Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První lockdown byl nekonečný, druhý nesnesitelný a třetí úplné peklo. Nikdo nevěděl, komu hrábne dřív. Dneska už je to všechno jenom sranda a neskutečné on-line třídní schůzky jsou vysloveně komedie. Přesvědčte se o tom v desetidílném seriálu režiséra Marka Najbrta. Uvidíte, co jsme všichni žili a čemu se snad už konečně můžeme zasmát. (MALL.TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že bych se úplně bavil, ale jako "jednohubka" celkem povedené. Ale cítím, že dosah tohohle seriálu je hodně omezený. Nedokážu si představit, že to za 10 let, ba dokonce za 5 let, bude někoho zajímat. Co nelze upřít je výborné obsazení, kdy obzvláště výborná byla trojice - Kriváň (Andrej Polák), Berka (Marek Daniel) a Hoang (Lukáš Duy Anh Tran). Hrozně mě, ale rozčiluje způsob seriálu, kdy epizoda končí nějakým zjištěním, které pak řeší epizoda následující. Další věc, na kterou bych poukázal je fakt, že schůzka se trvá opakovaně a Anežka pořád svoje rodiče zastupuje? Jakože to fakt to ta učitelka nějak neřeší?! Nebo okey, klidně ať tomu tak je, ale bylo by fajn k tomu na konci hodit nějaký vysvětlení.. Kdo on-line výuku (meetingy obecně) zažil, tak ví jaké to je peklo. Já si seriál celkem užil, nenudil, ale že bych měl potřebu ho vidět znovu se říct nedá... 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Český člověk v obrazech. Tohle nás naštěstí zela minulo. Takže na rozdíl od v komentářích několikrát zmiňovaných Vlastníků, tohle moc nedokážu porovnat s realitou. Ale tak nějak jsem schopen věřit, že stejně jako ve Vlastnících je tady je trochu více ad absurdum napěchován reálný předobraz. Skvělá Stárková a Čtvrtníčková. Viděno 6 epizod. 3.5* ()

Reklama

anitae 

všechny recenze uživatele

Prvních pět dílů mě opravdu rozesmálo, pokud by pátým dílem inteligentně skončilo tak dávám 5*. Postava paní učitelky s manželem, online v kuchyni u ledničky plné chlastu a učitelka přivázaná k židli aby online zas nevypla. Rodiče různých profesí - kadeřnice, herec, zdravotní sestra, taxikář, hostinský, ezožena i zmatená babička a k tomu lockdown... ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapilo, že pokud námět vzešel od Marka Daniela, tak jeho postava mě bavila ze všech nejmíň. Naopak nejvíc pobavila skvělá Erika Stárková. Paralela s Vlastníky zde v několika komentářích zmíněná je celkem na místě. Byť se časem ukáže, že Třídní schůzka je hodně poplatná době vzniku, teď je to na jeden večer obstojná zábava. I když závěr vyznívá do ztracena a chybí mu zásadní pointa. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Misty dost vtipne vyobrazeny aktualni obraz doby. Kdy ceske charakterni rysy uz jsou jen takovym divackym benefitem. Vim, ze tvurci prave pres tridni schuzky cilili na dospele publikum. I tak bych ale tu demenci postizenou babicku, dejove vymenil za zaky. Je fajn, ze je to rozdelene na kratke epizody. Videt to jako celek..., byl by asi problem s pozornosti. Ale postavy byly vykresleny dobre! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • S námětem na seriál přišel Marek Daniel, který v seriálu hraje pana Berku. Inspiroval se vlastní online třídní schůzkou. (SONY_)
  • Můžeme si všimnout, že pan Koudelka (Tomáš Jeřábek) není v některých záběrech, kde řídí auto, připoutaný. (SONY_)

Reklama

Reklama