Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (23)

Kiba Ókaminosuke: Džigoku giri

Kiba Ókaminosuke: Džigoku giri (1967)

Kiba Okaminosuke se ocitá ve skupině vězňů převážených na popravu, z nichž jeden se nápadně podobá jeho mrtvému otci. Jsou tu proradní zlatokopové, krásná dívka, ale naprosto šílená, a mistr bojového umění, který se pokouší zabít Kibu, jen aby dokázal, že styl meče jeho školy je nejlepší.

Mona Lisa and the Blood Moon

Mona Lisa and the Blood Moon (2021)

Těžce pracující svobodná matka (Kate Hudson) potkává záhadnou pacientku (Jun Jong Seo), která utekla z psychiatrického ústavu a má nadpřirozené schopnosti. Možná se naskytla příležitost, jak snadno a rychle vydělat... Podivné kousky zvláštní dvojice ale vzbudí pozornost policie.

Americká zrůda - Aileen Wuornos

Americká zrůda - Aileen Wuornos (2021)

Na motivy života Aileen Wuornos (Peyton List), nejslavnější americké sériové vražedkyně. V roce 1976 přijíždí krásná mladá žena na Floridu hledat nový život, aby unikla své minulosti, dokud nepotká bohatého prezidenta jachtařského klubu.

Expatrianti

Expatrianti (2024) (seriál)

Šestidílná minisérie je adaptací románu „The Expatriates“. Tématem je tragicky propletený příběh tří Američanek a jejich rodin žijících v Honkongu. Zdá se, že každá z nich se na tomto politicky nejistém městském ostrovu blíží k bodu emočního zlomu...

Unwanted

Unwanted (2023) (seriál)

Kapitán jedné z největších výletních lodí světa přijme na palubu 28 ztroskotaných emigrantů. Když přijde rozkaz, aby byli odvezeni zpět do Libye, stávají se všichni na lodi rukojmími skupiny žadatelů o azyl.

Bäckström

Bäckström (2020) (seriál)

Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) je v kolektivu neoblíbený detektiv pochybného charakteru z oddělení vražd. Jeho neortodoxní vyšetřovací metody iritují všechny zúčastněné. Má bezkonkurenční objasněnost přidělených případů, ale nyní před ním stojí největší výzva. Na území Švédského království je objevena lebka s otvorem po kulce, podle výsledků DNA patří oběti thajského tsunami z roku 2004. Bäckström stojí před záhadou, kterou si ani on nedokáže vysvětlit. Může někdo zemřít dvakrát?

The Long Shadow

The Long Shadow (2023) (seriál)

Seriál zachycuje jeden z nejznámějších a nejvíce šokujících případů sériového vraha na světě, pátrání po Peteru Sutcliffovi, přezdívaném Yorkshirský rozparovač, kdy policie od října 1975 do ledna 1981 podnikla největší pátrání v dějinách britské kriminalistiky. Pátrání po Sutcliffovi trvalo pět let, zapojilo se do něj více než tisíc policistů a navždy změnilo způsob práce britské policie.

Děti zla

Děti zla (2023) (seriál)

Dramatická vražda a pátrání po pachateli jen spustí řadu dalších událostí, které přinesou nejdříve jen symbolické varování, pak ale i další zločin z vášně a pomstu. Jak najít viníka ve světě, kde je pravda překroucena a minulost hrdinů je protkána s jejich přítomností nerozpletitelnými vlákny zla? Nikola Bobić (Radovan Vujović), bělehradský právník, se pokusí najít odpověď na tuto otázku, aniž si neuvědomuje, že ho tato odpověď navždy změní.

Kniha snů Karen Blixenové

Kniha snů Karen Blixenové (2022) (seriál)

Život se Karen (Connie Nielsen) sype pod rukama. Její farma v Africe bankrotuje, manželství krachuje a zdraví se jen horší. Vrací se tak na rodinné sídlo do Dánska, kde se pokusí znovu postavit na vlastní nohy. Sní o tom, jak se stane světoznámou dánskou spisovatelkou. Životopisný seriál o autorce bestselleru „Vzpomínky na Afriku“.

The First

The First (2018) (seriál)

Drama z blízké budoucnosti o posádce astronautů, kteří se snaží stát prvními lidmi na Marsu. Pod vedením vizionářského magnáta Laze Ingrama (Natascha McElhone) posádka podstupuje nebezpečí a osobní oběti při největším průkopnickém činu v historii lidstva.

Le Jeu

Le Jeu (2018)

Parta přátel se rozhodne, že si společnou večeři zpestří tím, že každou došlou esemesku nahlas přečtou. Následky jsou nedozírné...

Kazň

Kazň (2021)

Po celá léta se sovětská policie snažila zastavit nejchytřejšího a nejhledanějšího sériového vraha v zemi. Když ho nakonec chytí, není schopna dokázat jeho vinu. Vyšetřování vrcholí a souboj mezi kriminalisty a podezřelým se stává stále osobnějším.

Král útěků

Král útěků (2020)

Akční komedie inspirovaná skutečnými událostmi ze života Zdzisława Najmrodzkiho (Dawid Ogrodnik), legendární celebrity podsvětí, který 29krát zesměšnil úřady Polské lidové republiky tím, že unikl orgánům činným v trestním řízení. Ženy ho milovaly a muži obdivovali. Vede rušný a pestrý život v době, kdy je všechno šedé a zakázané. Přestože má nejkrásnější ženy, nejrychlejší auta a hromady peněz, chce všechno změnit kvůli dívce, kterou potká. Podaří se mu to?

Adiós

Adiós (2019)

Náhodná smrt malého děvčete přivede inspektorku Eli (Ruth Díaz) na stopu drogovému obchodu a zkorumpovaných policistů. Otec mrtvé dívky se za pomstou vydává vlastní cestou...

Trosečnice

Trosečnice (2020) (seriál)

Skupina dospívajících dívek musí bojovat o přežití poté, co po havárii letadla uvízne na opuštěném ostrově. Mezi trosečnicemi vznikají spory i spojenectví, postupně se dozvídáme o jejich tajemstvích a prožitých traumatech. Dívky ovšem netuší, že se na tomto místě neocitly náhodou...

Risen

Risen (2021)

Katastrofa, kdy meteorit zasáhne malé město, způsobí neobyvatelné prostředí a zabije vše v okolí. Exobioložka Lauren je pověřena úkolem, aby objasnila tuto mimozemskou událost. Když začíná odhalovat pravdu, nastává závodem s časem o záchranu lidstva.

Paddleton

Paddleton (2019)

Dva nejlepší přátelé, Andy (Ray Romano) a Michael (Mark Duplass), jsou spokojeni se svými single životy a společnou pizzou, kung-fu filmy a tenisovou hrou Paddleton. Když lékař Michaelovi oznámí, že má rakovinu v terciálním stádiu, rozhodne se ukončit život podle vlastních představ a požádá Andyho o asistenci při eutanázii. Oba kamarádi se vydávají na noční výlet s cílem získat léky, potřebné k realizaci Michaelova plánu.

Manifest

Manifest (2018) (seriál)

Pět let po svém zmizení přistane v New Yorku let číslo 828. Jeho pasažéry čeká nejen složitá aklimatizace, ale i zájem vládních organizací a novinářů. Účastníci letu se složitě vrací do svých životů, protože jejich blízcí je už pohřbili, a všechny teď čeká složité vypořádávání se s novou situací.

Dagje naar het strand, Een

Dagje naar het strand, Een (1984)

Tragikomedie o jednom dni stráveném u moře, kdy se otec alkoholik snaží o sblížení se svou tělesně postiženou dcerou.

Mishima: A Life in Four Chapters

Mishima: A Life in Four Chapters (1985)

Yukio Mishima byl slavný japonský autor. Zanechal lidstvu 35 románů, 25 her, 200 krátkých povídek a 8 esejů. Jeho osobní život i umělecká činnosti byly vždy pozorně sledovány širokou veřejností. 25.11.1970 Mishima a čtyři kadeti z jeho soukromé armády vstoupili do východního armádního velitelství, násilím zadrželi velitele a obsadili pevnost.
Životopisný film Paula Schradera o životě a smrti Japonského spisovatele a válečníka.

Reklama