Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

The Last of Us - Nakažení (2023) (epizoda) 

A jde do tuhýho. Clickeři jsou děsivý a vztah s Ellie začíná být zajímavější sledovat. Vizuálně je to krásný, ale tak je to HBO, co čekám? Cordyceps je super možnost na body horror a mucq mucq na konci (lidi co viděli chápou) je toho nádherným příkladem. Tak zase příští týden.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Last of Us je pro mě velká srdcovka, takže když oznámili Bellu Ramsey jako Ellie, tak jsem byl celkem zděšen, protože Bellu jsem ani v GoT moc nemusel.  A musím uznat, že v scéně odpočítávání od 10 jsem jí chtěl natáhnout a přišlo mi to hrozně forced. Zbytek epizody na mě fungoval a scéna se Sarah fungovala podobně dobře jako ve hře. Infected jsou udělaný úžasně a vyměnit klasický kousnutí za Tendrils co jim čouhaj z huby je děsivý a nepříjemný. Za mě paráda a těším se na nový díl.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Při čekání na nové díly Last of Us jsem se dostal k tvrdému seriálovému suchu a proto jsem znovu zkusil i tento "zkvost". Šel jsem náhodně po sériích a dílech protože fakt nemám čas koukat na všechno s tím že jsem pouštěl internetem nejvíc oblíbené díly (Jako např S09E16 The Big Bang Theory, který se mi velmi líbil). Narozdíl od velmi dobrých dílů, ale existují k posrání ubohé průjmy, které jenom vyzařují trapnost. Neustálé lámání 4. stěny je kulervoucně blbě provedeno a meta humor je jenom Sethovo Cope s tím že seriály jako Rick and Morty jsou lepší (R&M nemám rád taky). Pár vtipných gagů či dílů nezastíní odporný celek seriálu, kterej je donebevolajícně ubohej.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Tento film byl mimiřádně šhitqový a donutil mě kompletně zavrhnout Mrvel Cinematic Junivers, celej film je předvídatelnej jako prase a je z toho hrozně vidět že je to vpodstatě sequel k Vanda Vision. Seriál který jsem zavrhnul po 2 díléch také z neuvěřitelné shitkovatosti. 2 hodiny čekání na to aby to byla píčovina typu, *VĚŘ A DOKÁŽEŠ* moudro hodné pubertálních ig stránek o depressi a ne od celovečeráku za 10tky milionů. CGI šlo taky v ledu. Ještě aby ne když s mrvelem a jejich hovnama nechce nikdo nic mít. Za mě dost vyhozený prachy za kino

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Je to tak! Náš nejoblíbenější scientolog se znovu objevil v létající mašině v pokračování tesťákem nabitého kultovního snímku Top Gay! Úžasný počin to byl, i přes místové nechápání fyziky a český dabing (na kterej nemám co píčovat byl jsem na tom dobrovolně jády-jáda) to bylo fakt kulervoucí, nástupy stíhaček, motory řvoucí skrz repráky a do pozadí toho ikonické gongy ze znělky. Film mě chytil za koule a nepustil do konce. Tomík stárně nějak kurva podezřele a mám pocit že je to možná trochu irl cpt.Jack Harkness, ale je to na něm poznat, už to není obočatý tesťákem nabitý sex symbol, ale hraní mu fuckt jde. Casting nabitý známýma tvářema a objevil se dokonce i Kilmer. Za mě to trpělo krátkým runtimem a zasloužilo si to víc, to nic nemění na tom, že to byla dobrá podívaná.

plakát

The Final (2010) 

----------------------------------VAROVÁNÍ TATO RECENZE OBSAHUJE BOJLER---------------------------- Partička super mega nerďáckých debílků se rozhodne sebrat lidi na párty hárd v kostýmech v lesích a lidi který netuší kdo jí uspořádal se tam samozřejmě najebou jak prasata a začnou do sebe lít všechno možné či nemožné, ale kdo by to čekal "NĚKDO JIM HODIL NĚCO DO PITÍ", dobrý takže se všichni napili z jedné misky a všem se to projevilo v jednu dobu. Tak to mi oliž koule to je náser. Proberou se v místnosti kde jsou v řetězech a vypadáto že je ztrestají silnými anál orgiemi, a nebo olovem do huby. Jeden z únosců na sobě samoržejmě má SS uniformu, protože proč ne kurva? Jejich super geniální plán kterej by šel exploitnout víc než VAC v CSku samozřejmě funguje na výbornou. V tom ale zástupce ghetta utíká a všem se objeví hovna v gatích kostýmů, protože za tohle je někdo 100% ztrestá, nějakým záhadným způsobem se mu povede s jeho tréninkama basketballu a obrovskou staminou utéct a při tom zchrastit bouchačku, v ten moment už klepe na dveře cápka připraven ho okrá... ehm ehm pardon varovat a poprosit ho o zavolání pomoci. Ten ale ví že hráčům v NBA se nedá věřit tak ho popne pažbou a pošle ho spinkat. Poté je tam další ze strany na stranu sračky goreu debilního chování se VŠECH a dalšího GOREu. Nakonec to končí sílou přátelství a hrdinskýma sebevraždama. Poté ještě vidíme kraťoučkej epilog jaký z toho maj trauma. Nápad hezkej, gore byl fajn všechno ostatní stálo zapíču

plakát

365 dní: Ten den (2022) odpad!

Ok takže, první díl mě minul a viděl jsem ho jenom v podobně videorecenzí, avšak druhej jsem si nenechal ujít. Narozdíl od porna vám druhý díl zabere 2 hodiny a má to horší děj než cokoliv s Jonášem Hříchem. Celej film se jebe ze strany na stranu a nemá to hlavu ani patu, scénáristi si tohle vytáhli z prdele protože potřebovali prachy na štětky a kvalitní piko vařené v sídlišti Chánov™.  Scénář by totiž měl tak 20 minut kdyby nebylo obskurních píčovin vhodných vydloubnutí očí jebnutých před hudbu a prezentovaným divákovi (v buisness plánu uvedeném jako čurákovi) jako děj. Musím uznat že mrdací scény jsou lepší než v Padesáti píčovínách každých 50 sekund ale furt to není něco geniálního. Zvrat(k)y jsem předvídal 10 minut od začátku "filmu" a konec byl předvídatelnější než nekrofil na hřbitově s lopatou. Massimo nebo jak se ten kokot píše neumí hrát jinej výraz tváře než nadrženej jak čokl, a když se o to pokusí tak vypadá jak kdyby mu někdo namazal psí hovno pod nos. Laura je taky postava typu : Taková nymfa že s tebou bude spát tak moc, že místo toho aby se ti postavil tak ti začne téct krev z nosu. Jo a poznámka pro ty co tímhle očistcem prošli : ZAHRADNIK CO MA MEXICKEJ NICKNAME LMAO A PÍGLUJE MU ŽENU XDXD. Takže all n all : "Film" jehož minutáž natahujou o 3 násobek záběry mrdání, ježdění autem nebo jiný sračky narvaný před hudbu. Paní se Stockholmským syndromem a její italská mrd machine dělají vpodstatě ty samé brikule ale je to ještě větší sračka, no nekup to.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Na Most! Koukám několikrát každej rok. Proč? Protože je to kurevská sranda. Spoluobčané z Chánova se vyvíjejí. Už na ukradení tvého okapu nepotřebují, aby si šel do práce a vyrvat ti ho ze stěny, ne vyskočí ti na štaflích u fasády a ty už slyšíš jen drnčení vrtačky a když se vyjebeš konečně před barák tak ho jen vidíš utíkat v dálce s okapem zkušeně zaháknutým ve štaflích, aby ti druhou rukou mohl ukázat fuckáč. Tomu přesně zabraňuje parta bílích jezdců ze Severky. Jednomu z nich sevale vrátí jeho buzní brácha a všechno jde do hoven. Přestane si cenit kvalitních Ortelovských kvalit a nemlátí už "cigoše" na potkání a ani je nepočastuje odsoudivím pohledem protože : "Von přece ví že ten batoch mají plnej ujebanejch měděnejch maticí a pika". Musím uznat že na vyblití názvu snědá tíseň si scénáristi asi taky vzali něco z obsahu batohu zmíněného figuranta protože to vole nevymyslíš. Tondovo problémy jsou pěkný ve smyslu chytrej klučina ve světě totálních debilů, ale ta jeho romace mě moc nezajímala, jak by mohla když nám luďan servíruje násery vtipnejch situací. Buzní bratr Pavel je skvělej/á. Foreshadowing na ní je pěknej a ukazuje to obavy který člověk co změnil pohlaví může mít (ano močky z netflixu ono to není tím že jsme transfobní ono je to tím že píšete sračky) prostě parádní seroš. Důkaž že česká kinematografie není možná úplně v hovnech.

plakát

Halo - Uvědomění (2022) (epizoda) 

Ve třetím díle si Kwan Ha* dělá znovu svoje píčovinky a je to fakt q posrání. Proč nám to děláš Paramounte? Jinak to bylo celkem fajn, cortana vypadá sice divně ale to je tím že jsem zvyklej z her. Ale věc bez které bysme se neobešli jsou samozřejmě MASTER CHEEKS. Paramounte neeeeee. To že hlavní výhoda Spartanů (omezení emocí) se dá prostě jenom tak vyloupnout nožem je kreténský a myslím že rakeťákový ynženýři co na nich dělali udělali větší chybu než soudruzi z NDR. Píšu hlavně o tom špatným a vypadá to že nakonec jim rozdrtit chodidla do aMEMEriky nepojedu a bude to prostě jenom průměrný ScíFko

plakát

Halo - Odpoutaný (2022) (epizoda) 

Přijde mi jako zlepšení od 1. dílu, začíná to odhalovat pár věcí a snad jsme se zbavili paní Fakt dobrej účes. Pár věcí je tam sice kreténských ale už nemám chuť si nalít do očí chilli a začít se hýbat v rytmu tance deště. Donutilo mě to i očekávat další díl s něčím jako je nadšení.