Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 398)

plakát

Space Jam (1996) 

Na Looney Tunes jsem občas jako malý koukal a fanouškem Michaela Jordana také jsem, ale jejich spojení mi nepřišlo jako dobrý nápad. Za mě se jedná o průměrný film, ale jakožto fanoušek výše zmíněných mě to celkem i bavilo. Ale pokud to mám hodnotit objektivně, tak nic moc, navíc studio vybralo neznámého režiséra, což je také vidět. Pochválím však hudbu ve filmu.

plakát

Reminiscence (2021) 

Na film jsem se těšil kvůli hlavnímu duu, které zářilo už v Největším showmanovi. Ovšem film má špatný scénář i režii. Po 40 minutách jsem to chtěl vypnout, protože to nemělo vůbec žádný děj. Nakonec jsem vydržel až do konce, ale až po 50 minutách se začalo vůbec něco dít. Za mě velké zklamání.

plakát

Vyvolený (2000) 

Vyvolený je filmem, který má skvělou pointu a děj, ale bohužel je takový temný a místy nudný. Ale oceňuji příběh o obyčejném chlápkovi, ze kterého se začne stávat hrdina. Ale né jako v komiksech, ale jako v obyčejném životě.

plakát

G. I. Joe: Snake Eyes (2021) 

No řekněme si upřímně, že filmy z roku 2009 a 2013 byly daleko lepší. Zde jde o průměrný film, spousta věcí by šla natočit lépe či dějové linie vymyslet lépe. Je to taková akční jednohubka, na jedno zkouknutí dobré. Hlavní hrdinové byli celkem sympatičtí. Honička na motorkách a automobilech v závěru mi však přišla nepřehledná, takže akci nemohu úplně pochválit.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Já jsem s letošní štědrovečerní pohádkou spokojený. Děj filmu mě bavil, i když uznávám, že pro někoho to mohlo být trochu zamotanější, ale když pozorně sledujete, tak celý příběh pochopíte. Herci byli také celkem fajn. Tato pohádka mě bavila více, než loňská o hvězdě...

plakát

Croodsovi: Nový věk (2020) 

Myslím si, že na to, že se jedná o pokračování, tak se jedná o kvalitní film. Příběh se mi líbil, „zítřek“ byl krásně barevný a útulný, nové postavy byly také fajn. Líbilo se mi to vlastně až do chvíle, kdy tam začala řádit ta opičí příšera. Celkově bych to zhodnotil, že první hodina byla fajn, ale ke konci kvalita příběhu klesala. A vzhledem k tomu, že první díl si cením na 4*, tak tomuto o něco horšímu pokračování dávám 3*.

plakát

Milostná past (2021) 

Celkem pohodový vánoční romantický filmek. Trochu mi vadilo, že tvůrci až moc zapojili online seznamku, ale tak dalo se to. Nina Dobrev byla fajn a táhla celý film. Za mě 3,5*.

plakát

Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021) 

Vánoční rodinná pohádka, u které jsem si celou dobu myslel, že jde o severskou tvorbu (Norsko), ale teď koukám, že jde o britský film. Prostředí však je severské a přesně se hodí k příběhu. Děj je trošku smutnější, ale nakonec vidíme dobro. Je to zajímavě vymyšlený příběh o tom, jak vznikly Vánoce.

plakát

Čas (2021) 

Zajímavý mysteriózní thriller, kdy rodiny a páry skončí na pláži, ze které není úniku, navíc rychle stárnou. První hodinu je to opravdu hodně napínavé, po hodince už to trochu upadá. Na konci nás však čeká skvělé rozuzlení zápletky.

plakát

Tím tvrdší je pád (2021) 

Jsem rád, že se někteří tvůrci i v dnešní době snaží točit westerny, protože to vůbec není špatný žánr. Jen zde to trochu pokulhávalo. Ani mi tolik nevadilo, že téměř celé obsazení je složeno z černochů, ale film má několik nudných dialogů a stopáž je přepálená. Celkově hodnotím jako průměr.