Maga na světě s reálnými zkušenostmi z války. Drsné teplé podnebí a každodenní přesuny mezi lokacemi po celé Izraeli udělají z už tak drsného výcviku totální peklo a nezapomenutelný zážitek.

TOP 5

TOP 5 (2013) (pořad)

Dvakrát týdně se na internetové televizi Stream.cz můžete setkat s pořadem Top 5, který vás provede světem zajímavostí z různých oborů, zábavných videí a mnoho dalšího.

Rváči

Rváči (2014) (pořad)

V tomto pořadu najdete rvačky v podání profesionálních filmových kaskadérů. Diváci mohou ovlivnit lokaci a rekvizity každého pořadu, respektive rvačky.

Baťa v kostce

Baťa v kostce (2014) (pořad)

Seriál o důležitých momentech v životě Tomáše Bati a o působení jeho firmy. Natáčený je na motivy stejnojmenné knihy Baťa v kostce autora Zdeňka Pokludy. Jedná se o první spojení internetové televize a světa knih v rámci Stream.cz.

Kancelář Blaník

Kancelář Blaník (2014) (seriál)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru.

Au!toškola

Au!toškola (2014) (pořad)

Poznejte malá dramata budoucích řidičů a jejich instruktorů skrze skryté kamery z vozů autoškoly. Humorný pořad stream.cz, u kterého si dospělí diváci oddechnou, že už mají první chvíle za volantem dávno za sebou. Mladí naopak zjistí, že s vtipným instruktorem to může být docela legrace.

Reklama