Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (21)

Cena za lidskost

Cena za lidskost (2011) (seriál)

Na první pohled se nezdají být odlišní. Dvojice přátel pracující v nemocnici. Jeden charismatický sympaťák, druhý potrhlý ňouma. Ale oba mají své temné tajemství, které se snaží skrývat před celým světem. První z nich je upír a druhý vlkodlak. Každého z nich jeho prokletí pronásleduje, ale přesto se rozhodnout nastěhovat do jednoho domu a pokusit se žít tak normálně, jak to jen půjde. Jenže v jejich novém domově na ně čeká další překvapení - duch mladé ženy. Upír, vlkodlak a duch. Tato nesourodá trojice se musí naučit žít pospolu a současně skrýt svou pravou tvář před zraky ostatních.

Green Lantern: Emerald Knights

Green Lantern: Emerald Knights (2011)

Planetě Oa, základně Green Lanternů, hrozí zkáza. Blíží se Krona, temné stvoření, jehož cílem je pouze ničit. Green Lanternové se proto rozhodnou Oa evakuovat. S tím má pomoci nováček mezi Lanterny Arsia Rrab. Právě ona se postupně dozvídá příběhy o nejproslulejších Lanternech, kteří bojovali a bojují proti zlu ve všech koutech vesmíru. Arsia tak pomalu zjišťuje, že má šanci stát po boku legend, díky nimž mohou žít miliardy bytostí v klidu a míru.

Mstitel Cape

Mstitel Cape (2011) (seriál)

Ve městě Palm City řádí maskovaný zločinec, který si nechává říkat Chess. Bezpečnostní složky jsou proti němu bezmocné a jedinou nadějí se zdá být společnost Ark, která nabídne, že znovu nastolí pořádek. Tomu věří i jeden z mála čestných policistů Vince Faraday (David Lyons). Ovšem jen do té doby, než ředitel společnosti připraví na Vince léčku. Policista je obviněn z toho, že právě on je obávaný Chess a je stíhán. Během útěku dojde k výbuchu a všichni se domnívají, že Vince zemřel. Ale pravda je jiná, zraněný se probouzí v cirkuse, jehož členové mu pomohou stát se maskovaným bojovníkem proti zločinu. Přichází Cape, který je rozhodnut pomstít se a očistit své jméno.

Havaj 5-0

Havaj 5-0 (2010) (seriál)

Pro mnohé ráj a místo, kde si odpočinout od uspěchaného světa, pro jiné centrum zločinu - Havaj. Právě tady guvernérka posvětila vznik elitní jednotky, která má dovoleno to, co je pro jiné bezpečnostní složky tabu. Nesourodá čtveřice je poslední linií proti kriminálníkům a svou práci odvádí zatraceně dobře.
Nová verze seriálu z roku 1968 se nese ve zběsilém tempu, nabízí filmově pojaté přestřelky i honičky. Na producentských žídlích usedli Alex Kurtzman a Roberto Orci, kteří pracovali například na seriálu Alias.

Mortal Kombat: Rebirth

Mortal Kombat: Rebirth (2010)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít.

Nikita

Nikita (2010) (seriál)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili.

V utajení

V utajení (2010) (seriál)

Annie Walkerová (Piper Perabo) je mladá dívka, která procestovala celý svět a ovládá šest jazyků. Její znalosti se jí hodily ve výcvikovém programu CIA. Ale z toho byla měsíc před ukončením stažena a poslána přímo do akce. Bylo jí sděleno, že je to kvůli jejím lingvistickým schopnostem a vzhledu, ale Annie brzy zjistí, že se za tím skrývá mnohem více, a jediný, komu může věřit, je slepý agent Auggie Anderson (Christopher Gorham). Nefalšovaná špionážní hra začíná.

Vychovávat Hope

Vychovávat Hope (2010) (seriál)

Jimmy se nenachází zrovna v situaci, kdy by si mohl příliš vyskakovat. Je mu 23, žije u rodičů, na živobytí si vydělává ve firmě svého otce jako čistič bazénu a peněz nemá nazbyt. Jednoho dne si užije divokou noc se sériovou vražedkyní, aniž by tušil, co ho čeká. Za pár měsíců se při návštěvě ve vězení dozví, že žena čeká jeho dítě. Poté, co je popravena, zůstává Jimmymu na krku malá dcera Hope. A jemu nezbývá, než se o ni postarat. To se lehce řekne, ale hůře udělá. Především pak v Jimmyho praštěné rodině.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009) (seriál)

Britská odpověď na HEROES, která je podána s anglickou chladností, cynickým humorem a politickou a morální nekorektností. Série MISFITS sleduje osud pěti teenagerů, kteří po zásahu bleskem během podivné bouře zjistí, že s nimi není něco v pořádku. Začínají se u nich projevovat unikátní schopnosti jako je neviditelnost, možnost manipulace s časem, vyvolání nepotlačitelné sexuální přitažlivosti dotykem nebo telepatie (postupem času se ukazuje, že získané nadání je úzce spjatou s jejich osobností). I přesto se ale nehodlají stát superhrdiny a zachraňovat lidstvo před zkázou, ale spíše se musejí potýkat s problémy jako nenávist k partnerovi své matky nebo například zabití vedoucího komunitního centra, který se je pokusil zavraždit. Samozřejmě, že velké trable jim působí i jejich nadpřirozené dovednosti. Navíc nejsou jediní, kteří je mají, setkávají se s dalšími jedinci, které ovlivnila bouře.

Turnaj zabijáků

Turnaj zabijáků (2009)

Tento turnaj má jednoduchá pravidla - 30 nejlepších nájemných zabijáků ze všech koutů světa se utká v náhodně zvoleném městě, poslední přeživší získává deset milionů dolarů a označení jedničky ve svém oboru. Klání je neustále monitorováno, aby si zvrhlí zbohatlíci mohli užívat pohled na brutální hru a sázet na vítěze. Zábava pro jedny, boj o život pro druhé, ale krvácet budou nakonec všichni...

Bojovníci WUSHU

Bojovníci WUSHU (2008)

Stali se nerozlučnou pěticí od chvíle, kdy se poprvé potkali ve škole specializované na bojová umění. Trénovali spolu, vyrůstali spolu, prožívali spolu dobré i špatné chvilky, které je ještě více spojily. Ale na prahu dospělosti je dostihly další problémy, jejichž vyřešení si bude žádat jak jejich dobrá srdce, tak vynikající znalosti Wushu. Film v produkci Jackieho Chana je citlivým dramatem obohaceným o špičkové ukázky bojových umění, které ocení především fanoušci Wushu. V jedné z hlavních rolí se objevuje legendární Sammo Hung nebo nováček s velkou budoucností Wenjie Wang.

Cena za lidskost

Cena za lidskost (2008) (seriál)

Na první pohled se nezdají být odlišní. Dvojice přátel pracujících v nemocnici. Jeden charismatický sympaťák, druhý potrhlý ňouma. Ale oba mají své temné tajemství, které se snaží skrývat před celým světem. První z nich je upír a druhý vlkodlak. Každého z nich jeho prokletí pronásleduje, ale přesto se rozhodnout nastěhovat do jednoho domu a pokusit se žít tak normálně, jak to jen půjde. Jenže v jejich novém domově na ně čeká další překvapení - duch mladé ženy. Upír, vlkodlak a duch. Tato nesourodá trojice se musí naučít žít spolu a současně skrýt svou pravou tvář před zrakem ostatních.

Drtivá porážka

Drtivá porážka (2008) (pořad)

24 odvážlivců má šanci na 50 tisíc dolarů, ale má to jeden háček. Musí projít několika úrovněmi soutěže, kde jsou na ně přichystány překážky s jediným účelem - způsobit soutěžícím co nejzajímavější pád. Pořad inspirovaný japonskými soutěžemi jako je Takeshiho hrad moderují John Henson, John Anderson a Jill Wagner. WIPEOUT se stal nejsledovanějším novým letním pořadem v roce 2008 a práva na vlastní verzi byla odprodána více než dvaceti zemím od Argentiny až po Turecko.

Tři království: Vzkříšení draka

Tři království: Vzkříšení draka (2008)

Země zmítaná válkou čeká na své hrdiny. Tak čestné, hrdé a nezdolné, aby dokázali sjednotit království, které dlouhé roky pustoší nekončící boje mezi třemi frakcemi, Shu, Wei a Wu. Právě v armádě Shu povstane mocný válečník, ten, jehož snem je sjednocení země. Jeho jméno je Zhao Zilong (Andy Lau). Jeho činy se stanou legendárními a on je odměněn postem generála vojska královstí Shu. Tváří tvář musí stanou proti chladné vůdkyni armád Wei, Cao Ying (Maggie Q), která je mistryní v boji i výjimečným stratégem. Bude bojovat do posledního dechu, aby jeho milovaná země byla opět jednotnou a silnou, tak jak si vždy přál.

Filmový příběh nalezl inspiraci v klasickém čínském historickém románu Romance of the Three Kingdoms, který byl napsán před šesti stoletími.

Pach krve 2: Cesta nikam

Pach krve 2: Cesta nikam (2007)

Měla to být skvělá rodinná reality show. Několik odvážných jedinců s rozdílnými charaktery musí přežít v rozlehlé krajině pokryté především neprostupnými lesy. Ovšem filmaři ani účastníci pořadu nepočítali s tím, že ve stínu se skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho uzmout za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. A ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů...

Poslední bojovník

Poslední bojovník (2007) (pořad)

Šestice sportovců, každý z jiného odvětví, se vydává do mnoha částí světa, aby si vyzkoušeli různé domorodé sporty a zjistili, zda se za týden naučí danou disciplínu na takové úrovni, aby se mohli postavit tváří v tvář nejlepším z místních. Který z šesti získá nejvíce vítězství?

Jjakpae

Jjakpae (2006)

Jako malí byli přátelé, jako dospělí už neměli příliš společeného. Ale smrt jednoho z nich svedla jejich osudy dohromady. Tae-su (Du-hong Jeong) pracuje jako policista a vražda jeho kamaráda mu samozřejmě nedá spát, stejné tak i Seok-hwan (Seung-wan Ryoo) nehodlá nechat ruce v klíně. Hlavně proto, že se zdá, že prsty v úmrtí přítele má poslední ze čtveřice, mafián Pil-ho (Beom-su Lee). Začíná cesta za pomstou, cesta plná krve a bolesti. Boj proti desítkám soupeřů, krásným zdánlivě křehkým dívkám, i chladným zabijákům. Na konci se znovu sejdou tři přátelé, dva jako spojenci, jeden jako jejich úhlavní nepřítel.

Kletba zlatého květu

Kletba zlatého květu (2006)

Imperátor Ping (Chow Yun Fat), hlava dynastie Tang, vládce Číny desátého století, spalován neskonalou láskou i nenávistí vůči své ženě Phoenix (Gong Li) rozehrává tragédii, která zasáhne každého člena královské rodiny. Panovník ví o skrývaném vztahu své ženy a jeho syna z prvního manželství prince Wana (Liu Ye). Pronásledován stínem nevěry, panovník pomalu zabijí svou ženu jedem. Schyluje se k finálnímu boji. Na jedné straně císař, ovládaný pomstou, na druhé straně císařovna, bojující o holý život. Mezi nimi stojí tři synové, tři princové, kteří se musejí rozhodnout na čí stranu se přiklonit. Bolest a ztráta milovaných však čeká na každého z nich...

Martial Law - Stav ohrožení

Martial Law - Stav ohrožení (1998) (seriál)

Boubelatý veselý policista ze Šanghaje Sammo Law (Sammo Hung Kam-Bo) se vydává z exotické domoviny do prosluněného Los Angeles společně se svou studentkou Chen Pei Pei (Kelly Hu). Nečekají tu na ně jen zlatavé pláže a filmové hvězdy, ale především boj se zločinem. Ovšem, do cesty se jim připlete i jejich úhlavní nepřítel ze Šanghaje, drogový dealer a bezcitný zabiják Lee Hei (Tzi Ma), se kterým mají nevyřízené účty...

Na život a na smrt

Na život a na smrt (1998) (seriál)

Dlouho předtím, než se Liu Kang, Sonya Blade a Johnny Cage utkali s Shang Tsungem a jeho přisluhovači v turnaji Mortal Kombat, bojoval mnich Kung Lao (Paolo Montalban), zlodějka Taja (Kristanna Loken) a bývalý strážce Siro (Daniel Bernhardt) proti krvelačnému imperátorovi Shao Kahnovi, jeho mágovi Shang Tsungovi (Bruce Locke), jed plivajícímu Reptilovi (Jon Valera), čaroději Quan Chimu (Adoni Marapis) a jeho trojici nemrtvých vražedkyň (Dana Hee, Jamie Pressly, Renee Tenison), královně Kreeye (Fabiana Udenio) a její prvorozené dceři Vorpax (Tracy Douglas) či Scorpionovi (Chris Casamassa). Za podpory ochránce pozemské říše lorda Raydena (Jeffrey Meek) a princezny Kitany (Audie England) bojují o osud lidstva, rozhodnuti chránit ho za každou cenu, i kdyby jí měl být jejich vlastní život...

Reklama