Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Třídílná minisérie Případ Roubal nevypráví pouze o životě a trestné činnosti Ivana Roubala. Rovnocenný prostor je věnován i neodbytné touze policisty Jakuba po jeho dopadení a státní zástupkyně Markéty po co nejtvrdším trestu, který má být několikanásobnému vrahovi uložen. Na straně Roubalovy obhajoby stojí zkušený advokát - kariérista Hynek Pokorný a jeho koncipientka Daniela. Ta v průběhu procesu začne na vlastní pěst tajně pátrat a odhalí tak skutečnosti jednoznačně prokazující Roubalovu vinu. V souvislosti s tím začne řešit zásadní morální dilema: Má se i nadále angažovat v případu klienta, který se jí hnusí a o jehož vině je jednoznačně přesvědčena? Nebo má naopak porušit profesní zásady, vydat orgánům činným v trestním řízení důkazy usvědčující klienta, a připravit se tak o budoucí kariéru elitní advokátky, k níž díky svým ambicím a inteligenci míří? (Voyo)

(více)

Recenze uživatele luis13 k tomuto seriálu (2)

Případ Roubal (2021) 

Tak nakonec absolutně zabitý potenciál tohoto tématu. Kdyby to bylo i s vraždami a celým příběhem, ale takhle. Velká škoda... ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Musím ubrat hvězdu, jako jo je to hodně dobrý, ale... Po dvou dílech, kdy se člověk nic v podstatě nedozvěděl a nedosytil, tak zbývá poslední díl a mám obavy, že tak obsáhlé téma nebude na počet dílů stačit. Škoda, že se spíš nesoustředilo na samotného Roubala, než na soudní proces. Kdyby to mělo 10 dílů, tak věřím, že to mohl být top seriál, ale takhle to bude nadprůměr. Ale třeba se budu mýlit ()

Reklama

Reklama