Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (177)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl mi přišel zábavnější a zajímavější, ale v rámci českých komedií pořád lepší průměr. Langmajer si svou roli užíval, ale občas byl na hranici trapnosti, což vzhledem k námětu se dalo čekat. Nejzábavnější mi přišla pasáž na stavbě, tam jsem se nasmál dost. Neurazilo, nenadchlo, ale pobavilo. 55%. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

No dobře... Po odpudivém traileru jsem čekal totální horor, ale ve finále se to celkem dalo. Polívková se teda hrozně pitvoří (toho Bolka prostě nezapře), což následně přebere i Langmajer, ale po čase se to usadí do snesitelného průměru. Kino se smálo prakticky pořád, čemuž já osobně nerozumím, ale zřejmě to na cílovku funguje. Jednička dává sice mnohem větší smysl a je zábavnější, ale pokud to lidi baví, nemám s tím problém. Trojku už raději ne. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý v podstate len prachsprosto kopíruje jednotku a kde si Langmajer s Polívkovou len vymenia role. Podľa mňa trošku urážka pre diváka, nakoľko toto pokračovanie nemalo žiadnu pridanú hodnotu, vtipy tie isté a Langmajer nemal šancu tromfnúť Polívkovou z jednotky. Jednoducho to vôbec nefungovalo, vtipné scénky minimum a keď to mám porovnať s ozaj kvalitnou jedničkou, tak toto je len slabý odvar a tak trošku žmýkanie peňazí od diváka. 40 % ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil trochu víc. Toto pokračovaní je v podstatě úplně stejný příběh, jen jsou v něm přehozená pohlaví. Vůbec mi to ale nevadí, děj mi i přesto přišel zajímavý a postavy byly velmi působivé, přišlo mi ale, že konec byl moc rychlý. Herecké výkony Polívkové a Langmajera byly skvělé stejně jako v prvním díle. Prezentace je fajn, bylo tam ale pár close-up záběrů, které mi přišly nevhodné. Je to v podstatě stejný film, jako ten předchozí s několika malými změnami. 8/10 ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Perfektně a realisticky zobrazuje, čím se liší chlapi od ženskejch a dělá si z toho prču, taky se klidně vychechtá i transkám a 150ti pohlavím, je to lepší, než jednička, to rozhodně. Asi ten film ale brzy v tv zakáží kvůli woke libtardům, feministkám a podobným ychtylům, co jich dnes bohužel školy chrlí po k*kot. Každopádně top komedie ze staré školy! Perfektní práce. Zatímco woke trotlové, zejména asi chlapi, kritizují, rozumné ženské si to užily, ostatně cituji jednu místní spokojenou recenzentku: "Sasulka3 **** Opet jsme se nasmaly s holkama.. A nejen my, ale cele plne kino :).... Pan Langmajer dokaze zahrat opravdu vsechno, ale ze vystihne bravurne strihnout i zenskou.... :D" ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama