Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (13)

Air Force One

Air Force One (1997)

Spoiler: Celkový počet mrtvých je 58 (není započítán počet mrtvých při výchuchu tankeru, jelikož není znám přesný počet), z toho 23 členů posádky Air Force One, jeden americký pilot, jeden PJ (pararescue jumper), General Ivan Radek, 3 piloti MIG, všech ruských 6 teroristů, 6 členů ruské televize (zabiti teroristy, kteří se za ně potom vydávali), 17 strážců Generála Ivana Radeka a zrádce Gibbs.

Rogue One: Star Wars Story

Rogue One: Star Wars Story (2016)

Ve scéně, kdy jsou Jyn Erso (Felicity Jones) a Cassian Andor (Diego Luna) na pláži a čekají na svou smrt, je moře v naprostém klidu, a to i přesto, že se v něm právě odehrál výbuch, který by měl vytvořit vlny.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Když jsou Captain America (Chris Evans) s Black Widow (Scarlett Johansson) v bunkru na bývalé základně S.H.I.E.L.D.u, tak jim Arnim Zola (Toby Jones) říka, že Hydra byla založena Johannem Schmidtem (Hugo Weaving) za druhé světové války, a že jejím cílem je ovládnout svět. To ale není pravda, v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (od r. 2013) se dozvídáme, že Hydra vznikla před tisíci lety (přesné datum není známo) několika Inhumany, kteří si dali za úkol přivést zpátky na Zemi snad nejmocnějšího Inhumana Hivea.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Když Steve Rogers (Chris Evans) vstupuje za Furym (Samuel L. Jackson) do výtahu, tak počítač řekne, že Rogers némá dostatečnou úroveň k informacím o projektu Insight. Úroveň označuje, ke kolika informacím mají agenti přistup. Celkem je 10 úrovní a poté jsou dvě unikátní a ty mají pouze dva agenti a to Alexander Pierce (Robert Redford), který má 10 Alpha a poté Nick Fury, který má 10 Alpha, Omega. Úroveň 9 má pouze Maria Hillová (Cobie Smulders) a 8 mají Phil Coulson (Clark Gregg) nebo právě Captain America, sedmou úroveň mají například Nataša Romanoff (Scarlett Johansson) nebo Clint Barton (Jeremy Renner). Spoiler navíc: Po pádu S.H.I.E.L.D.u Coulson tento systém zrušil, ale později je podobný zaveden Jeffreym Macem (Jason O'Mara), jen místo číslic jsou používany barvy. Nejvyšší je oranžová, druhá je červená, poté je modrá, pak zelená a poslední je bílá.

Americký táta

Americký táta (2005) (seriál)

V 8. epizodě 11. série "Morning Mimosa", když si Steve prohlíží Youtube, můžeme si všimnout videa, které se jmenuje ,,Animation" a je na něm postavička s hlavou králíka. Je to odkaz na 10. epizodu 9. řady "Familyland", kde jsou úplně stejné postavy v zábavním parku.

Captain America: Občanská válka

Captain America: Občanská válka (2016)

Když Ross (Martin Freeman) ukazuje mapu nehod Avengers, můžeme na ní vidět: New York, USA (invaze Chitauri v Avengers, 2012). Washington D.C., USA (bitva s Hydrou a pád Helicarrierů v Captain America: Návrat prvního Avengera, 2014). Lagos, Nigérie (útok Brocka Rumlowa –⁠ Frank Grillo –⁠ ve filmu Captain America: Občanská válka, 2016). Rocinha, Brazílie (pokus chytit Bruce Bannera –⁠ Mark Ruffalo –⁠ v Neuvěřitelném Hulkovi, 2008). Sokovia (bitva s Ultronem –⁠ James Spader –⁠ v Avengers: Age of Ultron, 2015). Hunan, Čína (masakr při získávání 0-8-4 v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., od r. 2013), Laura Creek, Austrálie (infiltrace Laura Creek v seriálu Agents od S.H.I.E.L.D.)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Když na začátku filmu chce Sméagol (Andy Serkis) prsten, tak říká, že má narozeniny, a proto by mu měl Déagol (Thomas Robins) prsten dát. Ale u hobitů dává dárky oslavenec.

Reklama