Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (113)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené psycho, i když místy trochu zmatené a nepřehledné. Nakonec docela zajímavá pointa. Opět už to není ten klasický Hellraiser, Pinhead se objeví zase jen kousek na konci, ale jsem docela překvapen, že i šestý díl si udržel celkem ucházející "kvalitu" ke které se série vrátila s dílem pátým. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je scénáristický výkal, to se musí vidět! I na béčkovou ligu, ve které se Hellraiser snad s výjimkou pátého dílu pohybuje, je i toto silné kafe. Celý film je jedno velké, zmatené NIC, které se sice ve finále docela pěkně a uceleně přetransformuje v COSI, ale celkově se to prostě nedrží kupy. Hlavní hrdina má neustále halušky, člověk neví, co je realita a co ne, aby se z toho nakonec vyklubala další povedená Pinheadova show Made in Hell. Jako námět to není úplně marné, ale tak nějak nechápu, proč se to navléká na již dost otřepenou nit téhle série. Jako samostatný film by to sice byla taky kravina, ale alespoň svoje. Takhle to vykrádá kultovní hororovou sérii a v domnění, že chlapík s hřebíkama zaboduje vždycky, si to chtělo nahrabat nějaké ty plusové body. Jenomže všechno má své meze. I pekelný Cenobit... ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Na úroveň prvých troch Hellraiserov sa to nechytá ani náhodou. Za relatívne pozerateľnými dielmy 4 a 5 to značne zaostáva. Je to obrovská kôpka chaosu, vízií, snov a iných abstraktných somarín. Pozerateľných je jedine posledných 10 minút. Kirstyn come-back skončil katastrofálne a celkovo je tento diel uplne zbytočný. Snažil sa čerpať z detektívne ladenej 5ky, avšak táto snaha absolútne nevyšla...a výsledok vyzerá viac ako trápne. "Čerešničkou na torte" je, že Pinhead dostal minimálny priestor a tak nemá šancu tento film zachrániť svojou charizmou... 20 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dost mozna nejslabsi dil. Co ale cekat od rezisera, kterej se jmenuje Bota. Hlavni nesympatickej hrdina se tak ruzne mota po meste, ma vidiny, v nichz vystupujou nijak zvlast sexy zensky, neni moc jasny, co se mu zda a co ne, kdo je mrtvej a kdo ne. Takle to vylozene spatne nezni, problem je, ze vysledek vypada tak, ze hlavni hrdina nekam dojde, uvidi nejakou mrtvolu a probere se nekde jinde. Zaver se sice snazi o necekanou pointu, ale ta bohuzel vyzniva dost kokotsky. Takze potesi maximalne ta troska scen s Pinheadem a Kirsty, hrdinkou predeslejch dilu. Vetsinu casu proste nuda bez atmosfery. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mno, tak nejdelší úsek děje mě vyloženě nudil, nechápal jsem, co se děje, prostě scenárista vytvořil opravdový psycho zmatek. Relativně koukatelných pak bylo posledních asi 10 minut, kdy se ten předcházející bordel takříkajíc rozuzlil. Nakonec to tedy jakýs takýs smysl má, ale negativní pocity převažují, a to hlavně kvůli takové bezpohlavní režii a citelné absenci pro Hellraisera typické krvavosti. Hellseeker působí jako nepovedená napodobenina předcházející části (ať už tou detektivní částí, tak i pointou), narozdíl od ní ale nedrží v napětí. Podtrženo sečteno - další zbytečné pokračování. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)
  • Scenár, podľa ktorého bola natočená táto časť, pôvodne nemal s touto sériou nič spoločné. Štúdio Dimension Films v snahe ušetriť na scenári ho dala prerobiť, pridali sa Cenobiti a podobne a stalo sa z toho pokračovanie Hellraisera. (beso74)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)

Reklama

Reklama