Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Díky atmosférickým anomáliím se policista John náhodou spojí starou vysílačkou s otcem, hasičem Frankem, který vysílá ze stejného přístroje, ovšem před třiceti lety. Varuje ho před chybou, která ho bude při zásahu v hořícím skladišti stát život, a Frank díky tomu přežije. Zásah do minulosti však má nečekaně vážné následky. Vrah zdravotních sester Nightingale totiž místo původních tří zavraždí sedm dalších, mimo jiné i Johnovu matku Lindu. Teď musí John s otcem zjistit, co se jeho přežitím změnilo, a pak rychle jednat, pokud chtějí Lindu zachránit a vraha zastavit. Frank v roce 1969 i John o tři desítky let později. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (584)

Douglas 

všechny recenze uživatele

4 a půl hvězdičky... půlku sežral závěr, který ve vztahu k jinak docela temnému příběhu působil jako pěst na oko. Že časové paradoxy začaly s nabíhajícími minutami nabírat obludných rozměrů a nemá cenu je domýšlet (natož nad nimi zkusit racionálně uvažovat), je u podobného typu science fiction předvídatelné. Film, o kterém je lepší nic nevědět a podívat se na něj s čistou hlavou... Funguje spolehlivě. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Milujem filmy s tématikou cestovania časom a časové paradoxy. A tento film ma v tomto smere nesklamal, možno jediné čoho ľutujem je to, že som ho videl pomerne neskoro, akosi ušiel mojej pozornosti. Asi to bolo tým hereckým obsadením, Dennis Quaid nebol práve môj obľúbenec. Zdôrazňujem minulý čas, pretože týmto filmom si u mňa šplhol a v ďalších mi už tak nevadí. Aj tu zahral celkom slušne. V tomto žánri je pre mňa dôležité, aby mal film tú správnu tajomnú atmosféru, ktorú živí zvedavosť a nezodpovedané otázky. Tie sa v priebehu dejovej linky snažím rozlúsknuť a pritom netrpezlivo očakávam koniec, či sa s autorom zhodneme alebo nie. Mne nevadí keď sa aj zmýlim, ak je originálna záverečná úvaha lepšia ako tá moja. To je príklad aj tohto snímku. Trafil som sa tak z polovice, a s tou druhou polkou som bol nadmieru spokojný. Odporúčam všetkým fanúšikom sci-fi, hlavne pre tých ktorí sa vyžívajú v časových paradoxoch. 90/100 ()

Reklama

ditrue 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi dostal do ruky zcela nahodou, vubec nic sem o nem nevedel. Nevedel sem tudiz co od nej mam cekat. Kdyz po prvni pulhodince vyresil John smrt sveho otce, myslel jsem si ze tim konci i originalita filmu, proste sem neprisel na nic cim by mohl film pokracovat. O to vice sem byl prekvapen kdyz pribeh cim dal vice nabiral na obratkach. Pribeh je silny a spolu s rezii (prekvapive slusna) a nebojim se rict s perfektnimi hereckymi vykony tvori prijemny film na patecni noc :) jedine co bych snad filmu vytknul je to ze z akcnich scen se toho dalo vytezit daleko vice, nemuzu se porad zbavit dojmu ze byly tak nejak nevyrazne. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Neznámý a přeci jen dokonalý film. Jak je to možně, že jsem doposud o takovém filmu vůbec neslyšel? Celý je to od začátku až do konce skvěle promyšlené a naprosto nepředvídatelné. Ani vteřinu jsem nevěděl jak by to mohlo skončit a nebo co přijde za 5 minut. U takového filmu jinak než plný počet dát nelze. Možná jsem čekal trošku černější konec, protože se každou chvilku oběma postavám stávala nějaká špatnost. Na jednu stranu je to dobře, protože jsem celý film v happy end nedoufal, tak mě dost překvapil... 10/10 = 100% ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Caviezel s Qauidem patří do totálního podpalubí mých oblíbených herců (jejich společný film jsem si vždycky představoval jako nesnesitelnou onanii á ala Policajtka s dvojicí necharismatických loserů), jsem s Frekvencí nadmíru spokojen. Originální a náramně vychytaný scénář táhne celý film, takže ani tohle duo usmrkanců ani Hoblitova nejistá režie nemají šanci něco výrazně zkazit. Příjemné pokoukání. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Cameo: Brian Greene (odborný konzultant filmu) si zahraje sám sebe při rozhovoru s Dickem Cavettem. (HellFire)
  • Keď hasiči idú k požiaru, na helmách majú svetlá. Tie sa však v tom čase nepoužívali. (megajalec)
  • Všechny události ze Světové série popisované ve filmu se skutečně staly. (HellFire)

Reklama

Reklama