Nikar

Nikar

Jiří ♌♏

okres Karlovy Vary
Fanoušek ASBRCR

8 bodů

Moje hodnocení (4984)

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 13 26 38 50
Film Hodnocení Datum
Eminem, Where Have You Been? (2009) *** 13.10.2018
Limp Bizkit - Break Stuff (hudební videoklip) (2000) *** 12.10.2018
Grace feat. G-Eazy - You Don't Own Me (hudební videoklip) (2015) ***** 12.10.2018
Dr. Dre feat. Eminem: Forgot About Dre (hudební videoklip) (1999) *** 12.10.2018
Eminem feat. Dr. Dre - Guilty Conscience (hudební videoklip) (1999) *** 12.10.2018
Eminem - Just Don't Give a Fuck (hudební videoklip) (1998) * 12.10.2018
Eminem feat. Royce da 5'9", Big Sean, Danny Brown, DeJ Loaf & Trick-Trick - Detroit vs. Everybody (hudební videoklip) (2015) *** 12.10.2018
Yelawolf feat. Eminem: Best Friend (hudební videoklip) (2015) *** 12.10.2018
D12 feat. Eminem & Dr. Dre - My Band (hudební videoklip) (2004) *** 11.10.2018
Eminem - Asst Like That (hudební videoklip) (2005) *** 11.10.2018
Eminem - Kings Never Die feat. Gwen Stefani (Lyric Video) (hudební videoklip) (2015) **** 11.10.2018
Royce da 5'9" feat. Eminem, King Green - Caterpillar (hudební videoklip) (2018) *** 11.10.2018
Eminem feat. Joyner Lucas - Lucky You (hudební videoklip) (2018) *** 11.10.2018
Eminem feat. Ed Sheeran - River (hudební videoklip) (2018) * 11.10.2018
Eminem - Venom (hudební videoklip) (2018) **** 11.10.2018
Eminem - Framed (hudební videoklip) (2018) ** 11.10.2018
Eminem - Fall (hudební videoklip) (2018) *** 11.10.2018
Eminem feat. Nate Ruess - Headlights (hudební videoklip) (2014) **** 11.10.2018
Ice Cube - Gangsta Rap Made Me Do It (hudební videoklip) (2008) *** 11.10.2018
50 Cent feat. Kendrick Lamar - We Up (hudební videoklip) (2013) * 11.10.2018
Mig 21 - Chci ti říct (hudební videoklip) (2011) odpad! 11.10.2018
Union J - Carry You (hudební videoklip) (2013) odpad! 11.10.2018
Adele - Set Fire to the Rain (hudební videoklip) (2011) *** 11.10.2018
Dido: No Freedom (hudební videoklip) (2013) *** 11.10.2018
Clean Bandit feat. Jess Glynne - Rather Be (hudební videoklip) (2013) *** 11.10.2018
Martin Solveig ft. Kele - Ready 2 Go (hudební videoklip) (2011) *** 11.10.2018
Woodkid: I Love You (hudební videoklip) (2013) *** 11.10.2018
Maître Gims - Ma beauté (hudební videoklip) (2016) *** 11.10.2018
Axwell /\ Ingrosso - Dreamer (hudební videoklip) (2018) *** 10.10.2018
Lily Allen - Somewhere Only We Know (hudební videoklip) (2013) **** 10.10.2018
Bring Me The Horizon: Mantra (hudební videoklip) (2018) ** 10.10.2018
Bring Me The Horizon: Go To Hell, For Heaven's Sake (hudební videoklip) (2013) *** 10.10.2018
Bring Me The Horizon: Blessed With A Curse (hudební videoklip) (2011) *** 10.10.2018
Bring Me The Horizon: Visions (hudební videoklip) (2011) ** 10.10.2018
You Me At Six: Bite My Tongue (hudební videoklip) (2011) **** 10.10.2018
Bring Me The Horizon: Anthem (hudební videoklip) (2010) ** 10.10.2018
Bring Me The Horizon: Oh No (hudební videoklip) (2016) **** 09.10.2018
Bring Me The Horizon - The Sadness Will Never End (hudební videoklip) (2009) *** 09.10.2018
Bring Me The Horizon - Chelsea Smile (hudební videoklip) (2008) * 09.10.2018
Bring Me The Horizon: Drown (hudební videoklip) (2014) **** 09.10.2018
Little Mix - Word Up! (hudební videoklip) (2014) *** 09.10.2018
MØ - Imaginary Friend (hudební videoklip) (2018) *** 09.10.2018
Vladis feat. Celeste Buckingham - Taký nejsom (Hate Song) (hudební videoklip) (2016) odpad! 09.10.2018
Celeste Buckingham - Loving You (hudební videoklip) (2015) ** 09.10.2018
Celeste Buckingham - Unpredictable (hudební videoklip) (2015) ** 09.10.2018
Celeste Buckingham - Love in Your Soul (hudební videoklip) (2014) ** 09.10.2018
Celeste & Carmel Buckingham - Gone (hudební videoklip) (2013) ** 09.10.2018
Majk Spirit & Celeste Buckingham: I Was Wrong (hudební videoklip) (2013) * 09.10.2018
Celeste Buckingham - Never Be You (hudební videoklip) (2012) *** 09.10.2018
Celeste Buckingham - Nobody Knows (hudební videoklip) (2012) * 09.10.2018
Majk Spirit feat. Celeste Buckingham - Ja a Ty (hudební videoklip) (2012) * 09.10.2018
Celeste Buckingham - I'm Not Sorry (hudební videoklip) (2014) *** 09.10.2018
Lykke Li - No Rest For The Wicked (hudební videoklip) (2014) **** 09.10.2018
Galantis & Hook N Sling - Love On Me (hudební videoklip) (2016) *** 09.10.2018
Tove Styrke - Mistakes (hudební videoklip) (2017) ** 09.10.2018
Galantis - No Money (hudební videoklip) (2016) ** 09.10.2018
ARASH feat. Helena - DOOSET DARAM (hudební videoklip) (2018) ** 09.10.2018
Alan Walker vs Coldplay - Hymn For The Weekend (Remix) (hudební videoklip) (2016) **** 09.10.2018
Lykke Li – Sadness Is A Blessing (hudební videoklip) (2011) ***** 09.10.2018
Arch Enemy - Under Black Flags We March (hudební videoklip) (2012) * 09.10.2018
Nayer ft. Pitbull, Mohombi - Suave (Kiss Me) (hudební videoklip) (2011) *** 09.10.2018
Brian Wilson - On the Island (hudební videoklip) (2015) *** 09.10.2018
Jason Derulo - Fight For You (hudební videoklip) (2011) * 09.10.2018
Aurora - Queendom (hudební videoklip) (2018) *** 09.10.2018
Ylvis - a capella (hudební videoklip) (2016) **** 09.10.2018
Sigala - Sweet Lovin (hudební videoklip) (2015) **** 09.10.2018
Don Diablo feat Betty Who - Higher (hudební videoklip) (2018) **** 09.10.2018
Don Diablo feat. BullySongs - Everybody's Somebody (hudební videoklip) (2018) **** 09.10.2018
Don Diablo - Save A Little Love (hudební videoklip) (2017) **** 09.10.2018
Armin van Buuren feat. Fiora - Waiting For The Night (hudební videoklip) (2013) *** 09.10.2018
Bastille - Things We Lost In The Fire (hudební videoklip) (2013) **** 09.10.2018
Cara Delevingne - I Feel Everything (hudební videoklip) (2017) * 09.10.2018
Lily Allen - Fuck You (hudební videoklip) (2009) **** 09.10.2018
Ed Sheeran - Thinking Out Loud (hudební videoklip) (2014) ** 09.10.2018
Jain - Come (hudební videoklip) (2015) **** 08.10.2018
Maître Gims feat. Sia - Je te pardonne (hudební videoklip) (2016) **** 08.10.2018
Maître Gims - Est-ce que tu m'aimes? (hudební videoklip) (2015) **** 08.10.2018
The Avener, Phoebe Killdeer - Fade Out Lines (hudební videoklip) (2014) *** 08.10.2018
Kungs feat. Ephemerals - I Feel So Bad (hudební videoklip) (2016) *** 08.10.2018
Martin Solveig ft. Dragonette - Hello (hudební videoklip) (2010) ***** 08.10.2018
Zaz - Éblouie par la nuit (hudební videoklip) (2011) ** 08.10.2018
Maître Gims - J'me tire (hudební videoklip) (2013) **** 08.10.2018
Maître Gims - Bella (hudební videoklip) (2013) *** 08.10.2018
Maître Gims - Brisé (hudební videoklip) (2015) *** 08.10.2018
Maître Gims - Zombie (hudební videoklip) (2014) **** 08.10.2018
Maître Gims - Tu vas me manquer (hudební videoklip) (2015) ***** 08.10.2018
Polo & Pan - Coeur Croisé (hudební videoklip) (2017) ** 08.10.2018
Junge Junge - I Don't Love You (hudební videoklip) (2017) *** 08.10.2018
David Guetta ft. Taio Cruz and Ludacris - Little Bad Girl (hudební videoklip) (2011) odpad! 08.10.2018
Maître Gims feat. Niska - Sapés comme jamais (hudební videoklip) (2015) ** 08.10.2018
Vitaa feat. Maître Gims - Game Over (hudební videoklip) (2013) *** 08.10.2018
Vitaa feat. Lartiste - Mégalo (hudební videoklip) (2016) *** 08.10.2018
Willy William - Ego (hudební videoklip) (2015) *** 08.10.2018
Maître Gims feat. Super Sako, Hayko - Mi Gna (hudební videoklip) (2018) ** 08.10.2018
David Guetta & Showtek - Bad ft.Vassy (Lyric Video) (hudební videoklip) (2014) **** 08.10.2018
Martin Solveig & Dragonette ft. Idoling - Big In Japan (hudební videoklip) (2011) *** 08.10.2018
Kaleo - Way Down We Go (hudební videoklip) (2016) **** 08.10.2018
Matisse - Todavía (hudební videoklip) (2017) *** 08.10.2018
Robin Schulz - Sun Goes Down feat. Jasmine Thompson (hudební videoklip) (2014) **** 08.10.2018
Khaled - C'Est La Vie (hudební videoklip) (2012) ***** 08.10.2018
<< předchozí 1 2 3 4 13 26 38 50
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace