Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 748)

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

Odporné triky, odporná Anna Faris, kterou doslova nesnáším, příšerný Luke Wilson, potenciálně velmi vtipný příběh zabitý vším ostatním. Od režie po casting. Chudák Uma Thurman. Komedie, ve které se divák ani jednou neusměje a celou dobu si říká, že by to každý ňouma s kamerou natočil vtipněji.

plakát

Cizinci: Kapitola 1 (2024) 

Líný a ničím zajímavý horor, který ani není hororem. Pokud tedy pro diváka není vrchol strachu ticho - hlasitá rána (hudba) a nepřítel za rohem, v zrcadle nebo za sklem. I když má film krátkých 90 minut, začne diváka nudit až nepříjemně brzo. Budou další 2 pokračování, těším se.

plakát

Protivný sprostý holky (2024) 

Naprosto zbytečná adaptace, která prohrává s kultovním prvním filmem ve všem. K tomu to pojmout jako muzikál je peklo o to větší. 2 hodiny jsem protrpěl, odškrtával jsem známé scény a čekal na konec.

plakát

Pokémon 3 (2000) 

Příběhově určitě dospělejší než první 2 díly. Bohužel to ale nedrží vůbec pohromadě a, budu se zase opakovat, se to na seriál nechytá ani náhodou. Do kánonu seriálu to nezapadá, nic se prakticky nestane, jen tu nostalgicky procházejí staronový pokémoni našich hrdinů.

plakát

Rivalové (2024) 

Strhující zápas nejen na kurtu, ale i mezi postavami. Silná herecká trojka Zendaya, O´Connor a hlavně excelující Faist tu předvádí strhující hru eg a vztahů mezi nimi. Do toho skvělá kamera a hudba, které na konci z obyčejného finále challengeru udělají finále grand slamu. Nečekejte sportovní film typu Wimbledon, tohle je propracovanější, hlubší a lepší ve všech směrech. Skvělý.

plakát

Tour de France: Bez příkras - Série 2 (2024) (série) 

Dokonalost, která překonala i parádní první sérii. Upřímně si moc jedničku nepamatuju, jen útržky, respektive si nepamatuju jak jednotlivci jeli a jak se jim na Tour dařilo. Tady to je ale víceméně jedno. Na dvojku může v klidu koukat i někdo, kdo první sezónu neviděl. A od prvního tónu a záběru ho to připoutá k sedačce a pustí až v Paříži. Doufám v trojku!

plakát

Tour de France: Bez příkras - Série 1 (2023) (série) 

Parádní, ucelené, zajímavé, neuvěřitelně přehledné i pro naprostého laika, který cyklistiku nebo Tour vůbec nesleduje. Netflix tady trefil další sportovně dokumentární jackpot.

plakát

Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí (2024) 

Diváci neví kde je pravda. Gabriela Soukalová má ale jasno a dává nám pořádnou dávku kydání hnoje na téměř všechny lidi kolem sebe. V soukromém i sportovním životě. Petr Koukal je dost možná hajzl, ale tohle oslavování Gabriely je na prostoru 100 minut prostě moc. Zvlášť, když se konci kariéry dočkáme někde kolem 60. minuty a zbytek je už jen totální přešlapování na místě. Nehodnotím její fenomenální sportovní úspěchy, nehodnotím Gabrielu jako člověka, i když nám tenhle dokument možná její charakter dost nastínil, hodnotím čistě tento film.

plakát

Barbie Růženka (2002) 

Příběh Lociky, tady nepochopitelně přeložená jako Růženka, je jednoduše lepší než Louskáček. Proto na rozdíl od prvního filmu dám tu *. Jinak ale animace je stejně vyblitá a hnusná jako poprvé.

plakát

Nemesis 2 (1995) odpad!

Jediná dobrá věc je, že jsem další díly nikde nesehnal, tudíž je tohle moje rozlučka nejen se sérií Nemesis, ale i s celým Albertem Pyunem. Budiž mu sice země lehká, ale točil teda fakt neuvěřitelný hovadiny.