Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (415)

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Pro mně prvotřídní guilty pleasure. Ať se odborníci zardousí těma zlatejma malinama.

plakát

Velký draft (2014) 

Takovej sportovní průměr bez silnějších momentů. V rámci žánru se najde velká spousta lepších filmů, namátkou z posledních deseti let třeba moneyball byl o dost větší zážitek nejenom kvůli obsazení.

plakát

Vlak do Pusanu (2016) 

Peněz v tom bylo dost, koukat se na to dalo. Bohužel přes zvědavost a očekávání jsem byl zklamán. Bylo to klišé za klišém bez špetky inovace. Patetické výlevy po celou dobu a takové ty korejské vtipy, které dělají i ze seriózního filmu šaškárnu. Asi nikdy nepochopim proč asijské filmy často skončí jako groteska. Škoda, to mohl být film pro mně.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Todle byla největší jízda mého mládí. Troufám si říct, že nejlepší zombie akce fo eva.

plakát

Islámský stát (2017) (seriál) 

Intimní pohled do systému složek ISIS, kde je v první řadě Šária, až potom vše ostatní. Dozvíte se zajímavé informace o způsobu života, o vnitrostrukturních hierarchiích, tréningu v poušti a spousta dalších informací, které dle mého názoru jsou těžko stravitelné, bohužel velmi pravděpodobné.

plakát

Hadi ve městě (2014) (seriál) 

Žádnej hardcore profi věděckej záběrto nemá, páreček nadšenců provází napínavým pořadem o chytání nebezpečných hadů. Taková jednoduchá zábava.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

A já přes líbající se Fassebendery a logické wtfky, digitální potvůrky,scénaristická klišé a všechny tydle pro mně nesrozumitelné věci jsem si film užil. Přece jen, je tam 15 lidí na odpis a to je slušnej počet. Danny McBride v zajímavé roli. A po dlouhý době jsem viděl docela dost krve. Takže mírnej vzestup kvality od Promethea.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Je to tu zase .Jonathan Wick jak Willy Wonka rozhazuje zlatem a olovem taky nešetří. Kdyby nebylo všech těch headshotů, tak na to nemá smysl ani koukat. U jedničky jsem měl stejný pocity a to tam bylo těch mrtvých o něco méně. Respekt pro Keanu, že si jako vždy dělal poctivě vše sám, nicméně ty bitky vypadají trochu jako tréning v tělocvičně, pak to vypadá jako takovej menší wrestlingová show. Já tě jako uhodim a ty jako spadneš. Vlastně stejný jak u jedničky. Bitky trapas.

plakát

The Invitation (2015) 

Výborný, napínavý, s dobrejma hercema. Takhle bych si to představoval.