Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Zajímavosti k filmům (10)

Strašidla

Strašidla (2016)

Film byl natáčen celkem v lokacích: Zámek Líšno a Liteň, Základní škola Františka Josefa Řezáče v Litni, Veteránů "U MED.Věda"- Řevnice, Prádelna "Quido" Praha 3, 1. Toušeňská, s.r.o, Kino Řevnice, Městský úřad Řevnice a ZUŠ Řevnice

Ant-Man a Wasp

Ant-Man a Wasp (2018)

Poprvé se Wasp objevila v komiksu „Tales to Astonish #44“ z června 1963.

Strašidla

Strašidla (2016)

Karel Dobrý musel absolvovat návštěvu zubní ordinace, kde mu vzali otisk a vyrobili speciální zubní náhradu, kterou používal při natáčení jako upír Ignác.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010) (seriál)

Žádná z postav se neobjevila v každém díle seriálu.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010) (seriál)

Norman Reedus (Daryl) se původně zúčastnil konkurzu na roli Merlea Dixona (Michael Rooker), ale byl odmítnut. Tvůrce ale zaujal natolik, že pro něj vytvořili roli Daryla.

Black Panther

Black Panther (2018)

Black Panther/T'Challa (Chadwick Boseman) je odborníkem na boj beze zbraně. Používá bojovou techniku, která kombinuje postoje kočkovitých šelem s mnoha druhy bojových umění.

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Christopher Lee, představitel Sarumana v trilogii Pán prstenů (2001, 2002, 2003), odmítl kvůli pokročilému věku hrát čaroděje znovu. Nabídl se ale, že může ze studia v Anglii namluvit draka Šmaka (Benedict Cumberbatch). Nakonec ho ale tvůrci přeci jen přemluvili k menšímu návratu do původní role a jeho scény natočili v Anglii (a ne na Novém Zélandu, jako většinu filmu).

Reklama