Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 428)

plakát

Lupin III: Cagliostrův hrad (1979) 

Mijazakiho celovečerní prvotina. Pohádková, dobrodružná, veselá a zábavná. Poslední film, který mne chyběl k skompletování celovečerní filmografie tohoto kouzelníka.

plakát

John Wick 3 (2019) 

První a druhý díl byl alespoň trošku haha realistický. Trojka jde totálně za hranu, tak jako poslední díly Rychle a Zběsile. Často jsem se smál, neskutečně bavil. Bojové a akční sekvence jsou rozhodně to nejlepší, tady bych vyzdvihl zajímavé prostředí a využívání předmětů, které se tam zrovna nacházejí. No, neskutečná kadence a tuny mrtvol. [Cinestar Černý Most]

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) 

Po časně ranním shlédnutí poslední ep jsem nechtěl ani hodnotit ani komentovat.... Osmá řada byla pro mě jeden velký fail.... Trošku mě mrzelo to zakončení ale posledni díl byl docela fain. Alespoň jedna postava dostala co si zasloužila 😀.

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

Pro bývalého fanouška tohoto motorsportu je to neskutečný zážitek. Perfektní sonda do zákulisí, adrenalinově sestříhané. Tomuto seriálu nechybí nic, povinnost pro každého fanouška F1. Sledoval jsem F1 poměrně dlouho, F1 byla v té době ještě zábavná a auta nevydávala zvuky jako sekačky na trávu, fandil jsem Ferrari a M. Schumacherovi. Jakmile skončil u Ferrari, skončila pro mne i F1.

plakát

Teorie velkého třesku - Stockholmský syndrom (2019) (epizoda) 

Poslední dobou se opakuji, že nepíši komentáře k jednotlivým dílům :)) Tento splněný vlhký sen všech nerdů a geeků si ho ale zaslouží. Parta okolo Sheldona a Leonarda mě provázela celých 12 let, doháněla mě k slzám a výbuchům smíchu. Vše jednou skončí a tak skončil i jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který si laťku dokázal více či méně udržet. Poslední dvoj-díl je krásná emocionální rozlučka. Díky za vše. Live long and prosper.

plakát

Černobyl - Please Remain Calm (2019) (epizoda) 

Udělám opět výjimku a ohodnotím a okomentuji jednotlivý díl seriálu, což nedělám :). Tak mrazivá a hutná atmosféra tady dlouho nebyla. Na tento seriál jsem se opravu ale opravdu těšil a jsem rád, že nezklamal. K naprosté dokonalosti chybí malinko .Kdyby byl seriál točen v ruštině...ale toto je opravdu jen kosmetická vadička na kráse.

plakát

Bojovník - Horkokrevný cibul (2019) (epizoda) 

Jelikož nejde hodnotit celý seriál, tak musím hodnotit díl. Jakožto fanoušek filmů s bojovou tématikou jsem spokojen.

plakát

Rošťáci (1985) 

Konečně jsem viděl tuto klasiku na kterou odkazuje několik filmů. Parádní Indy pro děti. Spielberg je tam znát :)

plakát

Duna (1984) 

Věřím, že ve své době z toho museli být fandové scifáren nadšení. Pro dnešního diváka to bude vypadat asi trošku komicky. Mě se to líbilo, hodnotím DC verzi. Za svých mladých let jsem propařil desítky hodin u her Dune 2 a posléze Dune 2000, srdcovka. Ještě si doplním komentář po dalším shlédnutí a také po středečním IMAX shlédnutí drého části od Denise. Lynch se drží více předlohy.

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

Zásadně nehodnotím nebo nekomentuji díly zvlášť. Ale tady si to neodpustím. Někde jsem slyšel, že to měl být epic, vrchol, lepší než bitva o Minas Tirith. Ha, dobrý vtip. Nepřehledná - chaotická, tmavá bitva kde nebylo pomalu nic vidět, chaos zmítal chaos, totální nelogičnost nebo tupost některých postav - rozuměj scén, čekal jsem od toho daleko více. Dokonalá hudba a poletující draci nejsou vše.