Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Obsahy (60)

Poldové

Poldové (2010)

Komedie o dvou policistech, jejichž vyšetřování zahrnuje případ ukradené basebalové karty, unesené ženy a vyjednávání s gangstery, kteří perou peníze.

Univerzální voják 2: Nedokončený obchod

Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (1999) (TV film)

Luc Devreux a Veronica Roberts pokračují v pokusech o odhalení projektu Universal Soldier. CIA mezitím vytvoří nového a silnějšího vojáka, který je klonem Lucova bratra Erica, aby oba dva zabil.

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Příběh nás zavede mezi vysoce kvalifikované a nebezpečné žoldáky, kteří si říkají "Expendables". Tým pod vedením Barneyho Rosse (Sylvester Stallone) se skládá z Lee Christmase (Jason Statham), specialisty na nože, Yina Yanga (Jet Li), specialisty na bojová umění, Gunnara Jensena (Dolph Lundgren), Hale Caesara (Terry Crews) a experta na zbraně Tolla Roada (Randy Couture). Tým je najat tajemným panem Churchem, aby svrhl nebezpečného diktátora Garzu, jehož dceru zabili Garzovi vojáci, když se zemi pokoušela sjednotit. Tým je vyslán na ostrov u Brazílie, který Garza již přes dvacet let utlačuje. Ani za pomoci obchodníka se zbraněmi Toola (Mickey Rourke) nebude jejich cíl jednoduchý. V patách jim je zkorumpovaný agent CIA Monroe (Eric Roberts) se svým psychopatickým bodyguardem (Steve Austin), bývalý člen týmu (Gary Daniels) a armáda generála Garzy.

Upírův pomocník

Upírův pomocník (2009)

Darren a Steve jsou obyčejní kluci, co se nudí. Jednoho dne proto navštíví tajemný Cirkus Monstruoso, kde místo cvičených zvířat vystupují znetvoření a zvláštní lidé. Steve v jednom z vystupujících pozná upíra z knížky a po vystoupení ho požádá o přeměnu, ale kvůli špatné krvi ho upír nepromění. Poté, co je Steve pokousán cvičenou pavoučicí, vyhledá Darren opět tohoto upíra, aby Steva vyléčil. Ten však na oplátku vyžaduje, aby se stal upírem. Darren na nabídku přistoupí, ale netuší však, že jeho život se od základu změní...

Astro Boy

Astro Boy (2009)

Vědec truchlící nad ztrátou svého syna si vytvoří robota Astro Boy, který si ale záhy uvědomí, že neplní vědcovy představy a rozhodne se utéct. Po špatných zkušenostech ze své cesty se Astro Boy usmiřuje se svým "otcem" právě ve chvíli, kdy ho čeká nejtěžší zkouška v podobě záchrany Metro City před blížící se hrozbou... Americká 3D verze velmi úspěšné japonské předlohy.

Bunhongsin

Bunhongsin (2005)

Sun-Jae jednoho dne nalezne pár červených bot a vezme jej domů. Její dcera je těmito botami doslova fascinována, boty jsou však prokleté a každému, kdo je uvidí, přinášejí jen chamtivost a žárlivost. Sun-Jae začíná trpět nočními můrami a strašlivými vizemi. Její přítel mezitím pátrá po původu těchto bot a zjišťuje, že souvisejí s obrazem z roku 1944. Postupně se tak odkrývá strašlivý příběh původního majitele těchto bot.

Al pointeu

Al pointeu (2004)

V roce 1972 obdrží vojenská základna ve Vietnamu rádiové hlášení od vojenské čety, která byla prohlášena za nezvěstnou. Zkušený veterán Choi Tae-in je pověřen, aby vedl skupinu osmi vojáků a ztracenou četu našel. Skupina je vyslána na místo zvané R-Point. Po překročení hranice tohoto území se však začnou dít velice divné věci a zdá se, že vojáci jsou čímsi ovládáni.

Gokudó kjófu daigekidžó: Gozu

Gokudó kjófu daigekidžó: Gozu (2003)

Minami je vysoce postavený člen mafie, kterému jeho bratr Ozaki kdysi zachránil život. Po čase však Ozaki začíná šílet a propadat násilnickým a výbušným sklonům, tak třeba v malé čivavě vidí zlého útočného psa. Boss Azamawari už nehodlá jeho výbuchy dál snášet a objedná Minamiho, aby svého bratra zabil, čímž se roztáčí krvavý kolotoč.

Bunshinsaba

Bunshinsaba (2004)

Několik dívek se ze Seolu přestěhuje do malé vesničky, kde jsou neustále šikanovány zdejšími spolužačkami. Jednoho dne jim však dojde trpělivost a rozhodnou se na tyto děvčata uvalit kletbu. Následující den je jedna z prokletých dívek nalezena upálená a netrvá dlouho a umírá další z nich. Yu-jin, která kletbu se svými dvěma kamarádkami provedla, se brzy stává podezřelou. Prokletí ovšem vypadá jinak, než dívky předpokládaly. Yu-jin postupně zjišťuje, že kletba sahá 30 let do minulosti, kdy došlo ve vesnici ke strašlivé tragédii.

Okrsek 13: Ultimátum

Okrsek 13: Ultimátum (2009)

Damien a Leito se vrací do okrsku 13 s cílem nastolit pořádek a vyřešit problémy v tomto sektoru. Sektor je nyní pod kontrolou pěti různých mafiánských gangů. K vyřešení problému bude opět zapotřebí nezvyklých způsobů. Opět se můžeme těšit na ukázku bojových umění a hlavně parkouru.

Apateu

Apateu (2006)

Se-jin, znuděná dívka, která žije ve starém apartmá na předměstí, se baví pozorováním oken okolních bytů a jednoho dne si uvědomí, že v některých bytech zhasínají světla vždy ve stejnou dobu. Postupně začíná mít podezření, že tyto podivné úkazy nějak souvisejí se záhadnými úmrtími v jejím sousedství. Dívka se rozhodne věci objasnit a stále více této záhadě propadá.

Ryeong

Ryeong (2004)

Mladá Min Ji-won trpí ztrátou paměti a vídá podivné věci, postavy a neznámou dívku. Dívky v jejím okolí začínají za velmi podivných okolností umírat. Postupně však Min Ji-won zjišťuje, že s těmito dívkami kdysi kamarádila a postava, kterou vídá ve svých vizích, je Han Su-in, které se stalo něco velmi zlého. Min Ji-won se postupně navracejí její vzpomínky a odhaluje tak děsivou pravdu, která ji spojuje s mrtvými kamarádkami.

Cesta bojovníka

Cesta bojovníka (2009)

Yudha, mladík z Minangkabau, který dospěje a je nucen následovat tradice svého lidu, opouští rodné město a vydává se do světa, aby zde nasbíral zkušenosti. Yudhovy plány se však brzy změní kvůli malému zlodějíčkovi Aditovi, který mu ukradne peněženku. Při pátrání po Aditovi narazí Yudha na jeho sestru Astri, která se pohádá se svým šéfem. Yudha ji sice zachrání, ale tím se dostane do obrovských problémů, po krku mu teď jde nebezpečný gang a Yudha se s ním bude muset vypořádat, po svém…

Špatnej polda

Špatnej polda (2009)

Policejní poručík (Nicholas Cage) není zrovna vzorný policista. Pije, sází a dělá ještě mnohem horší věci. Jednoho dne se však stane něco, co změní jeho pohled na život. Poručík zkouší změnit svůj dosavadní život a hledat odpuštění.
Jedná se volný remake filmu Bad Lieutenant z roku 1992.

Centurion

Centurion (2010)

Poté, co je římská legie téměř poražena a zcela zdecimována zničujícími útoky partyzánských bojovníků, musí se hrstka přeživších římských vojáků vzchopit a pokusit se bojovat o své vlastní životy.

Never Surrender

Never Surrender (2009)

Diego Carter je specialista na mixed martial arts a současný světový šampión. Na párty se setkává s tajemnou ženou, která ho seznámí s jistým panem Seiferem a ukáží mu nelegální undergroundové zápasy a přesvědčí ho, aby se boje také zúčastnil. Diego však brzy zjišťuje, že zápas má jen jediné pravidlo - přežít, a že největší nepřítel, s kterým se utká, nebude z ringu…

Pen choo kab pee

Pen choo kab pee (2006)

Děj se odehrává v roce 1934 a seznamuje nás s mladou těhotnou ženou Nualjin hledající svého ztraceného manžela. Přijímá práci služky ve starém domě patřícím bohaté vdově Runjan. Dům je hlídán přísnou slečnou Somjit. Nualjin si brzy najde přítelkyni Choy, která ji pomůže porodit dítě a postupně jí odkrývá strašidelný příběh týkající se domu a madam Runjan. Nualjin zde kromě několika divných lidí potká i někoho, koho by určitě nečekala a zjišťuje, že vše je naprosto jinak, než se zprvu zdálo.

Stag Night

Stag Night (2008)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE.

Nebezpečný svědek

Nebezpečný svědek (2008)

Krimi z prostředí Triád nás zavede mezi obchody s drogami, násilí a vraždy. Vše jde hladce až do chvíle, kdy je jeden z obchodů přerušen policií a jeden člen gangu je zatčen. Zatčeného a zkorumpovaného kolegu je zapotřebí zabít, proto se Lok Tin Hung a část gangu vydávají na policejní stanici vykonat popravu. Později se však ukáže, že zkorumpovaných členů je mnohem víc. Proti Lungovu gangu stojí jeden z nejvyšších členů, a to madam Soso společně se svým komplicem Fatem. Triády se začínají nelítostně vraždit mezi sebou a jejich řady se stále zužují.

Generace GEN

Generace GEN (2007)

Ve vzdálené budoucnosti je vynalezen "DNA Hacking", který na základě úpravy DNA umožňuje léčit všechny nemoci a to téměř okamžitě. Vynález lze ovšem využít i jako zbraň, a proto je výzkum zničen a sabotován. O několik let později získá shodou náhod bratr hlavní hrdinky (Ling Bai) velmi důležitou věc týkající se tohoto vynálezu, o kterou ovšem usiluje i vynálezkyně „DNA Hackingu“, které se právě tento vynález stal osudným.

Reklama