Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Rebirth se tváří jako skvělý trailer, který mě neskutečně navnadil. Sérii Mortal Kombat moc nemusím, ale v tomto novém podání by to mohla být parádní řezničina. Těch osm minut uběhlo neskutečně rychle, proto doufám, že jednou se s tohoto krátkýho filmečku stane skutečná upoutávka na celovečerní podívanou plnou úžasných bitek. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Bylo to skvělé namlsání. I když to mělo 8 minut, tak to rozhodně mělo potenciál a dost zajímavou atmosféru a provedení bitek. Jen je škoda, že už nikdo nepokračoval v tomto duchu či tento materiál nevyužil dále, takhle nějak bych si filmový Mortal dokázal v pohodě představit, i co se týče hereckýho zastoupení. ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Jako krátkometrážní ochutnávka před hlavním chodem to funguje bezchybně,duel Johnny Cage vs. Baraka poůsobí správně eRkově brutálně a atmosféra Mortal Kombatu na mě jenom z téhle osmiminutové ukázky dýchá mnohem víc než z obou předchozích filmů dohromady.Teď tedy nezbývá než doufat,že něco takového se v celovečerní verzi protlačí i do kin,jestli to klapne,tak výslednému filmu rád přišoupnu více než ty opatrně natěšené tři hvězdičky. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Osobne nie som nejakým veľkým fanúšikom Mortal Kombat filmov, skôr hry, keď už tak. Každopádne ale toto je ten správny krátkometrážny predkrm pred samotným seriálom, ktorý bol na motívy MK natočený. Temná atmosféra, zaujímaví záporáci a aj zaujímavé dialógy, a to všetko správne zhutnené do necelých ôsmich minút. Jednu hviezdičku jednoducho musím pridať. 70 % ()

Jango_Fett odpad!

všechny recenze uživatele

No to je ale stupidita. Díky bohu že to má jen 8 minut. Snaha podle Nolanova Batmana udělat z MK něco realistického? Ti co znají hrení oreginál si musejí trhat vlasy! Sci-Fi prvky jsou prakticky pryč, žádné jiné realmy, z Baraky a Reptila udělají psychouše....hrůza. Laciné, trapné a z MK to má společné leda tak názvy postav. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama